Dodaj do ulubionych

Szukam serialu

02.12.21, 14:11
Serial młodzieżowy raczej. Amerykański chyba. Głowna bohaterka to nastolatka, mieszka tylko ojcem. Ojciec ma chyba biuro detektywistyczne.

W tle jest jakaś afera z wypadkiem autobusu szkolnego.
Ona została zarażona chlamydią (pigulka gwałtu chyba).

Więcej nie pamiętam.

Może ktoś skojarzy??
Obserwuj wątek
    • nigdynigdynigdy84 Re: Szukam serialu 02.12.21, 15:05
      Ciężar prawdy?
    • ojejkucozadzien Re: Szukam serialu 02.12.21, 15:12
      Veronica Mars
    • marta_monika Re: Szukam serialu 02.12.21, 15:15
      Veronica Mars en.wikipedia.org/wiki/Veronica_Mars
    • martishia7 Re: Szukam serialu 02.12.21, 15:17
      Veronica Mars, aczkolwiek wypadek autobusu to drugi sezon. Trzeci można pominąć, obejrzeć film pełnometrażowy, co do 4 sezonu z Hulu to sama nie wiem co polecić.
      • no_name33 Re: Szukam serialu 02.12.21, 20:53
        Tak! Dziękuję smile
        • martishia7 Re: Szukam serialu 02.12.21, 22:17
          Aż Ci trochę zazdroszczę, że będziesz oglądać pierwszy raz/nic nie pamiętając. Ten serial ma specjalne miejsce w moim serduszku (a kilka piosenek - miejsce na mojej playliście wink ).
          • ojejkucozadzien Re: Szukam serialu 02.12.21, 22:49
            U mnie podobniesmile Zdecydowanie w pierwszej 20 najlepszych seriali.
          • no_name33 Re: Szukam serialu 03.12.21, 13:23
            martishia7 napisała:

> Aż Ci trochę zazdroszczę, że będziesz oglądać pierwszy raz/nic nie pamiętając.
            > Ten serial ma specjalne miejsce w moim serduszku (a kilka piosenek - miejsce na
            > mojej playliście wink ).

No właśnie trafiłam na niego jakoś w drugim sezonie. Zaintrygował mnie, byłam ciekawa o co chodzi. Męczyło mnie to. Potem zapomnialam na wiele lat i ostatnio jak szukałam czegoś godnego obejrzenia, to sobie pomyślałam, że muszę obejrzeć od początku i poznać odpowiedzi na wszystkie pytania.
            • martishia7 Re: Szukam serialu 03.12.21, 14:43
              Pierwszy i drugi sezon mają, poza "case of the week" historię która spina cały sezon i w sumie, nawet biurc pod uwagę pewną komiksowość i "młodzieżowość" całego serialu - to są one obie dość straszne. Miłej zabawy i napisz potem jak Ci się podobało wink Poza wszystkim ja kocham Kristen Bell, czy na ekranie, czy jako głos. Cieszę się, że miała znowu swoje pięć minut dzięki The good place.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka