lauren6 Re: No hej, co słychać? 29.12.21, 10:16 Hej, gratuluję trzeciej dziubdziusi 😊 Niech się zdrowo chowa. Odpowiedz Link Zgłoś
sabina211 Re: No hej, co słychać? 29.12.21, 12:35 Gratulacje. Trzy córki to od zawsze było moje marzenie. Okazało się, że pisane mi było zostać mamą dwóch córek i dwóch synów, ale dorastanie dziewczyn tak dało/daje mi w kość, że teraz się cieszę, że mamy też chłopaków, bo kontakt z nimi jest prostszy. Ciesząc się z Tobą/z Wami życzę, żeby za 12-15 lat córki były fajnymi, kontaktowymi i mądrymi nastolatkami, a życie rodziny toczyło się harmonijnie. Łatwego i satysfakcjonującego porodu i powodzenia! Ciszę się, że wróciłaś na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.uu Re: No hej, co słychać? 29.12.21, 12:47 Patrząc na numer dwa już drżymy przed okresem dojrzewania Jedną nastolatkę już doholowaliśmy do dorosłości, więc pewne pojęcie mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
amsterdama Re: No hej, co słychać? 29.12.21, 13:15 Witaj gruu. Miło Cię widzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
spirit_of_africa Re: No hej, co słychać? 29.12.21, 19:02 Cześć. Gratuluje wytrwałości w nieczytaniu i ciąży. Mnie nic nie przybyło, a chciałabym. Ostatnie ivf planuje w lutym,wiec fluidy ciążowe miłe widziane Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: No hej, co słychać? 29.12.21, 19:17 spirit_of_africa napisała: > Cześć. Gratuluje wytrwałości w nieczytaniu i ciąży. Mnie nic nie przybyło, a ch > ciałabym. Ostatnie ivf planuje w lutym,wiec fluidy ciążowe miłe widziane już zaczynam wysyłać !! Odpowiedz Link Zgłoś
cruella_demon Re: No hej, co słychać? 29.12.21, 20:08 Chcesz rozrywki to przeczytaj wątek hrabiny o upodleniu bonami i bergamotki o upadłym ikarze 🤣🤣 Odpowiedz Link Zgłoś