Dodaj do ulubionych

No hej, co słychać?

• lauren6 Re: No hej, co słychać? 29.12.21, 10:16
      Hej, gratuluję trzeciej dziubdziusi 😊 Niech się zdrowo chowa.
    • sabina211 Re: No hej, co słychać? 29.12.21, 12:35
      Gratulacje. Trzy córki to od zawsze było moje marzenie. Okazało się, że pisane mi było zostać mamą dwóch córek i dwóch synów, ale dorastanie dziewczyn tak dało/daje mi w kość, że teraz się cieszę, że mamy też chłopaków, bo kontakt z nimi jest prostszy. Ciesząc się z Tobą/z Wami życzę, żeby za 12-15 lat córki były fajnymi, kontaktowymi i mądrymi nastolatkami, a życie rodziny toczyło się harmonijnie. Łatwego i satysfakcjonującego porodu i powodzenia! Ciszę się, że wróciłaś na forum.
      • g.r.uu Re: No hej, co słychać? 29.12.21, 12:47
        Patrząc na numer dwa już drżymy przed okresem dojrzewania big_grin Jedną nastolatkę już doholowaliśmy do dorosłości, więc pewne pojęcie mamy.
    • umi Re: No hej, co słychać? 29.12.21, 12:42
      Gratuluje trzeciego maluszka smile
    • amsterdama Re: No hej, co słychać? 29.12.21, 13:15
      Witaj gruu. Miło Cię widzieć.
      • g.r.uu Re: No hej, co słychać? 29.12.21, 13:30
        Cześć smile
    • spirit_of_africa Re: No hej, co słychać? 29.12.21, 19:02
      Cześć. Gratuluje wytrwałości w nieczytaniu i ciąży. Mnie nic nie przybyło, a chciałabym. Ostatnie ivf planuje w lutym,wiec fluidy ciążowe miłe widziane wink
      • wapaha Re: No hej, co słychać? 29.12.21, 19:17
        spirit_of_africa napisała:

> Cześć. Gratuluje wytrwałości w nieczytaniu i ciąży. Mnie nic nie przybyło, a ch
        > ciałabym. Ostatnie ivf planuje w lutym,wiec fluidy ciążowe miłe widziane wink

już zaczynam wysyłać !!
    • wapaha Re: No hej, co słychać? 29.12.21, 19:17
      no hej hej wink
    • cruella_demon Re: No hej, co słychać? 29.12.21, 20:08
      Chcesz rozrywki to przeczytaj wątek hrabiny o upodleniu bonami i bergamotki o upadłym ikarze 🤣🤣

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka