Dodaj do ulubionych

Agata Kulesza

• melisananosferatu Re: Agata Kulesza 01.09.21, 14:46
      Nie jest zle, moze w koncu odpoczela.
    • hexella Re: Agata Kulesza 01.09.21, 14:51
      Kulesza- uwielbiem.
      Nie umiem ocenić czy coś tam dłubała przy twarzy, jeśli tak, to z umiarem. Dalej ma przecież te charakterystyczne bruzdy pod oczami, co dodaje jej charakteru i w żadnym wypadku nie szpeci.
      Dla mnie wygląda pięknie, a bałam się otworzyć link - ufff...
    • ludzikmichelin4245 Re: Agata Kulesza 01.09.21, 14:57
      Hmm, ja chyba nie dostrzegam efektu wow.
    • vivyan Re: Agata Kulesza 01.09.21, 15:06
      No trudno żeby całe życie miała taką samą twarz 😉 Moim zdaniem wygląda świetnie, widać że wypoczęła. Myślę że przytyła parę kilo, z korzyścią dla twarzy, rozjaśniła włosy i może miała jakieś mezoterapie czy inne delikatne zabiegi na twarz i tyle. Podoba mi się, wygląda ładnie i zdrowo. 😊
      • lauren6 Re: Agata Kulesza 01.09.21, 15:36
        Gdyby przytycie kilku kg zmieniało rysy twarzy i powodowało odmłodnienie o 10 lat to wszystkie ematki siedziałyby teraz w cukierni.

Nie, to tak nie działa.
        • konsta-is-me Re: Agata Kulesza 01.09.21, 16:29
          Ale ona nie wygląda 10 lat młodziej, tylko bardziej pogodnie.
          A to zdecydowanie odejmuje lat .
          I przytycie/schudnięcie zdecydowanie zmienia rysy twarzy- mówię z doświadczenia ( przytycie odmładza- o ile jest się po 30-tce 😜)
    • cosmetic.wipes Re: Agata Kulesza 01.09.21, 15:30
      Bez względu na to, co sobie zrobi będę ją wielbić na wieki.
    • agab51 Re: Agata Kulesza 01.09.21, 15:59
      Przesadzasz.
      Tak wygląda kobieta "na swój wiek"- buzia wypoczęta, uśmiechnięta, zadowolona. No może trochę przytyła, co też wyszło na wielki plus!
    • volta2 Re: Agata Kulesza 01.09.21, 16:37
      na ostatnim zdjęciu wygląda jak górniak, czyli robota średnio udana.
      pani jest mi doskonale obojętna, więc nie muszę się silić na pochwały. napompowana i zrobiona na blondzię. można, czemu nie, ale będzie się wyglądać jak dziesiątki innych napompowanych blondzi
      o rasowości można zapomnieć, chyba że charakteryzator się postara
    • bei Re: Agata Kulesza 01.09.21, 16:44
      A to nie jest tak, ze troszkę przytyła, i włosy ma przy twarzy, dlatego buzia pełniejsza i ładniej wygląda?
    • nutella_fan Re: Agata Kulesza 01.09.21, 16:49
      Wygląda bardzo dobrze. Zwykle uważam, że jasne włosy odmładzają, ale nje uważacie, że jednak wyglądała lepiej w ciemnych?
      • konsta-is-me Re: Agata Kulesza 01.09.21, 16:51
        Lepiej.
        Ale skoro jej się podobają. ..
    • figa_z_makiem99 Re: Agata Kulesza 01.09.21, 19:17
      Kulesza wygląda teraz świetnie, opowieści o "zniżaniu się do poprawiania urody" hejterzy mogą sobie wsadzić. Nie każdy robi z siebie lalkę z sekshopu, wszystko jest dla ludzi. Oczywiście, że większość kobiet woli wyglądać lepiej, jeśli ma takie możliwości.
      • aguha Re: Agata Kulesza 02.09.21, 07:56
        Aktorzy mają przechlapane. Jak już takiego się zaszufladkuje, to pozamiatane. Jak taka Agata Kulesza śmiała wyglądać dobrze, zamiast na wiecznie steraną życiem?!
    • segregatorwpaski Re: Agata Kulesza 01.09.21, 22:14
      Tragicznie? Świetnie wygląda przecież!
    • kiddy Re: Agata Kulesza 01.09.21, 23:06
      A miałyście kiedyś na twarzach telewizyjny makijaż? No właśnie. Sam makijaż mógł jej podjąć sporo lat. Do tego kilka kilogramów więcej, jaśniejsze wlosy, lepsze samopoczucie i kondycja psychiczna i jest efekt wow.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka