Dodaj do ulubionych

Torebki Fabiola - potrzebuję opinii

04.08.21, 14:03
Drogie Ematki,

Jak w temacie - b mi się podoba i kilka modeli, i opcja personalizacji. Dosyć się na nią napaliłam i już mnie kusi bardzo, żeby sobie kupić. Natknęłam się jednakże na sporo negatywnych opinii, i to dosyć świeżych.
Czy któraś z Was posiada lub zna kogoś, kto posiada?
Obserwuj wątek
    • gwiezdnahelena Re: Torebki Fabiola - potrzebuję opinii 04.08.21, 14:13
      Aha, i jeżeli są badziewne - macie jakieś alternatywy w podobnej półce cenowej? Będę wdzięczna za wszystkie informacje smile
      • primula.alpicola Re: Torebki Fabiola - potrzebuję opinii 04.08.21, 14:22
        Polecono mi to ostatnio Pepita, nieco droższe od Fabioli i nie ma (chyba?) opcji personalizacji. Mam białą Walencję, jeansy ją zabarwiają ale łatwo to wyszyścić.
    • kropkaa Re: Torebki Fabiola - potrzebuję opinii 04.08.21, 14:16
      Nie mam, nie znam, nie potrzebuję.
    • primula.alpicola Re: Torebki Fabiola - potrzebuję opinii 04.08.21, 14:19
      Mam Freyę, Bellę, Fabioletkę, Modenę i Felicity, oraz dwa paski do dżinsów. Są ok, trwałe, funkcjonalne. Kupuję z zakładki "uszyte", bo przerasta mnie proces decyzyjny i potem to czekanie.
      • gwiezdnahelena Re: Torebki Fabiola - potrzebuję opinii 04.08.21, 15:52
        Dzięki! Freya mi się też bardzo podoba, ale na pierwszy zakup wybrałam Amelię smile
    • princesswhitewolf Re: Torebki Fabiola - potrzebuję opinii 04.08.21, 15:53
      fajne te owalne ( pol kola).
      • primula.alpicola Re: Torebki Fabiola - potrzebuję opinii 04.08.21, 16:10
        Lecz niepraktyczne, mało pojemne niestety.
        • gwiezdnahelena Re: Torebki Fabiola - potrzebuję opinii 04.08.21, 18:45
          Tak są piękne bardzo, ale teraz zastanawiam się nad bardziej klasyczną, a frymuśną co najwyżej potem smile a masz może jakąś w kolorze kości słoniowej? Jesteś teraz dla mnie krynica wiedzy!
          • primula.alpicola Re: Torebki Fabiola - potrzebuję opinii 04.08.21, 19:52
            Nie mam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka