Dodaj do ulubionych

Puka czy wchodzi?

• mid.week Re: Puka czy wchodzi? 28.06.21, 14:11
      Ale co ma KOD do domofonu do wchodzenia do mieszkania? Jeszcze drzwi wejściowe trzeba jakoś otworzyć.

Tak czy owak, posiadanie kodów i kluczy nie zwalnia z dzwonienia kiedy się wchodzi do czyjegoś mieszkania.
    • arthwen Re: Puka czy wchodzi? 28.06.21, 16:07
      Drzwi i tak mam zamknięte na klucz, więc kod do domofonu nie rozwiązuje sprawy wink Ale oczywiście, że pukać - jeszcze rodzice, ekipa remontowa, czy listonosz? Jakikolwiek listonosz włazi do domu bez pukania?
    • wapaha Re: Puka czy wchodzi? 28.06.21, 16:16
      Mam problem z glowy bo mam drzwi zatrzaskowe- z zewnątrz nie można ich otworzyć. Bardzo przydatne, polecam
    • cruella_demon Re: Puka czy wchodzi? 29.06.21, 00:47
      Dziwne pytanie.
      Oczywiście że pukać.
      Między innymi dlatego mam zawsze drzwi zamknięte na 4 spusty. Żeby mój pies nie pożarł intruza.
      Mimo że mój pies nie gryzie i jest nieagresywny, ale wuj wie co 50 kilowe bydlę by zrobiło, gdyby ktoś obcy znienacka wbił mu na chatę.
    • anorektycznazdzira Re: Puka czy wchodzi? 29.06.21, 07:54
      U mnie domofon jest na klatkę schodową, mogą tam włazić, do domu trzeba i tak zapukać/zadzwonić.
      A do domu?
      Zabrałam klucze do swojego domu mamusi, bo mamusia "nie mogła" się nauczyć, że nie otwiera po prostu i nie włazi kiedy jej się żywnie podoba, tylko może dzwoni i czeka, klucza używają jak rzeczywiście nikogo w domu nie ma.
    • ewa_2009 Re: Puka czy wchodzi? 29.06.21, 08:38
      Nie zamykasz drzwi? Nawet jeśli ktoś miałby kod do domofonu, to nie ma klucza do drzwi.
    • jehanette Re: Puka czy wchodzi? 29.06.21, 10:07
      U mnie muszą pukać, bo drzwi mam zawsze zamknięte na zasuwkę tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka