Dodaj do ulubionych

Zborowska, Wrona i naturalnosc

25.08.21, 00:03
Czytam, te komentarze i nie moge sie nadziwic, jaka niechec i agresje wzbudza kobieta, ktora ma czelnosc wyjsc na spacer z rodzina bez wystrojenia sie i umalowania:
Tekst linku
Kobieta dopiero co urodzila i co nie ma prawa sobie odpuscic? Trzeba byc wiecznie odwalona?
Gdy ukazuja sie podobne foty, tyle ze zachodnich cebrytow, to ludzie pieja z zachwytu nad ich luzem, normalnoscia i naturalnoscia.
Lubie Zborowska, uwazam ja za bardzo ladna kobiete, tyle ze przewaznie 'nienastarana'.
Chyba wzbudza olbrzymia zazdrosc, ze majac wywalone, ma u swojego boku przystojnego faceta, o jakiego w tym kraju trudno.
Obserwuj wątek
    • bene_gesserit Re: Zborowska, Wrona i naturalnosc 25.08.21, 00:09
      Najgłośniej krzyczą te, które siedzą przed ekranem z włosami niemytymi od tygodnia i w brudnym dresie. Także te, które żeby wyjść nawet do warzywniaka potrzebują 40 minut, a jak już wyjdą, kontrolują wygląd w każdej mijanej szybie sklepowej.

Moim zdaniem nie ma się czym przejmować.
    • borsuczyca.klusek Re: Zborowska, Wrona i naturalnosc 25.08.21, 01:32
      Zborowska ma dziwny antyfandom. Np. na Pudelku od kilku ładnych miesięcy grasuje troll, który w różnych artykułach nawet nie związanych z nią i jej rodziną, wypisuje teorie spiskowe między innymi o ustawionym małżeństwie i tego typu bzdety.
      • black_magic_women Re: Zborowska, Wrona i naturalnosc 25.08.21, 13:03
        Tak, widziałam! Wkleja taki długaśny elaborat o wszystkich szczegółach tej pary wink
    • bywalec.hoteli Re: Zborowska, Wrona i naturalnosc 25.08.21, 01:37
      Nie orientuje się czy Wrona jest przystojny, nie obchodzi mnie jak jego żona wyglada po urodzeniu dziecka.

Pytanie tylko mam: dlaczego Andrzej Wrona rozegrał tylko 38 meczy w reprezentacji Polski? Ktos wie? Ma co prawda mistrza świata 2014 i brąz ligi narodów 2019 ale trochę mało meczy.
      • ichi51e Re: Zborowska, Wrona i naturalnosc 25.08.21, 10:11
        ja tram mu sie nie dziwie tez bym tak średnio się rwała do reprezentacji Polski gdybym miała inne opcje
        • 35wcieniu Re: Zborowska, Wrona i naturalnosc 25.08.21, 10:16
          Rwał się, ale byli lepsi i młodsi. Mówił o tym w wywiadach.
          • bywalec.hoteli Re: Zborowska, Wrona i naturalnosc 25.08.21, 16:47
            35wcieniu napisał(a):

> Rwał się, ale byli lepsi i młodsi. Mówił o tym w wywiadach.

Racja, jest Bieniu, Pit, Kochanowski, Kłos, Huber to silna konkurencja. Ale na Lidze Światowej 2019 Wrona zagrał smile
            Widocznie przystojność nie była ceniona przez selekcjonerów wink
            • borsuczyca.klusek Re: Zborowska, Wrona i naturalnosc 25.08.21, 17:25
              W reklamie plusa za to wystąpił jako "przystojny jak Wrona" 🙄
              • bywalec.hoteli Re: Zborowska, Wrona i naturalnosc 25.08.21, 17:30
                borsuczyca.klusek napisała:

> W reklamie plusa za to wystąpił jako "przystojny jak Wrona" 🙄

kiedy ta reklama była? smile
                teraz Leon reklamuje to i owo smile
                • borsuczyca.klusek Re: Zborowska, Wrona i naturalnosc 25.08.21, 17:37
                  Kilka lat temu, może nawet w okolicach tych mistrzostw świata 2014, albo zaraz po.
        • bywalec.hoteli Re: Zborowska, Wrona i naturalnosc 25.08.21, 16:38
          ichi51e napisała:

> ja tram mu sie nie dziwie tez bym tak średnio się rwała do reprezentacji Polski
          > gdybym miała inne opcje

Akurat gra dla mistrza świata w siatkówce raczej jest oznaką bycia wybitnym.
      • kruchapodstawa Re: Zborowska, Wrona i naturalnosc 25.08.21, 18:43
        (...) ale trochę mało meczy.

Wrona nie meczy wcale.
        Meczenie bowiem to domena kóz i owiec . Wrony kraczą.
    • mandre_polo Re: Zborowska, Wrona i naturalnosc 25.08.21, 06:09
      Nie znam jej dorobku i osoby poza wpisami cytowanymi na portalach
      • ajaksiowa Re: Zborowska, Wrona i naturalnosc 25.08.21, 06:41
        Mam nadzieję źe sà wystarczajàco silni psychicznie źeby siè nie przejmować opiniami hordy kretynów,a Ich lubię i życzę Wszystkiego Dobrego👍👍
    • 35wcieniu Re: Zborowska, Wrona i naturalnosc 25.08.21, 06:56
      Nie znam jej, tylko nazwisko kojarzę, ale wygląda normalnie przecież. A że ludzie lubią kłapać bez sensu to nie nowość.
      • little_fish Re: Zborowska, Wrona i naturalnosc 25.08.21, 07:19
        Jak sobie ją ludzie porównają z wystylizowaną, wymuskaną Kaczorowską albo tą drugą, Halejcio, no to wypada zdecydowanie gorzej....
        Mnie tam osobiście powiewa kto jak wygląda, ale ludzie robiący i wrzucający do sieci takie zdjęcia to dno i kilo mułu
    • huang_he Re: Zborowska, Wrona i naturalnosc 25.08.21, 07:19
      Pamietam dobrze tę afere:
      www.google.pl/amp/s/www.pudelek.pl/artykul/149862/profil_ktory_hejtowala_bohosiewicz_zostal_zawieszony_zostalam_zniszczona_jako_czlowiek/%3famp=1

