biala_ladecka 04.12.21, 21:16 Elton świetnie się trzyma! Eda jakby mniej, wylaszczył się chłopak, stracił sporo uroku. Ed Sheeran & Elton John - Merry Christmas [;Official Video]; Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika_p Re: Ed i Elton 19.12.21, 20:07 Lepiej brzmi niż wygląda Dopiero jak usłyszałam w radiu - bez teledysku - to doceniłam, fajny Odpowiedz Link Zgłoś
biala_ladecka Re: Ed i Elton 19.12.21, 22:41 No co Ty, teledysk jest świetny! Ed ma w ogóle ostatnio dobrze dopracowane teledyski. Dobry okres ma chłopak, choć zmarniał Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Ed i Elton 19.12.21, 23:51 Teledysk nie w moim typie Edowi życzę jak najlepiej, mam do niego uzasadnioną słabość, niech mu ten dobry okres trwa jak najdłużej Odpowiedz Link Zgłoś
ajr27 Re: Ed i Elton 19.12.21, 23:56 Stara angielska szkoła piosenki. Skąd ten naród ma taki talent do muzyki? Elton jest niezniszczalny. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Ed i Elton 19.12.21, 23:58 Od początku grudnia leci co chwilę u nas w radiu, ale teledysku wcześniej nie widziałam. Wpada w ucho. Odpowiedz Link Zgłoś