pasquda77 07.10.21, 07:16 Coś mi się przyplątało, muszę jakoś przetrwać do wizyty u lekarza. Warto kupić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aguar Re: Gynixin Optima polecacie? 07.10.21, 08:29 Też polecam, aczkolwiek stosowałam akurat krem. Odpowiedz Link Zgłoś
pasquda77 Re: Gynixin Optima polecacie? 07.10.21, 08:39 Dzięki dziewczyny, lecę do apteki 🤗 Odpowiedz Link Zgłoś
pasquda77 Re: Gynixin Optima polecacie? 07.10.21, 09:44 Kupione, pozostaje mi zacisnąć zęby i wytrzymać do wieczora w celu aplikacji 😉 Cholerny Lactacyd, już chyba trzeci raz mnie tak urządził, stara a głupia, nie powinnam nawet na niego patrzeć w drogerii 😈 Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Gynixin Optima polecacie? 07.10.21, 09:51 Pomyśl, jakie masz szczęście, w gównianych Niemczech jest tylko aplikacja clotrimazolu dopochwowo, jak cię coś złapie. Byłam u ginekolog, myślałam, że mi przepisze coś rozsądnego, mówiłam, że normalne rzeczy nie pomagają, a ona clotrimazol, który można kupić bez recepty... Załamać się idzie, ani flumycony, ani odpowiednikat tego ginoxinu niet. Odpowiedz Link Zgłoś
pasquda77 Re: Gynixin Optima polecacie? 07.10.21, 10:03 To rzeczywiście nie fajnie, tym bardziej że clotrimazol akurat u mnie nie działa - współczuję, pewnie robisz zapasy w pl? Odpowiedz Link Zgłoś