I jakos mi jej nie zal

• mandre_polo Re: Zborowska, Wrona i naturalnosc 25.08.21, 08:06
        Otóż to
      • ichi51e Re: Zborowska, Wrona i naturalnosc 25.08.21, 10:13
        ale trzeba być pustakiem żeby hejtowac profil o pracy w domu pogrzebowym...
        • little_fish Re: Zborowska, Wrona i naturalnosc 25.08.21, 10:29
          A tam chodziło o hejt w odniesieniu do miejsca pracy, czy było oburzenie o umieszczanie zdjęć zmarłych osób na tym profilu? Bo nie znam afery
          • mandre_polo Re: Zborowska, Wrona i naturalnosc 25.08.21, 10:46
            Profil opisywał pracę
            • little_fish Re: Zborowska, Wrona i naturalnosc 25.08.21, 10:59
              "Jestem pewna, że Instagram jej po prostu najzwyczajniej w świecie zamknie konto, bo treści są szkodliwe i naruszają prawa osobiste i dobro innych ludzi. (…) Jednym ze zdjęć były ręce starszej kobiety z pięknymi pierścionkami. Jeżeli by się okazało, że rozpoznałybyście ręce swojej mamy, która zmarła kilka dni temu, po kształcie rąk czy po pierścionkach, bez pokazywania twarzy, byłybyście zadowolone? "
              Czyli były zdjęcia.
              Pracuję z niepełnosprawnymi dziećmi, czy gdybym w ramach opisywania swojej pracy umieszczała na otwartym profilu zdjęcia tych dzieci to byłoby ok?
              • latarnia_umarlych Re: Zborowska, Wrona i naturalnosc 25.08.21, 11:05
                Człowieku, to było zdjęcie ze stocka!
                • little_fish Re: Zborowska, Wrona i naturalnosc 25.08.21, 11:09
                  Tak jak pisałam - nie znam tej afery, dlatego pytałam, czy na tym profilu były zamieszczane zdjęcia.
                  • latarnia_umarlych Re: Zborowska, Wrona i naturalnosc 25.08.21, 11:30
                    Napisałaś: "czyli były zdjęcia." I dalej, że ty z niepełnosprawnymi dziećmi...
                    Prostuję, bo jeszcze ktoś pomyśli,że piszesz prawdę i że zdjęcia zmarłych rzeczywiście tam były.
                    • little_fish Re: Zborowska, Wrona i naturalnosc 25.08.21, 11:36
                      Bo na pytanie czy były tam zdjęcia dostałam odpowiedź "profil opisywał pracę" , co ani nie potwierdza, ani nie wyklucza umieszczania zdjęć. Można takie stwierdzenie uznać za uzasadnienie do umieszczania zdjęć. A z zacytowanej wypowiedzi Soni wywnioskowałam (być może błędnie), że były tam zdjęcia zmarłych osób. Dlatego pytam.
              • arthwen Re: Zborowska, Wrona i naturalnosc 25.08.21, 16:22
                Afery nie kojarzę, ale w pierwszym z brzegu linku jest informacja od osoby, która ten profil prowadziła:
                "zdjęcia na profilu były z internetu i nie naruszyły praw zmarłych ani ich rodzin. Zdjęcia są ogólnie dostępne w internecie, po wpisaniu odpowiedniej frazy."
                • little_fish Re: Zborowska, Wrona i naturalnosc 25.08.21, 16:25
                  Ok, dziękuję 😊
      • fornita111 Re: Zborowska, Wrona i naturalnosc 25.08.21, 11:17
        A ja pamietam, jak popelnila wpis pietnujacy reklamowanie kosmetykow firm testujacych na zwierzetach. I ok. Tylko, ze jak jej wytknieto, ze jej maz tez takie reklamuje, to wtedy bylo "ojoj to jego wybor". Wyjatkowo niestrawna i antypatyczna celebrytka.
    • kamin Re: Zborowska, Wrona i naturalnosc 25.08.21, 07:22
      Moim zdaniem dobrze wygląda. Młoda, ładna dziewczyna, ubrana adekwatnie do sytuacji.
    • waleria_s Re: Zborowska, Wrona i naturalnosc 25.08.21, 09:31
      Normalnie wygląda, spodziewałam się flejowatego wyglądu, ale tu jest zwyczajny i wygodny strój kobiety, która niedawno urodziła. Kaczorowskie i inne perfekcyjne na instagramie mamusie sądzę, że mogą nieco odmiennie prezentować się w domowym zaciszu, gdy nie trzeba robić zdjęć.
    • ichi51e Re: Zborowska, Wrona i naturalnosc 25.08.21, 10:07
      co innego mnie w tych zdjęciach uderzyło - dlaczego ona wyglada jak wyglada (normalnie i średnio, jak każdy) a facet z nią wyglada jak wyglada - i wyglada swietnie. W ogóle nikomu by nie przyszło do głowy się czepiać ze coś z nim nie tak bo nie ma się do czego przyczepić.
      • ichi51e Re: Zborowska, Wrona i naturalnosc 25.08.21, 10:09
        swoją droga - wyglądają na bardzo sympatycznych a ona tylko na 1 niekorzystnym zdjęciu zle. Na reszcie fajnie i na luzie. Każdemu da się słabe zdjęcie zrobić.
      • little_fish Re: Zborowska, Wrona i naturalnosc 25.08.21, 10:21
        Facet jest sportowcem, szczupły wysportowana sylwetka, krótko ostrzyżony. Ubrany w podobnym"tonie" - t-shirt, spodenki, klapki.
        Ona jest po porodzie, jeszcze nie wróciła do formy i figury, pewnie jest bardziej obciążona/zmęczona opieką nad dzieckiem. Na tych zdjęciach wygląda na zdecydowanie "mniej nastaraną" niż mąż. To nie zarzut. Jego wygląd na luzie mniej odbiega od wyglądu "na ściankę", w jej przypadku (i większości kobiet) różnica jest spora. No i do tego to taka tradycja czepiać się wyglądu kobiet.
        • ichi51e Re: Zborowska, Wrona i naturalnosc 25.08.21, 16:32
          ob wyglada nieprzyzwoicie kwitnąco 🤣🤣🤣
          • ichi51e Re: Zborowska, Wrona i naturalnosc 25.08.21, 16:32
            *on
          • little_fish Re: Zborowska, Wrona i naturalnosc 25.08.21, 16:47
            Może dlatego, że to nie on był w ciąży, którą kiepsko znosił, nie on rodził, nie on karmi piersią i nie on przeżywa burzę hormonalną i przemodelowanie ciała. Pewnie też lepiej wysypia się w nocy i cały czas prowadzi taki sam aktywny tryb życia.
    • gaskama Re: Zborowska, Wrona i naturalnosc 25.08.21, 10:21
      Widok pięknej, zgrabnej dziewczyny obok rozklapanego, łysiejącego Pana z brzuszkiem nie wzbudza takiego zainteresowania. Wiadomo, jest z nim dla kasy.
      Tu jest odwrotnie. Podobne emocje wzbudzają zwiazki starszych kobiet młodszymi facetami.
      A pani jest wybitnie nieforemna i podkreśla jeszcze te nieforemnosc. Ale jest z tym najwyraźniej bardziej szczęśliwa niż wiele foremnych.
      • 35wcieniu Re: Zborowska, Wrona i naturalnosc 25.08.21, 10:26
        Wybitnie nieforemna?
        Normalna kobieta po porodzie.
        • little_fish Re: Zborowska, Wrona i naturalnosc 25.08.21, 10:35
          Ja mam wrażenie, że ludziom trudno pojąć różnicę między wyglądem do sesji/filmu/wielkiego wyjścia, a tym codziennym. Stąd uwagi , że "się zaniedbała". Zborowska na co dzień lubi się ubierać luźno, wygodnie, czasem workowato. I różni się od osób prezentujących zdjęcia w domowych pieleszach w designerskich dresach, obcisłych sukienkach czy ołówkowych spódniczkach
      • hanusinamama Re: Zborowska, Wrona i naturalnosc 25.08.21, 11:06
        Ona nie jest nieforemna...tylko niedawno urodziła.
        • gaskama Re: Zborowska, Wrona i naturalnosc 25.08.21, 11:16
          Tak, źle napisałam. Na tym zdjęciu wygląda nieforemnie, co jeszcze podkreśliła ubiorem. Ubieram się podobnie na wakacjach. To nie zarzut. Nieforemnosc jest efektem ciąży. Ludzie przyzwyczajeni do ciąż celebrytrk, modelek, instagwiazd nie są przyzwyczajeni do takich widoków. Ale chyba pani Zofia ma na to wywalone.
          • thank_you Re: Zborowska, Wrona i naturalnosc 25.08.21, 11:34
            Są przyzwyczajeni, bo kobiety w ciąży i połogu mijają codziennie, a te wyglądają - jak to ludzie - różnie.
            Jednak są po prostu wrednymi xujkami, którzy czerpią satysfakcję, gdy komuś doj... - dziś to ciężarna, innym razem ludzie z różnicą wieku. Zawsze jakiś powód się znajdzie.
    • bigimax2 Re: Zborowska, Wrona i naturalnosc 25.08.21, 10:36
      jak tak wyglada mloda ladna kobieta to mozecie podac przyklad nieladnej
      • little_fish Re: Zborowska, Wrona i naturalnosc 25.08.21, 10:47
        Uroda jest kwestią gustu. Na tych zdjęciach kobieta jest najprawdopodobniej zmęczona/niewyspana/"nie zrobiona"/bez fryzjera/bez makijażu/ubrana wygodnie. W dodatku osobie robiącej zdjęcia z pewnością nie zależało na tym, żeby wyglądała korzystnie.
        • bigimax2 Re: Zborowska, Wrona i naturalnosc 25.08.21, 11:01
          to ze gust macie slaby to widze , ciekawi mnie jedeynie jaka uwazacie za brzydka wedlug waszego "gustu"
          • hanusinamama Re: Zborowska, Wrona i naturalnosc 25.08.21, 11:07
            Moge ci dac przykład głupka na forum chcesz?
            • bigimax2 Re: Zborowska, Wrona i naturalnosc 25.08.21, 11:08
              widzialem twoje wypowiedzi forumowe wypowiediedzi , takze nie przejmuj sie jestes w scislej czolowce ale pytanie nie tego dotyczylo
          • little_fish Re: Zborowska, Wrona i naturalnosc 25.08.21, 11:10
            A skąd wnioski na temat mojego gustu?
    • figa_z_makiem99 Re: Zborowska, Wrona i naturalnosc 25.08.21, 11:10
      Aż zajrzałam, jest fajną kobietą i moim zdaniem często wygląda flejowato, jej prawo i każdy z nas tak czasem ma. Gdyby nie chciała zostać celebrytką, nikt by tego nie zauważył. Taka jest cena rozpoznawalności.
      • ladymercury Re: Zborowska, Wrona i naturalnosc 25.08.21, 13:41
        Dla mnie zdjęcia normalne i nie rozumiem OCB. Ale trochę OT z tego, co kojarzę, to Zborowska dość postawna kobita jest, ma coś koło 180 cm.
        To ile wzrostu ma mąż, skoro sięga mu do ramienia ledwo???? 😲
        • figa_z_makiem99 Re: Zborowska, Wrona i naturalnosc 25.08.21, 14:07
          On ma 2 metry wzrostu. Zośka zawsze była tęgawa i nie umiała się gustownie ubrać w przeciwieństwie do swojej siostry i tyle. Gdyby nie była celebrytką nikt nie zwróciłby na to uwagi a ona to podkreśla w internecie i jątrzy trochę temat. Stąd biorą się emocje pod artykułem.
          • little_fish Re: Zborowska, Wrona i naturalnosc 25.08.21, 14:23
            Zawsze była tęgawa?
            • bigimax2 Re: Zborowska, Wrona i naturalnosc 25.08.21, 16:48
              fotoszop ze az w oczy pali
              • figa_z_makiem99 Re: Zborowska, Wrona i naturalnosc 25.08.21, 16:52
                Dokładnie.
            • mandre_polo Re: Zborowska, Wrona i naturalnosc 25.08.21, 16:59
              Ona w dżinsach nie miała szczupłych ud więc w wygibasach można ostykac fotki brzucha do wypęku
            • ichi51e Re: Zborowska, Wrona i naturalnosc 25.08.21, 16:59
              o matko... jak inny człowiek... no trudno się trochę dziwić ludzkiemu zaskoczeniu jeśli to jest jej wizerunek przed...
