adriana.la.cerva 11.09.21, 14:20 Tak czytam wątki okoloszkolne. Jakich przedmiotów uczycie? Pytam tylko z ciekawości ❤ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adriana.la.cerva Re: Emamy nauczycielki 11.09.21, 14:29 Bardzo podziwiam i zazdroszczę pojmowania matematyki. Odpowiedz Link Zgłoś
sabina211 Re: Emamy nauczycielki 11.09.21, 15:22 W tym roku funkcjonowania osobistego i społecznego, przysposobienia do pracy i zajęć rewalidacyjnych. Ponadpodstawoawa szkoła specjalna. Odpowiedz Link Zgłoś
kokokoko_euro_spoko Re: Emamy nauczycielki 11.09.21, 16:38 Wow. Brzmi dumnie i chyba ciekawe musi być. Chętnie poobserwowałabym Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Emamy nauczycielki 11.09.21, 16:13 Jedne z moich ulubionych zajęć, które prowadziłam, kiedy jeszcze byłam wąską specjalistką to konflikty etniczne jako zagrożenie bezpieczeństwa Europy Środkowo- Wschodniej. Do reszty się nie przyznam, bo byście mnie wyguglały😄 Odpowiedz Link Zgłoś
adriana.la.cerva Re: Emamy nauczycielki 11.09.21, 16:32 Nie będziemy guglac, obiecujemy. Jak kiedyś wrzuciłam swoje imię i nazwisko na fb to wyskoczyło mi z 15 panien tak samo się nazywajacych. Na guglach też nie wiadomo która to ja. Dobrze, że adriana la cerva istnieje w przegladarce😂 Odpowiedz Link Zgłoś
ziazia17 Re: Emamy nauczycielki 11.09.21, 16:53 Matematyka, ciężki kawałek chleba... Odpowiedz Link Zgłoś
bistian Re: Emamy nauczycielki 11.09.21, 17:02 ziazia17 napisała: > Matematyka, ciężki kawałek chleba... Bez przesady, tutaj jest wszystko oczywiste. Nie to, co na polskim Ja w pracy cały czas mam trygonometrię i całą geometrię z 3D włącznie. Bardzo przydatne i użyteczne, jeśli zna się dobrze całość. Jeszcze nikt mi nie podskoczył, wszyscy mają zdrowy dystans Nauczycielom brakuje zupełnie wiedzy zawodowej, byłoby wszystkim przyjemniej na zajęciach. Odpowiedz Link Zgłoś