magdallenac 17.01.22, 16:13 Zupdejtowałam telefon i przeczytane posty w wątku nie odznaczają mi się już na kolorowo. Jak przywrócić dawne ustawienia? Czy szukać w ustawieniach forum, czy telefonu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
primula.alpicola Re: Pomocy (forumowo) 17.01.22, 16:47 Niedasię. Czytaj od początku. Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Pomocy (forumowo) 17.01.22, 17:10 Nosz kurczę, jeśli tego nie naprawię, to nie będę mogła brać udziału w długich wątkach 😫 Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Pomocy (forumowo) 17.01.22, 17:13 Sortuj od najnowszego. Dziwne. Że po zapdejtowaniu wszystko jest jednokolorowe, to wiadomka; ale potem juz każdy przeczytany powinien zmieniać kolor. Odpowiedz Link Zgłoś
geoardzica_z_mlodymi Re: Pomocy (forumowo) 17.01.22, 17:20 O, matulu. Bez szkieł przeczytałam pomocy (finansowo) i już zrzutkę planowałam robić Odpowiedz Link Zgłoś
mondaymorning1987 Re: Pomocy (forumowo) 17.01.22, 22:03 Dla Finnie i ja bym się dorzuciła, mam trochę dolców na walutowym😊 Odpowiedz Link Zgłoś
iziula11 Re: Pomocy (forumowo) 17.01.22, 18:09 Czytaj do skutku 😉 Moze sprobuj wylogowac sie i zalogowac z powrotem. Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Pomocy (forumowo) 18.01.22, 05:41 Ło Jezu… Aż głupio mi się przyznać, że nie wpadłam na najprostsze rozwiązanie.🤦♀️🤦♀️🤦♀️Dzięki Iziula, usterka naprawiona. Odpowiedz Link Zgłoś
iziula11 Re: Pomocy (forumowo) 18.01.22, 08:17 magdallenac napisała: > Ło Jezu… Aż głupio mi się przyznać, że nie wpadłam na najprostsze rozwiązanie.? > ?♀️🤦♀️🤦♀️Dzięki Iziula, usterka naprawiona. Sarkazm? Nie ma za co 🥰 Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Pomocy (forumowo) 17.01.22, 18:51 Na kompie odpowiada za to przeglądarka - w ustawieniach prywatności/bezpieczeństwa: niezapamiętywanie historii i odrzucenie ciastek Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Pomocy (forumowo) 17.01.22, 18:57 Na androidach działa wysadzenie appki z siodla i ponowna instalacja ale ty pewnie masz ten dziwny wynalazek z owocem Odpowiedz Link Zgłoś
perspektywa Re: Pomocy (forumowo) 17.01.22, 21:27 Będziesz mogła czytać wielokrotnie, napawać się, a z czasem cytować ematkową klasykę. A tak serio. To nie wiem jak pomoc, ale w wątku się wypowiem. W końcu często czytam wpisy osób co się nie znają, ale się wypowiadają. Odpowiedz Link Zgłoś