kotumila 28.12.21, 13:38 Czy możecie mi kogoś polecić? Szukam dla taty. Dość pilna sprawa. Będę wdzięczna za jakąkolwiek podpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renia77 Re: Onkolog urolog, rak prostaty 28.12.21, 13:48 Nie wiem skąd jesteś, ale we Wrocławiu przyjmuje bardzo dobry urolog Tomasz Szydełko. Leczymy tatę 10ty rok. Wyjsciowe PSA 286, gerlson 4+4 Odpowiedz Link Zgłoś
lwica_24 Re: Onkolog urolog, rak prostaty 28.12.21, 17:26 Podaj skąd jesteś- jeśli Warszawa mam 3 propozycje. Odpowiedz Link Zgłoś
kotumila Re: Onkolog urolog, rak prostaty 28.12.21, 18:01 Warszawa właśnie, więc bardzo się przydadzą. Oprócz Warszawy braliśmy też pod uwagę Bydgoszcz. Odpowiedz Link Zgłoś
lwica_24 Re: Onkolog urolog, rak prostaty 28.12.21, 20:04 Dr Tomasz Chwaiński- urolog i onkolog. Ogromne doświadczenie , pracuje w szpitalu w Wieliszewie koło Warszawy i w prywatnym gabinecie. Ogromnie doświadczony i sympatyczny lekarz. Dr Wojciech Rogowski- przeogromne doswiadczenie, ale chyba już troche wypalony zawodowo. Ordynator ( chyba jeszcze) oddziału urologii w szpitalu MSW. Wieloletnia praca w Centrum Onkologii. Nie wiem czy przyjmuje prywatnie. Dr Zbigniew Kubicz - dobry ultrasonografista. Bardzo dokładny. Bardziej diagnosta niz klinicysta, ale dobra diagnoza to 3/4 sukcesu. Pierwszy jest 50++ drugi i trzeci byli razem na roku 60+ Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Onkolog urolog, rak prostaty 28.12.21, 19:21 Roman Sosnowski Na ten czas dobry . .www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.znanylekarz.pl/choroby/rak-prostaty/warszawa&ved=2ahUKEwjBr5bZiIf1AhUMmIsKHegeAnIQFnoECBwQAQ&usg=AOvVaw293LPBmh-kY4Tbm6jFLXuh Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 Re: Onkolog urolog, rak prostaty 12.04.22, 22:18 Taniarada, co masz na myśli pisząc "na ten czas dobry"? Odpowiedz Link Zgłoś
kotumila Re: Onkolog urolog, rak prostaty 29.12.21, 08:39 Bardzo, bardzo dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Onkolog urolog, rak prostaty 18.02.22, 11:04 W Monachium, Sydney, na Kamczatce? Odpowiedz Link Zgłoś
malenka9 Re: Onkolog urolog, rak prostaty 18.02.22, 11:40 Polecam Centrum Onkologii w Bydgoszczy. Mój tato wyleczył się z raka prostaty. Usunięcie prostaty plus radioterapia. Minęło 12 lat i jest dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
malenka9 Re: Onkolog urolog, rak prostaty 18.02.22, 11:42 Prowadził go bodajże W.Mikołajczak. Odpowiedz Link Zgłoś
anietka Re: Onkolog urolog, rak prostaty 03.03.22, 08:28 Ja jedyne co to mogę dać namiar na świetnego urologa: profesora Letkiewicza. Przyjmuje w Urogen w Tarnowskich Górach. Warto do nich zadzwonić i zapytać się czy można się umówić w waszej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 Re: Onkolog urolog, rak prostaty 12.04.22, 12:29 Tata jest po badaniach? MRI? PSA? Odpowiedz Link Zgłoś
renia266 Re: Onkolog urolog, rak prostaty 12.04.22, 12:29 W Bydgoszczy jest bardzo dobre centrum które robi operacje metodą da Vinci. Mają bardzo dobrych operatorów, jeden przyjeżdża z Hiszpanii raz miesiącu i operuje. Teścia prowadził chyba dr Salwa, a operował ten Hiszpan. Mój teść tam przechodził zabieg, PSA radykalnie spadło, na razie bez nawrotów. Polecam metode da Vinci, jeżeli środki finansowe pozwalają ( ceny wszędzie podobne) i nie ma radyklanych przeciwskazań. Trzeba jednak znaleźć dobry sprawdzony ośrodek, bo samo posiadanie odpowiedniej aparatury nie wystarczy, musi byc operator z dużym doświadczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 Re: Onkolog urolog, rak prostaty 12.04.22, 21:07 Kotumila, odbierasz pocztę gazetową? Odpowiedz Link Zgłoś
ophelia78 Re: Onkolog urolog, rak prostaty 13.04.22, 12:01 W Katowicach, Zebrzydowicach czy w Zbąszynku? Zgaduje ze w Warszawie bo to typowa stołeczna maniera zakładania ze Polska składa się z Warszawy i całej bezimiennej reszty Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 Re: Onkolog urolog, rak prostaty 13.04.22, 12:25 Często jednak jest tak, że jeśli mamy problem, szukamy w całej Polsce. Stąd nie zakładałabym złej woli wątkotwórczyni. Odpowiedz Link Zgłoś
ivaz Re: Onkolog urolog, rak prostaty 13.04.22, 12:36 Tu masz link z modelem procedur ustalonych przez AOTMiT w zakresie kompleksowej opieki nad pacjentem przy zdiagnozowanym nowotworze prostaty w Polsce, w różnych stadiach, są też wymienieni najlepsi eksperci w Polsce zajmujący się tego typu nowotworem bipold.aotm.gov.pl/assets/files/zlecenia_mz/2018/089/RPT/WS.4320.1.2019_RAPORT_RGK_BIP.pdf Odpowiedz Link Zgłoś