bywalec.hoteli 12.02.22, 15:05 Smutny koniec wielkiej kariery Kamila. Ale i tak szacun dla niego za tyle medali olimpijskich. Może jeszcze w druzynowce cos ugrają? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
homohominilupus Re: Stoch czwarty 12.02.22, 15:40 Dlaczego na poważne męskie tematy chcesz dyskutować z egrazynami? Koledzy z auto moto cię nie lubią? A w realu nie masz jakichś prawdziwych mężczyzn? Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Stoch czwarty 12.02.22, 16:00 ponoć 2 najgorsze miejsca dla sportowca to 2 i 4. Myśle ze to 4 jednak gorsze. Współczuje mu Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Stoch czwarty 12.02.22, 16:02 A ty ile zlota olimpijskiego, medali MŚ czy Kryształowych kul masz, że Kamilowi Stochowi współczujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Stoch czwarty 12.02.22, 16:04 Nie zrozumiałaś mojej wypowiedzi. Mam pytanie: czy choć raz byłaś na jakichs zawodach czy turnieju sportowym? Wiesz co to znaczy otrzeć się o medal? Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Stoch czwarty 12.02.22, 16:15 Chodzi mi o to, ze dla sportowca najlepiej jest zakończyć karierę złotym medalem. Przy 4 latach przygotowaniach do igrzysk czwarte miejsce to jest porażka, żal, rozczarowanie. Nie mam żalu do Kamila - on i Kowalczyk to nasi najlepsi olimpijczycy zimowi jakich mieliśmy w historii. Ale sadze ze on ma wielki żal po takim występie. Odpowiedz Link Zgłoś