melisananosferatu Re: Agata Kulesza 01.09.21, 14:46 Nie jest zle, moze w koncu odpoczela. Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: Agata Kulesza 01.09.21, 14:51 Kulesza- uwielbiem. Nie umiem ocenić czy coś tam dłubała przy twarzy, jeśli tak, to z umiarem. Dalej ma przecież te charakterystyczne bruzdy pod oczami, co dodaje jej charakteru i w żadnym wypadku nie szpeci. Dla mnie wygląda pięknie, a bałam się otworzyć link - ufff... Odpowiedz Link Zgłoś
ludzikmichelin4245 Re: Agata Kulesza 01.09.21, 14:57 Hmm, ja chyba nie dostrzegam efektu wow. Odpowiedz Link Zgłoś
vivyan Re: Agata Kulesza 01.09.21, 15:06 No trudno żeby całe życie miała taką samą twarz 😉 Moim zdaniem wygląda świetnie, widać że wypoczęła. Myślę że przytyła parę kilo, z korzyścią dla twarzy, rozjaśniła włosy i może miała jakieś mezoterapie czy inne delikatne zabiegi na twarz i tyle. Podoba mi się, wygląda ładnie i zdrowo. 😊 Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Agata Kulesza 01.09.21, 15:36 Gdyby przytycie kilku kg zmieniało rysy twarzy i powodowało odmłodnienie o 10 lat to wszystkie ematki siedziałyby teraz w cukierni. Nie, to tak nie działa. Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Agata Kulesza 01.09.21, 16:29 Ale ona nie wygląda 10 lat młodziej, tylko bardziej pogodnie. A to zdecydowanie odejmuje lat . I przytycie/schudnięcie zdecydowanie zmienia rysy twarzy- mówię z doświadczenia ( przytycie odmładza- o ile jest się po 30-tce 😜) Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Agata Kulesza 01.09.21, 15:30 Bez względu na to, co sobie zrobi będę ją wielbić na wieki. Odpowiedz Link Zgłoś
agab51 Re: Agata Kulesza 01.09.21, 15:59 Przesadzasz. Tak wygląda kobieta "na swój wiek"- buzia wypoczęta, uśmiechnięta, zadowolona. No może trochę przytyła, co też wyszło na wielki plus! Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: Agata Kulesza 01.09.21, 16:37 na ostatnim zdjęciu wygląda jak górniak, czyli robota średnio udana. pani jest mi doskonale obojętna, więc nie muszę się silić na pochwały. napompowana i zrobiona na blondzię. można, czemu nie, ale będzie się wyglądać jak dziesiątki innych napompowanych blondzi o rasowości można zapomnieć, chyba że charakteryzator się postara Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Agata Kulesza 01.09.21, 16:44 A to nie jest tak, ze troszkę przytyła, i włosy ma przy twarzy, dlatego buzia pełniejsza i ładniej wygląda? Odpowiedz Link Zgłoś
nutella_fan Re: Agata Kulesza 01.09.21, 16:49 Wygląda bardzo dobrze. Zwykle uważam, że jasne włosy odmładzają, ale nje uważacie, że jednak wyglądała lepiej w ciemnych? Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Agata Kulesza 01.09.21, 16:51 Lepiej. Ale skoro jej się podobają. .. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Agata Kulesza 01.09.21, 19:17 Kulesza wygląda teraz świetnie, opowieści o "zniżaniu się do poprawiania urody" hejterzy mogą sobie wsadzić. Nie każdy robi z siebie lalkę z sekshopu, wszystko jest dla ludzi. Oczywiście, że większość kobiet woli wyglądać lepiej, jeśli ma takie możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
aguha Re: Agata Kulesza 02.09.21, 07:56 Aktorzy mają przechlapane. Jak już takiego się zaszufladkuje, to pozamiatane. Jak taka Agata Kulesza śmiała wyglądać dobrze, zamiast na wiecznie steraną życiem?! Odpowiedz Link Zgłoś
segregatorwpaski Re: Agata Kulesza 01.09.21, 22:14 Tragicznie? Świetnie wygląda przecież! Odpowiedz Link Zgłoś
kiddy Re: Agata Kulesza 01.09.21, 23:06 A miałyście kiedyś na twarzach telewizyjny makijaż? No właśnie. Sam makijaż mógł jej podjąć sporo lat. Do tego kilka kilogramów więcej, jaśniejsze wlosy, lepsze samopoczucie i kondycja psychiczna i jest efekt wow. Odpowiedz Link Zgłoś