krwawy.lolo 15.07.21, 18:09 Jaki jest stosunek (sic!) eMatki do kieszonkowych mesjaszy w rodzaju chabrów-chabrów, usiłujących z gminnym wdziękiem ewangelizować świat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
borsuczyca.klusek Re: Jezusy z Biedronki 15.07.21, 18:12 Myślałam, że to jakaś odpowiedź na klapki z papieżem 🙈😂 Odpowiedz Link Zgłoś
aniani7 Re: Jezusy z Biedronki 15.07.21, 18:22 Za czasow Stalina, gdyby byla tak przedstawiona geba Stalina, to producent i uzytkownicy nigdy nie wyszliby z lagrow. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Jezusy z Biedronki 15.07.21, 18:27 Teraz taż przez Twitter się prawdziwa burza przetoczyła. Odpowiedz Link Zgłoś
aniani7 Re: Jezusy z Biedronki 15.07.21, 18:45 A to chyba wymyslili popaprani wyznawcy papy, a nie ci, ktorzy chcieli obsmiac swiatobliwe lico? Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Jezusy z Biedronki 15.07.21, 18:52 Raczej ci drudzy. To podobno nawet nie jest zdjęcie papy tylko grafika na jego podstawie. Czy chcemy czy nie papież dawno stał się memem. Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Jezusy z Biedronki 15.07.21, 19:37 Ja się dziwię, że ten papa ma jeszcze jakichkolwiek wyznawców. Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: Jezusy z Biedronki 15.07.21, 19:47 Ale co z tymi klapkami, niedorobione jakies. Trzeba sobie sznurki samemu przytroczyc? Jeszcze tego brakowalo zeby sie wrzynaly Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Jezusy z Biedronki 15.07.21, 19:51 Nie, to są chyba klapki od spodu. Chodzisz w tych klapkach papieżem po ziemi. Tej ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: Jezusy z Biedronki 15.07.21, 19:58 Dziurki puste w tych podeszwach, moze to takie odwracane japonki raz tak raz na lewa strone w zaleznosci czy papiez mrugnie. Kiedys tak sie sprawdzalo czy dolary falszywe: prezydent mrugnie to tak, a jak nie mruga to falszywka. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Jezusy z Biedronki 15.07.21, 20:02 Tu odpowiedź Kempy Beaty Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: Jezusy z Biedronki 15.07.21, 20:10 Chyba przesadza z tym optymizmem Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Jezusy z Biedronki 15.07.21, 20:17 Gdzie można kupić takie klapki? Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Jezusy z Biedronki 15.07.21, 20:19 Na cupsell, ale kosztują aż 62 zł. Barbarzyństwo normalnie 🙄 *lolo sorry za popsucie wątku 😔 Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Jezusy z Biedronki 15.07.21, 18:39 podejrzewam, że o nadaktyność nicków typu " ja nie wiem, zastanawiam się, ale podobno, tak słyszałam : i ...z grubej rury oszołomskie religie Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Jezusy z Biedronki 15.07.21, 18:40 Forumka chabry.chabry kolejny dzień z rzędu ewengelizuje na temat szkodliwości szczepionek. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Jezusy z Biedronki 15.07.21, 19:41 borsuczyca.klusek napisała: > Forumka chabry.chabry kolejny dzień z rzędu ewengelizuje na temat szkodliwości > szczepionek. > Cheers. PS. Tytul watku fantastic! Niewazne jak sie watek rozwinie ale tytul wygrywa category "tytul roku 2021" - nie przypuszczam zeby pojawil sie lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Jezusy z Biedronki 15.07.21, 18:42 O foliarzy z poczuciem misji. Ale też ogólniej, o opętańcach z uciskiem nawracania Bogu ducha winnych bliźnich na swoją ideę, jakąkolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Jezusy z Biedronki 15.07.21, 19:20 stosunek jest seksualny: pierdolę ich Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Jezusy z Biedronki 15.07.21, 19:43 anorektycznazdzira napisała: > stosunek jest seksualny: pierdolę ich > > Sprawa jest powazna - ja mam 3 (trzech) kolegow Jezus (kazdy z innego continent ) - i chcialabym sie podpisac pod Twoja declaration, i jednak watpliwosci mnie nachodza ... Jednego jestem pewna - zaden z moich znajomych Jesuses w sklepie Biedronka nie byl i nie bywa Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: Jezusy z Biedronki 15.07.21, 19:53 w kieszonkowych mesjaszy faktycznie obrodzilo, upaly szkodza. Odpowiedz Link Zgłoś