chlodne_dlonie 15.10.21, 12:33 Znacie ten sklep? Jak z jakością..? Nie spodziewam się cudów , ale ciekawa jestem czy te sukienki przypominają te z fotek i czy staranność ich odszycia jest zadawalająca..? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mondaymorning1987 Re: ..Renee - jaka jakość?? 15.10.21, 14:17 kupiłam w zeszłym roku adidasy do ogródka, całe lakierowane, żeby łatwo było wymyć, po promocji kosztowały 99zł, są super bonie przykleja sie do nich ziemia i błoto, myślałam, że sie rozsypią ale w tym roku też używam i są nienaruszone, a w warunkach polowych są testowane🤭 Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: ..Renee - jaka jakość?? 15.10.21, 15:02 Znam. Mam od nich kilka rzeczy. Ze wszystkich jestem zadowolona. Najfajniejsze jest to, że są duże rabaty ( za klub) i wychodzą śmieszne pieniądze za ładne i dobrze skrojone rzeczy. Mam dwa swetry,kilka sukienek i dwie pary butów ( sandałki i trapery )- zawsze pięknie starannie zapakowane Odpowiedz Link Zgłoś
chlodne_dlonie Re: ..Renee - jaka jakość?? 15.10.21, 15:12 Dzięki za opinie - chyba spróbuję w takim razie, bo kusi mnie taka wyjątkowo wdzięczna (na fotce) sukienka i przekonam się naocznie A jak z rozmiarówką u nich..? Normalna..? Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: ..Renee - jaka jakość?? 15.10.21, 16:00 chlodne_dlonie napisała: > Dzięki za opinie - chyba spróbuję w takim razie, bo kusi mnie taka wyjątkowo wd > zięczna (na fotce) sukienka i przekonam się naocznie > A jak z rozmiarówką u nich..? Normalna..? > Tak- taka jak noszę , obuwie tak samo A pokaż sukienkę Odpowiedz Link Zgłoś
georgia.guidestones Re: ..Renee - jaka jakość?? 17.10.21, 21:14 Teoretycznie powina sie mniej gniesc niz 100% wiskoza. Jak dla mnie renee/born2be itp pare sklepow to jeden woooj, taki sam szajs jak shein, tylko z dużo szybszą wysylka prosto z pl. Z born2be odeslalam dwie wiskozowe sukienki, ewidentnie upinane agrafkami na modelkach dla uzyskania jakkolwiek wyglednego efektu. Odpowiedz Link Zgłoś
leosia-wspaniala Re: ..Renee - jaka jakość?? 15.10.21, 15:42 Zamówiłam raz sukienki - odesłałam obie, szmaty nad szmatami. Przypominać przypominały - i to by było na tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
nickbezznaczenia Re: ..Renee - jaka jakość?? 15.10.21, 20:57 Nie jest źle Mam parę sukienek i spódnic i jestem zadowolona. Baleriny się natomiast nie sprawdziły/ Podeszwa do niczego i zrobiły mi się w nich jakieś wgłębienia Odpowiedz Link Zgłoś