          • veryvery Re: Zborowska, Wrona i naturalnosc 25.08.21, 18:58
            Tęgawa, acha
              • figa_z_makiem99 Re: Zborowska, Wrona i naturalnosc 25.08.21, 19:43
                Nie śledzę jej kariery, pewnie trenowała do programu. Są jej zdjęcia z matką i siostrą, przy tej siostrze wygląda zwaliście w rurkach z umięśnionymi nogami i brakiem podkreślenia talii, jest duża i masywna. I pisałam, że jest fajna, tylko taki typ z paroma kilogramami więcej będzie wyglądał, że ma dużo za dużo. Jest po prostu duża.
                • little_fish Re: Zborowska, Wrona i naturalnosc 25.08.21, 19:53
                  Tak, na zdjęciach fotoszop, przed programem trenowała, ale tak poza tym zawsze jest/była tęgawa. A w wątku obok linczują Koroniewską, że wpędza nastolatki w anoreksję. 🙈 A jak usłyszą, że Zborowska zawsze była tęgawa, to nie popadną w kompleksy.
            • ichi51e Re: Zborowska, Wrona i naturalnosc 26.08.21, 11:17
              swoją droga żeby zrobić to zdjęcie ktoś chyba stanął na drabinie...
        • little_fish Re: Zborowska, Wrona i naturalnosc 25.08.21, 14:07
          Ponad 2 metry
      • aguha Re: Zborowska, Wrona i naturalnosc 26.08.21, 08:42
        Zerknęłam na jej zdjęcia. Chyba świat stoi na głowie. Jak ma wyglądać kobieta miesiąc po porodzie?
    • kasiaabing Re: Zborowska, Wrona i naturalnosc 25.08.21, 17:23
      Ludzie jej po prostu nie lubią. Jest córką sławnych rodziców i tyle z jej osiągnięć. Do tego ma mega parcie na szkło.
      Czasem to odlukrowywanie macierzyństwa jest tak samo zenujące jak macierzyństwo pełne lukru i pierdzących brokatem jednorożców.
      • ladymercury Re: Zborowska, Wrona i naturalnosc 25.08.21, 17:40
        Rxygajacych tęczą 🦄
      • ajr27 Re: Zborowska, Wrona i naturalnosc 25.08.21, 19:21
        To nie do końca dobre wytłumaczenie. Kasia Tusk też zaczynała karierę w social mediach jako córka znanych rodziców, zaczynała od bloga MLE, który 10 lat temu był żenadą i amatarszczyzną, a mimo to rozkręciła markę i robi za ikonę stylu, bo ludzie zawsze ją doceniali (szczerze mówiąc nie wiem za co, bo ona jednocześnie chroni swoją prywatność i stale pokazuje to samo, tzn. proste kiecki ze szmatek i minimalistyczne mieszkanie w Sopocie).
        Na profil Zborowskiej trafiłam czytając gdzieś poza Insta straszny hejt na jej urodę, a raczej rzekomą brzydotę. Jakie było moje zdziwienie, kiedy zobaczyłam całkiem fajną dziewczynę, może nie klasyczną piękność, ale interesującą, zgrabną i bardzo fotogeniczną, i zastanawiałam się, gdzie ta brzydota. Bo nie wiedziałam wcześniej, jak ona wygląda.
        • mandre_polo Re: Zborowska, Wrona i naturalnosc 25.08.21, 20:43
          Klnie jak szewc, zachowania z pogranicza ordynusa i tym otworzyła furtkę do krytyki. Obecnie przechodzi terapię u psych
          • bene_gesserit Re: Zborowska, Wrona i naturalnosc 25.08.21, 20:51
            Jezu, ludzie wiedzą o obcej osobie więcej, niż o, bo ja wiem, krewnych.
            Nie szkoda czasu na cudze życie? Dla mnie takie zainteresowanie i emocjonalne zaangażowanie w kogoś, kto jest totalnie obcy jest kompletnie egzotyczne.
            • mandre_polo Re: Zborowska, Wrona i naturalnosc 25.08.21, 21:18
              Pudelka nie czytasz😜
        • kasiaabing Re: Zborowska, Wrona i naturalnosc 25.08.21, 21:34
          Moim zdaniem Zborowska jest taka ciężka w obycia, ordynarna, narzucająca, zupełne przeciwieństwo Kasi Tusk- ta sprawia wrażenie oazy spokoju, nie pcha się na afisz. Przeciwległe bieguny.
          Zborowska pokaże wszystko, czekałam tylko jak pokaże swoje zszyte krocze na insta ( bo mówiła o tym głośno, że lekarz za mocno ją zszył), Tak jak pokazywała swoje ciążowe pryszcze.
          • ajr27 Re: Zborowska, Wrona i naturalnosc 25.08.21, 23:22
            Acha, czyli potwierdzasz tezę, że w necie dobrze się sprzedaje tylko to, co ładne i delikatne. Trudno zresztą się dziwić, ta zasada obowiązuje jak świat światem.
            • kasiaabing Re: Zborowska, Wrona i naturalnosc 26.08.21, 05:47
              Chyba jednak nie bo " naturalność" i pryszcze Zborowskoej sprzedają się równie dobrze jak lukier i ładne obrazki. Zborowska obrala taką rolę i się tego trzyma.
        • figa_z_makiem99 Re: Zborowska, Wrona i naturalnosc 25.08.21, 21:50
          Ona jest ładna, interesująca i ma charakter, tylko ta jej pretensjonalna abnegacja drażni ludzi, niby jej nie zależy a nie chroni prywatności i jątrzy.
          • waleria_s Re: Zborowska, Wrona i naturalnosc 26.08.21, 11:30
            Drażni moim zdaniem przede wszystkim takie wystawianie swojej intymności na sprzedaż. Pisanie o za mocno zszytym kroczu, serio? Co pokaże następne, kupę dziecka? Nie chodzi o to, że wszystko ma być zawsze piękne i lukrowane. Tylko dziwnie ogląda się takie obnażanie z prywatności. Z ciarkami żenady i myślą 'po co to robisz'.
            W moim odczuciu Kasię Tusk ludzie lubią bardziej za umiar, klasę i szacunek do własnej prywatności. Sprawia wrażenie osoby wyważonej i z rozsądkiem podchodzącej do social mediów, Zborowska natomiast sprawia bardziej osoby, która sprzeda wszystko (intymne szczegóły itp.), by osiągnąć lepszą klikalność.
            • ajr27 Re: Zborowska, Wrona i naturalnosc 26.08.21, 12:34
              Tak, masz rację. Tyle że w przypadku tych dwóch pań mam wrażenie, że one pokazują prawdziwy obraz siebie, tzn. Tuskówna i w realu jest taka spokojna i powściągliwa, a Zborowską to żywiołowa, ekstrawertyczna trochę wariatka. Ja kupuję je obie, bo widzę w tym, co robią jakąś szczerość. Tym samym nie rozumiem skali hejtu na ZZ
              • little_fish Re: Zborowska, Wrona i naturalnosc 26.08.21, 15:43
                Szczerze mówiąc, to ja w ogóle nie rozumiem hejty na różne osoby IG czy tam innych socjal mediów. Dopóki nie robią czegoś, co krzywdzi innych, niech sobie żyją jak chcą. Jak coś mnie irytuje, nie zgadzam się z poglądami, nie pasuje mi co i jak pokazują, to po prostu opuszczam profil i tyle. Jeśli są jakieś treści, które jednak mnie pociągają, to za jakiś czas zaglądam ponownie. Jak mnie nadal wkurza, to więcej nie zaglądam i tyle.
                • mandre_polo Re: Zborowska, Wrona i naturalnosc 26.08.21, 16:01
                  Byłoby cudnie tylko jak wytłumaczyć to fankom Lewandowskiej i Chodakowskiej!? Obydwu nie śledzę, nie wyznaję😛
                  • little_fish Re: Zborowska, Wrona i naturalnosc 26.08.21, 16:18
                    Ale co tu tłumaczyć? Fanki Chodakowskiej i Lewandowskiej niech siedzą u nich na kontach, fanki Agi Kaczorowskiej u niej, fanki Zborowskiej na koncie Zosi, a ci co lubią Dowborów to na ich kontach. Szkoda życia na obserwowanie i komentowanie treści niechcianych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka