pingus Re: Pisanie emotikonami 24.08.21, 10:11 Szkoda czasu i nerwów. Już po pierwszej mordce bez żadnej treści/kontekstu bym nie reagowała i bym pomyślała, że jakiś głupek. Odpowiedz Link Zgłoś
budda.z.brzuchem Re: Pisanie emotikonami 29.08.21, 19:43 Ale na nie reagowałam, wtedy dostałam kolejne: 😔 Aha Ok Nie chce kurde przekreślać faceta ale nie wiem jak reagować? Odpowiedz Link Zgłoś
pingus Re: Pisanie emotikonami 29.08.21, 21:52 Skoro ci na nim zależy to trzeba odpisywać tym samym, a braki w inteligencji nadrabia czymś innym? Odpowiedz Link Zgłoś
budda.z.brzuchem Re: Pisanie emotikonami 29.08.21, 21:59 Wydawało mi się że jest bardzo inteligentny. Odpowiedz Link Zgłoś
sasanka4321 Re: Pisanie emotikonami 29.08.21, 22:19 O, to jest dobra rada. Jak Ci się chce dalej z nim dyskutowac, wysyłaj mu to samo. On Tobie buźkę, na to Ty jemu buźkę. I tak dalej. W końcu nie zajmie Ci to więcej niż minutę w ciągu dnia. I zobaczysz co on wtedy zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
budda.z.brzuchem Re: Pisanie emotikonami 29.08.21, 18:48 Chciałam dać szansę Powiedziałam drugi raz że nie chce rozmawiać przez obrazki. Odpisał mi ponownie ok. Przez jeden dzień rozmowa toczyła się normalnie po czym znowu przez kolejny dzień 😀 🙂 🙂 Aha 😔 Mówię że nie rozumiem co on do mnie pisze, odparł że uśmiechał się tylko. I znowu 🙂🙂🙂 Więc mówię ponownie że nie wiem co on chce mi przez to przekazać. Odpsial że nic, tylko tyle. Kurde powiedzcie czy jest sens? Wkurzają mnie te obrazki, bo co to za rozmowa?? Tłumaczyć znowu? Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Pisanie emotikonami 29.08.21, 19:53 Masz zerowe poczucie własnej wartości. Odpowiedz Link Zgłoś
budda.z.brzuchem Re: Pisanie emotikonami 29.08.21, 20:44 Nie chce przestać się odzywać I uciekać Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Pisanie emotikonami 29.08.21, 21:59 To nie uciekaj. Daj mu szansę! Pan ci wysyła uśmiechnięte buzki, bo nie istnieje emotikon oznaczający "mam na ciebie wyeebane i wysyłam ci nic nie znaczące, taśmowe wiadomości, takie same jak 6 innym zdesperowanym babom, które mało mnie obchodzą." Bo gdyby był, użyłby go. Odpowiedz Link Zgłoś
budda.z.brzuchem Re: Pisanie emotikonami 29.08.21, 23:00 Może źle napisałam, nie chce nagle przestać się odzywać Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Pisanie emotikonami 30.08.21, 08:50 "Przez jeden dzień rozmowa toczyła się normalnie" Wkleisz próbkę waszej normalnej wymiany myśli? Odpowiedz Link Zgłoś
budda.z.brzuchem Re: Pisanie emotikonami 30.08.21, 09:26 On: Hej Ja: Hej On: co robisz? Ja: teraz odpoczywam, miałam ciężki dzień w pracy On: czytasz książkę? Ja: nie czytam już wieczorami On: słusznie On: to co porabiasz? Ja: odpoczywam, słucham muzyki On: 🙂 👍 Następny dzień On: miłego dnia 🙂 Ja: Dziękuję wzajemnie On: dzięki 🙂 🙂 🙂 Ja: spokojnej nocy, dobranoc On : dzięki 🙂 Ja: ciężki miałeś dzień w pracy? On: nie, bywało gorzej 🙂 🙂 🙂 Jestem na wakacjach, on pyta co robię, opowiadam jak minął mi dzień co zwiedziłam On: fajnie 🙂 🙂 🙂 Ja; wysyłam zdjęcia z wyjazdu On: 🙂👍 🙂 🙂 On: fajnie tam masz Ja: opisuje jak się przygotowywałam itp. On: ło profesjonalnie Ja: opisuje co zabrać itp, i jeśli chce do mogę mu pomóc i dać taka rozpiskę gdyby chciał pojechać itp On przez 2 następne dni 🙂 🙂 Aha 😔 Ja: nie rozumiem co chcesz wyrazić przez emotikony, tak ma wyglądać rozmowa? On ok 😔 Wiec pisze że mnie też smutno On: dlaczego? Ja: tęsknię za rodzicami a tobie dlaczego? I tutaj koniec rozmowy, nie odzywa się po czym po kilku h mówi że dopiero odczytał ale na pytanie nie odpsial nadał. Następny dzień Ja: już po pracy jesteś? On, tak Ja: to teraz odpoczynek czy co? On cisza, nie odezwał się przez 14h Po czym pytam co jest a on dopiero odpisał na wiadomości. Następny dzień on wysyła tej buźki Ja nie reaguje a on znowu, do mnie aha, ok 😔 Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Pisanie emotikonami 30.08.21, 09:35 Czyli tresci w tych waszych rozmowach tyle, co w tych emotach😔 Odpowiedz Link Zgłoś
budda.z.brzuchem Re: Pisanie emotikonami 30.08.21, 09:38 Pisałam bardzo dużo. Ale gdybys dostała za każdym razem ok, fajnie, albo buzke też byś zrezygnowała Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Pisanie emotikonami 30.08.21, 09:58 "Pisałam bardzo dużo." Ale on nic nie pisal🤷♀️ "Ale gdybys dostała za każdym razem ok, fajnie, albo buzke też byś zrezygnowała" Czyli wiesz, co masz zrobić. 💪 Odpowiedz Link Zgłoś
budda.z.brzuchem Re: Pisanie emotikonami 30.08.21, 10:58 Pewnego dnia kiedy rozmawiamy On nagle przestaje odpisywać. Pytam po kilkunastu godz czy wszystko On, on wtedy odpisuje na wiadomość z rana. Pytam o co chodzi skoro kolejny dzień takie ma podejście, on mnie zlewa i mówi że normalne ma podejście. Pytam kiedy się zobaczymy a mi na to że nie ma pojęcia. Ja odpowiadam że nie potrafię z nim rozmawiać I się poddaje. On odpisujeK Na drugi dzień On: 🙂 😘 🙂🙂🙂 A nad morzem gdzie byłaś? Ja: wymieniam gdzie byłam On:Fajnie. Lubię morze 🙂 😀 🙂 🙂 Aha 😔 Ja: Napisz mi slownie jak chcesz rozmawiac bo obecnie telefon mam jaki mam i nie jestem w stanie rozszyfrowac tych znakow a domyslam sie ze to jakies obrazki On:Nic tylko uśmiechałem się do ciebie On: 🙂 Tak chyba wyświetli Ja; no i?No i? Bo nie bardzo rozumiem przekaz On: No i nic. Tylko tyle Na tym koniec naszego kontaktu Co mam odpisać? Zagadać? Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Pisanie emotikonami 30.08.21, 11:06 Napisz, ze chcesz miec z nim dzieci a potem sie zestarzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
budda.z.brzuchem Re: Pisanie emotikonami 30.08.21, 11:10 Ja naprawdę nie wiem jak zareagować Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Pisanie emotikonami 30.08.21, 11:23 budda.z.brzuchem napisała: > Ja naprawdę nie wiem jak zareagować Znaczy nie rozumiesz slowa pisanego i on to wyczul i dlatego ikonami do ciebie wali😂 Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Pisanie emotikonami 30.08.21, 11:34 budda.z.brzuchem napisała: > Rozumiem słowo pisane No to przeczytaj, w tym watku masz napisane, jak zareagowac. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Pisanie emotikonami 30.08.21, 12:56 Ja bym zrezygnowała z całkiem innego powodu. Dlaczego sobie to robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
budda.z.brzuchem Re: Pisanie emotikonami 30.08.21, 09:39 On mi pisze fajny wyjazd miałaś. Więc ja przytakuję, opisuje dodatkowo co mnie spotkało itp a on mi 🙂👍 Odpowiedz Link Zgłoś
evolventa Re: Pisanie emotikonami 30.08.21, 16:08 No kiedy wreszcie zrozumiesz, że gościu ma Cię głęboko w dupie, a kurtuazyjne (?) emotki wysyła jak się nudzi? Takiemu typowi należy się jedynie kop w dupę. I nie odpisywanie na żadne wiadomości. Koniec, kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
geez_louise Re: Pisanie emotikonami 30.08.21, 10:05 On chyba zwyczajnie mało piśmienny jest. Odpowiedz Link Zgłoś
budda.z.brzuchem Re: Pisanie emotikonami 30.08.21, 10:07 To może zadzwonić, czego też nie robi Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Pisanie emotikonami 30.08.21, 10:08 budda.z.brzuchem napisała: > To może zadzwonić, czego też nie robi 😂😂😂 Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Pisanie emotikonami 30.08.21, 11:24 Dokładnie w taki sam sposób "gadam" ze znajomymi, za którymi nie przepadam, ale nie wypada mi ich spuścić na drzewo, więc tak ich zbywam nie zbywając wprost... Kontakt w tych rozmowach jest wyłącznie z twojej strony, on odpisuje byle co, bez żadnych konkretów. Nie rozkminiaj, nie kombinuj, daj sobie spokój. Nie szukaj wyjaśnienia, nie usprawiedliwiaj- panu po prostu nie zależy, gdyby zależało, dzwoniłby choćby z budki telefonicznej, mimo, że je zlikwidowali lata temu, albo telegramy miłosne wysyłał- mimo likwidacji tychże. Jak komuś zależy, to góry będzie przenosił, temu ewidentnie nie zależy, bywa. Faceci są prości, jak nie odpisuje, albo odpisuje cokolwiek, to znaczy, ze nie chce odpisać, albo chce odpisać cokolwiek. Nie szukaj drugiego i dziesiątego dna "bo zasnął, bo pewnie telefon mu sie psuje"- najprostsze wyjaśnienia są prawdziwe, panu NIE ZALEZY. Odpowiedz Link Zgłoś
budda.z.brzuchem Re: Pisanie emotikonami 30.08.21, 11:28 Ale pierwsza też nie zaczepiasz tych znajomych prawda? I nie masz pretensji jeśli nie odpiszą na twoja buźke. On mnie tutaj trochę zbił z tropu bo faktycznie myślałam że jest jak napisałaś, ale po dniu, dwóch on znowu wysyła buzki Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Pisanie emotikonami 30.08.21, 11:36 Dżizas, kurczowo czepiasz sie ochłapów- co z tego, ze buźkę wysłał? Mogę ci wysłać dziesięć, daj numer, to NIC nie kosztuje i nie wymaga ZADNEGO zaangażowania, zrozum to wreszcie. Ten wasz kontakt to kontakt luźnych, dalekich znajomych, nic z tego nie będzie, bo jednej stronie zalezy a druga ma to gdzieś i tylko podtrzymuje niezobowiązujący kontakt. Z sąsiadką na schodach gadam cieplej, niz pan z tobą, a nie planuję z nią związku. Na początku powinno iskrzyć, pan powinien być ciebie ciekawy, pytać o rodzeństwo, jaką zupę lubiłaś w przedszkolu i co myślisz o polityce imigracyjnej rządu. Tu ciekawy nie jest, rzuca błahe pytania, sam nic nie pisze- zupelnie jakby spotkał nielubianą ciotkę na imieninach "co tam w szkole? dobrze. Koniec dialogu". Nie, związku z tego nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
misiamama Re: Pisanie emotikonami 30.08.21, 12:15 Pytam kiedy się zobaczymy a mi na to że nie ma pojęcia. Ja odpowiadam że nie potrafię z nim rozmawiać I się poddaje. On odpisujesurprisedK Proszę Cię! Pytasz faceta kiedy się zobaczycie, on "nie wiem". Ty na to: "poddaję się". on na to:" OK". Po tej wymianie naprawdę powinno do Ciebie dotrzeć, że nie ma żadnych perspektyw na jakikolwiek związek. Ja bym skasowała numer i zablokowała kontakt. Przykro mi, ale jeszcze bardziej przykro jak się napraszasz. Odpowiedz Link Zgłoś
budda.z.brzuchem Re: Pisanie emotikonami 30.08.21, 12:40 Po czym za 2 dni dostaję 😘 Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Pisanie emotikonami 30.08.21, 12:53 Aha. ZzzZzz O sorry, uśpiła mnie ta wasza wymiana myśli. Daję wątek do ulubionych, bo jestem strasznie ciekawa twoich dalszych rozmów z tym i innymi facetami Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Pisanie emotikonami 30.08.21, 12:58 Jesli autorka nie jest trolem, to chyba jest ociezala umyslowo🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
budda.z.brzuchem Re: Pisanie emotikonami 30.08.21, 13:23 Nie jestem. To jak mam z nim rozmawiać? Odpowiedz Link Zgłoś
evolventa Re: Pisanie emotikonami 30.08.21, 16:11 Wcale nie rozmawiać, już Ci tutaj wszyscy to wyraźnie piszą. Normalnie z Ciebie Józek w spódnicy, tylko zamiast norłuda masz emotki w wykonaniu pana........ Odpowiedz Link Zgłoś
budda.z.brzuchem Re: Pisanie emotikonami 30.08.21, 13:14 Ja rozmawiam normalnie, Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Pisanie emotikonami 30.08.21, 13:24 Nie, nie rozmawiasz normalnie. W ogóle nie rozmawiasz. Prowadzisz monolog, który go w ogóle nie interesuje. Musisz być bardzo męcząca na co dzień. Gdyby ci koleś nawet wprost napisał "spyerdalaj", ty byś go dopytała, kiedy ta wycieczka i czy jedziecie razem. Zaczynam wątpić w twoje istnienie, chyba że masz 15 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
budda.z.brzuchem Re: Pisanie emotikonami 30.08.21, 13:26 Dlatego napisałam wyżej że zbił mnie z tropu bo byłam ostrożna, ale kiedy ja przestałam pisać on wysłał mi wtedy: dlaczego przestałaś sie odzywać? Odpowiedz Link Zgłoś
budda.z.brzuchem Re: Pisanie emotikonami 30.08.21, 13:29 Więc uznałam że może faktycznie mu zależy. No ale ja znowu wiadomość a on mordki Odpowiedz Link Zgłoś
budda.z.brzuchem Re: Pisanie emotikonami 30.08.21, 13:24 Jak rozmawiam z innymi? Normalnie, piszę, dzwonię Ale oni również piszą Normalnie, ba nawet obierają telefony. Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: Pisanie emotikonami 30.08.21, 15:16 Może tak wysyła bo: Bo on nie chce ci nic przekazać. A pokazać ze myśli o to tobie i się uśmiecha. A nie będzie co w kółko pisał co słychać? Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Pisanie emotikonami 30.08.21, 18:19 A może on po prostu nie ma nic ciekawego do powiedzenia? Znam typa niezwykle przystojnego, dopóki nie otworzy ust. No po prostu pustota umysłowa aż trudno uwierzyć Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Pisanie emotikonami 30.08.21, 18:14 Jak ja moglam przeoczyc taki piekny watek?! Czy naprawde ten facet musi napisac Ci drukowanymi, duzymi literami zebys sie od…,hmm spadala na drzewo? Jak mozna byc, az tak slepym i niedomyslnym? W dodatku cale forum jest jak nigdy zgodne, ze gosc Cie kompletnie olewa, a Ty jak nakrecona dopytujesz co napisac…Najlepiej wyslij mu linka do tego watku, moze sie w koncu zlituje i odpisze Ci pelnym zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
budda.z.brzuchem Re: Pisanie emotikonami 30.08.21, 18:17 Już odpisałam ale powtórzę się. Kiedy olałam on zaczął nagle pytać dlaczego się nie odzywam. Dlatego też zwątpiłam Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Pisanie emotikonami 30.08.21, 18:20 Ok nastepnym razem, kiedy zapyta czemu milczysz, skomunikuj sie z nim w jego jezyku i wyslij mu 🖕 Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Pisanie emotikonami 30.08.21, 18:21 Może olewaj go dłużej? Może wtedy zadzwoni? Serio znałam takiego który właśnie tak robił. Co nie zmieniło faktu że do niczego się nie nadawał Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: Pisanie emotikonami 30.08.21, 19:26 budda.z.brzuchem napisała: > Już odpisałam ale powtórzę się. > Kiedy olałam on zaczął nagle pytać dlaczego się nie odzywam. Dlatego też zwątpi > łam Mogłaś mu napisać nie odzywam się do kogoś ktoś wysyła buźki. I ignoruj każda taka wiadomość. Nie zagadaj, nie pytaj co on robi nie pisz co u ciebie. Albo mu napisz ze jeśli wyślę jeszcze jedna buźkę do ciebie to go zablokujesz i tak zrób. I daj sobie z nim spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Pisanie emotikonami 30.08.21, 19:44 nie rokuje. Skąd ty tych gości bierzesz? pewnie znów z durnej aplikacji z wysypelm idiotów. Odpowiedz Link Zgłoś