panna_lila 03.09.21, 23:34 może czytałyście, ale ja właśnie trafiłam na to przejmujące info i aż mnie ciarki przeszły - jutro mieli mieć ślub...a tymczasem spoczną w jednym grobie wlkp24.info/smiertelny-wypadek-pod-odolanowem-nie-zyja-dwie-osoby/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kiszona_kapusta Re: smutne:( 03.09.21, 23:59 Jutro pogrzeb o 11tej. Jadę z mężem. Znam jej rodziców. Ona jedynaczka. Tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_lila Re: smutne:( 04.09.21, 09:21 Nie wyobrażam sobie co najbliżsi przeżywają, to miał być radosny dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
bistian Re: smutne:( 04.09.21, 00:01 Ja myślę o tej Amerykance, żołnierce Nicole Gee, która zginęła w zamachu w Kabulu. Empatyczna osoba i tu takie coś od brodatego gamonia, który potrafi tylko zabić albo ukraść ostatnie jedzenie biednej rodzinie. Kolega, żołnierz, miał bardzo szerokie kontakty z Amerykanami na służbie i mówił, że to takie młode i sympatyczne dzieciaki i strach się z kimś zaprzyjaźnić, bo dzisiaj jest, a jutro może zginąć i to bardzo boli. Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: smutne:( 04.09.21, 04:41 Owszem smutne. Aczkolwiek mnie bardziej zasmuciła w tym tygodniu samobójcza śmierć dwóch trzynastolatek. Odpowiedz Link Zgłoś
bominka Re: smutne:( 04.09.21, 04:55 Slyszalam o tej tragedii. Bardzo mnie poruszyła. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_lila Re: smutne:( 04.09.21, 09:18 Nie czytałam, ale jak? one razem popełniły samobójstwo? Obawiam się, że liczba samobójstw wśród nastolatków będzie rosła 😕 Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: smutne:( 04.09.21, 10:20 Zabiły się 31 sierpnia, przechodzień natknął się na ich ciała w lesie. Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: smutne:( 04.09.21, 10:30 Wrzuć w Google. W ostatnich dniach pełno wiadomości i nich. Każdy serwis o tym pisał. Odpowiedz Link Zgłoś
ms.piggy Re: smutne:( 04.09.21, 09:18 straszne...dla bliskich, dla rodziny ta ciężarówka w nich wjechała? Odpowiedz Link Zgłoś
panna_lila Re: smutne:( 04.09.21, 09:23 Z tego co piszą tak. To chyba jakaś wąska droga wśród drzew. Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: smutne:( 04.09.21, 10:31 Nie. To oni wpadli w poślizg. Ciężarówka nie miała wyjścia. Odpowiedz Link Zgłoś
sabina211 Re: smutne:( 04.09.21, 09:31 Ja bym jeszcze dodała śmierć dwóch chłopców, braci, 5 i 6-letnich Afgańczyków po zatruciu muchomorem sromotnikowym. To też mnie zasmuciło i pouszyło. Choć o każdej śmierci z tego wątku można powiedzieć, że przedwczesna i mówiąc kolokwialnie głupia. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: smutne:( 04.09.21, 13:22 Tak. Uciekali przed wojną...zatruli się tutaj szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: smutne:( 04.09.21, 10:53 parę dni temu o tym czytałam, on był adiunktem na uczelni ona kilka lat młodsza. U mnie w okolicy też była taka sama historia - narzeczeni tuż przed slubem jechała na salę i zginęli. Są pochowani razem. Odpowiedz Link Zgłoś
alba27 Re: smutne:( 04.09.21, 13:49 Takie tragedie są najgorsze. Moja koleżanka pojechała w 9 miesiącu ciąży na porodówkę. Dziecko zmarło podczas porodu, koleżanka kilka godzin później. Na pogrzebie w jednej trumnie leżała matka i dziecko, serce pękało. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: smutne:( 04.09.21, 13:56 Rany, ale mieli pecha, śmierć donoszonego dziecka podczas porodu nieczęsto się zdarza w pierwszym świecie, ale rodzącej to już ewenement. Odpowiedz Link Zgłoś
januszekxxl Re: smutne:( 04.09.21, 14:06 panna_lila napisała: jutro mieli mieć ślub...a tymczasem spoczną w jednym grobie Według nieoficjalnych informacji auto wpadło na mokrej drodze w poślizg i zjechało na przeciwległy pas ruchu. poznan.wyborcza.pl/poznan/7,36001,27519459,dzisiaj-mieli-miec-slub-wczoraj-zgineli-w-wypadku-tragedia.html Dobrze że wjechali w ciężarówkę a nie w inny samochód osobowy i zabili tylko siebie. Odpowiedz Link Zgłoś