03.09.21, 23:34
może czytałyście, ale ja właśnie trafiłam na to przejmujące info i aż mnie ciarki przeszły - jutro mieli mieć ślub...a tymczasem spoczną w jednym grobiesad

wlkp24.info/smiertelny-wypadek-pod-odolanowem-nie-zyja-dwie-osoby/
Obserwuj wątek
    • kiszona_kapusta Re: smutne:( 03.09.21, 23:59
      Jutro pogrzeb o 11tej. Jadę z mężem. Znam jej rodziców. Ona jedynaczka. Tragedia.
      • panna_lila Re: smutne:( 04.09.21, 09:21
        Nie wyobrażam sobie co najbliżsi przeżywają, to miał być radosny dzień.
    • bistian Re: smutne:( 04.09.21, 00:01
      Ja myślę o tej Amerykance, żołnierce Nicole Gee, która zginęła w zamachu w Kabulu. Empatyczna osoba i tu takie coś od brodatego gamonia, który potrafi tylko zabić albo ukraść ostatnie jedzenie biednej rodzinie. Kolega, żołnierz, miał bardzo szerokie kontakty z Amerykanami na służbie i mówił, że to takie młode i sympatyczne dzieciaki i strach się z kimś zaprzyjaźnić, bo dzisiaj jest, a jutro może zginąć i to bardzo boli.
    • lot_w_kosmos Re: smutne:( 04.09.21, 04:41
      Owszem smutne.
      Aczkolwiek mnie bardziej zasmuciła w tym tygodniu samobójcza śmierć dwóch trzynastolatek.
      • bominka Re: smutne:( 04.09.21, 04:55
        Slyszalam o tej tragedii. Bardzo mnie poruszyła.
      • panna_lila Re: smutne:( 04.09.21, 09:18
        Nie czytałam, ale jak? one razem popełniły samobójstwo? Obawiam się, że liczba samobójstw wśród nastolatków będzie rosła 😕
        • lauren6 Re: smutne:( 04.09.21, 10:20
          Zabiły się 31 sierpnia, przechodzień natknął się na ich ciała w lesie.
        • lot_w_kosmos Re: smutne:( 04.09.21, 10:30
          Wrzuć w Google. W ostatnich dniach pełno wiadomości i nich. Każdy serwis o tym pisał.
    • ms.piggy Re: smutne:( 04.09.21, 09:18
      straszne...dla bliskich, dla rodziny
      ta ciężarówka w nich wjechała?
      • panna_lila Re: smutne:( 04.09.21, 09:23
        Z tego co piszą tak. To chyba jakaś wąska droga wśród drzew.
        • lot_w_kosmos Re: smutne:( 04.09.21, 10:31
          Nie. To oni wpadli w poślizg. Ciężarówka nie miała wyjścia.
    • sabina211 Re: smutne:( 04.09.21, 09:31
      Ja bym jeszcze dodała śmierć dwóch chłopców, braci, 5 i 6-letnich Afgańczyków po zatruciu muchomorem sromotnikowym. To też mnie zasmuciło i pouszyło. Choć o każdej śmierci z tego wątku można powiedzieć, że przedwczesna i mówiąc kolokwialnie głupia.
      • lot_w_kosmos Re: smutne:( 04.09.21, 10:32
        Jechali po życie, zastali śmierć....
        • hanusinamama Re: smutne:( 04.09.21, 13:22
          Tak. Uciekali przed wojną...zatruli się tutaj szkoda.
    • hadron-plus Re: smutne:( 04.09.21, 10:23
      Straszne.
    • thea19 Re: smutne:( 04.09.21, 10:53
      parę dni temu o tym czytałam, on był adiunktem na uczelni ona kilka lat młodsza. U mnie w okolicy też była taka sama historia - narzeczeni tuż przed slubem jechała na salę i zginęli. Są pochowani razem.
    • alba27 Re: smutne:( 04.09.21, 13:49
      Takie tragedie są najgorsze. Moja koleżanka pojechała w 9 miesiącu ciąży na porodówkę. Dziecko zmarło podczas porodu, koleżanka kilka godzin później. Na pogrzebie w jednej trumnie leżała matka i dziecko, serce pękało.
      • aandzia43 Re: smutne:( 04.09.21, 13:56
        Rany, ale mieli pecha, śmierć donoszonego dziecka podczas porodu nieczęsto się zdarza w pierwszym świecie, ale rodzącej to już ewenement.
    • januszekxxl Re: smutne:( 04.09.21, 14:06
      panna_lila napisała:
      jutro mieli mieć ślub...a tymczasem spoczną w jednym grobiesad

Według nieoficjalnych informacji auto wpadło na mokrej drodze w poślizg i zjechało na przeciwległy pas ruchu.
      poznan.wyborcza.pl/poznan/7,36001,27519459,dzisiaj-mieli-miec-slub-wczoraj-zgineli-w-wypadku-tragedia.html
      Dobrze że wjechali w ciężarówkę a nie w inny samochód osobowy i zabili tylko siebie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka