kotejka 27.02.22, 13:57 www.peek-cloppenburg.pl/kaffe/kobiety-sukienka-z-drapowaniem-model-elera-granatowy-1017927_10/ Tak, czy nie? A jeśli tak, to z czym na codzień łączyć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
primula.alpicola Re: Sukienka taka 27.02.22, 14:00 Hmm, nie, ale wiesz, wzory. Nie ma mam nic do kroju, długości, dekoltu. Poliester 80%, i jak nie mam nic przeciwko, to jednak w wersji na lato i dość dopasowana, to jednak nie. Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Sukienka taka 27.02.22, 14:05 hm, faktycznie ale nie na lato w sumie Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Sukienka taka 27.02.22, 14:01 o witaj kotejka. w dalszym ciągu zachwycasz się wolnoscią w Rosji i Białorusi? Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Sukienka taka 27.02.22, 14:06 primula.alpicola napisała: > Coooo??? nic, bredzi nękaczka taka Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Sukienka taka 27.02.22, 14:11 Wczoraj za to widziałam koncert z Białorusi - ruki vverch Nic ambitnego, ale pamiętam z czasów mlodosci, kiedy w Moskwie studiowałam, to mi się sentynentalnie zrobiło Pełna hala i a n i jednej osoby w masce Tak radośnie, normalnie 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Sukienka taka 27.02.22, 14:13 forum.gazeta.pl/forum/w,567,171437646,171437646,miedzynarodowy_marsz_o_wolnosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Sukienka taka 27.02.22, 14:25 ale kontekstu dorogaja, nie poniała pisałam to w czasie, kiedy u nas był twardy lockdown, dzieci siedziały w domu od roku, pozbawione normalnych ferii a sasiad na sasiada donosil, bo sie na wigilii spotkali i jak czas pokazal, byla to wielka sciema poza tym nie mozesz znac moich politycznych pogladow, bo z zasady na ematce nigdy nie politykuję natomiast moje poglady na temat lockdownow i pandemii nijak sie maja do dzialan na ukrainie i mozesz mnie prowokowac, bo widzę, ze bardzo chcesz, ale na pewno tematu z tobą nie podejmę osobiscie dotyka mnie ogromnie, to co się dzieje a z przyczyn osobistych duzo bardziej niz wiekszosc z was tutaj nie zycze wiec sobie zadnych insynuacji, to jest podle co robisz Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Sukienka taka 27.02.22, 14:29 Co było wielką ściemą? Ci ludzie na niby zmarli? Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Sukienka taka 27.02.22, 14:34 marta.graca napisała: > Co było wielką ściemą? Ci ludzie na niby zmarli? nie, lockdown i jego dramatyczne skutki dla kazdej dziedzieny zycia a szczegolnie mlodego pokolenia eot Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Sukienka taka 27.02.22, 14:02 O ile masz parametry modelki to tak. Odpowiedz Link Zgłoś
geez_louise Re: Sukienka taka 27.02.22, 14:13 Serio, potrzebujesz opinii na temat bardzo zwyczajnej poliestrowej sukienki? Odpowiedz Link Zgłoś
literalniie Re: Sukienka taka 27.02.22, 14:18 raczej potrzebuje demonstracyjnie zmienić temat na forum Odpowiedz Link Zgłoś
asiairma Re: Sukienka taka 27.02.22, 14:17 Krój ok. Fajny. Tylko te kwiaty takie smutne jakieś. Odpowiedz Link Zgłoś
annanichtvergessen Re: Sukienka taka 27.02.22, 14:17 Nie. Nawet nie obejrzalam. Ale z tego sklepu nic nie kupuje. Sprzedaja naturalne futra i pier... pomponiki przy czapkach tez z futerka. Z gola doopa moge chodzic byle ich nie wspierac. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa3 Re: Sukienka taka 28.02.22, 10:05 doprecyzuję : sam krój jest spoko wzór babciowy i to połączenie kolorów też Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Sukienka taka 28.02.22, 10:02 Jak masz odpowiednią figurę to ok. Babciowa będzie na babci. Odpowiedz Link Zgłoś