Dodaj do ulubionych

..Renee - jaka jakość??

15.10.21, 12:33
Znacie ten sklep? Jak z jakością..? Nie spodziewam się cudów wink, ale ciekawa jestem czy te sukienki przypominają te z fotek i czy staranność ich odszycia jest zadawalająca..?
Obserwuj wątek
    • mondaymorning1987 Re: ..Renee - jaka jakość?? 15.10.21, 14:17
      kupiłam w zeszłym roku adidasy do ogródka, całe lakierowane, żeby łatwo było wymyć, po promocji kosztowały 99zł, są super bonie przykleja sie do nich ziemia i błoto, myślałam, że sie rozsypią ale w tym roku też używam i są nienaruszone, a w warunkach polowych są testowane🤭
    • wapaha Re: ..Renee - jaka jakość?? 15.10.21, 15:02
      Znam. Mam od nich kilka rzeczy. Ze wszystkich jestem zadowolona. Najfajniejsze jest to, że są duże rabaty ( za klub) i wychodzą śmieszne pieniądze za ładne i dobrze skrojone rzeczy.
      Mam dwa swetry,kilka sukienek i dwie pary butów ( sandałki i trapery )- zawsze pięknie starannie zapakowane
    • chlodne_dlonie Re: ..Renee - jaka jakość?? 15.10.21, 15:12
      Dzięki za opinie - chyba spróbuję w takim razie, bo kusi mnie taka wyjątkowo wdzięczna (na fotce) sukienka i przekonam się naocznie wink
      A jak z rozmiarówką u nich..? Normalna..?
      • wapaha Re: ..Renee - jaka jakość?? 15.10.21, 16:00
        chlodne_dlonie napisała:

> Dzięki za opinie - chyba spróbuję w takim razie, bo kusi mnie taka wyjątkowo wd
        > zięczna (na fotce) sukienka i przekonam się naocznie wink
        > A jak z rozmiarówką u nich..? Normalna..?
        >

Tak- taka jak noszę , obuwie tak samo
        A pokaż sukienkę
        • chlodne_dlonie Re: ..Renee - jaka jakość?? 17.10.21, 21:02
          https://www.renee.pl/czarna-sukienka-grynsha
          • georgia.guidestones Re: ..Renee - jaka jakość?? 17.10.21, 21:14
            Teoretycznie powina sie mniej gniesc niz 100% wiskoza.

Jak dla mnie renee/born2be itp pare sklepow to jeden woooj, taki sam szajs jak shein, tylko z dużo szybszą wysylka prosto z pl. Z born2be odeslalam dwie wiskozowe sukienki, ewidentnie upinane agrafkami na modelkach dla uzyskania jakkolwiek wyglednego efektu.
    • leosia-wspaniala Re: ..Renee - jaka jakość?? 15.10.21, 15:42
      Zamówiłam raz sukienki - odesłałam obie, szmaty nad szmatami. Przypominać przypominały - i to by było na tyle.
    • nickbezznaczenia Re: ..Renee - jaka jakość?? 15.10.21, 20:57
      Nie jest źle Mam parę sukienek i spódnic i jestem zadowolona.

Baleriny się natomiast nie sprawdziły/ Podeszwa do niczego i zrobiły mi się w nich jakieś wgłębienia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka