Dodaj do ulubionych

Moja klientka...

• lodomeria Re: Moja klientka... 08.03.22, 02:00
      I dlatego od lat mówimy: wprowadzić limit posiadania nieruchomosci.
      • magdallenac Re: Moja klientka... 08.03.22, 02:51
        lodomeria napisała:

> I dlatego od lat mówimy: wprowadzić limit posiadania nieruchomosci.

Że, przepraszam co??
      • stephanie_harper2 Re: Moja klientka... 08.03.22, 07:40
        dlatego od lat mówimy: wprowadzić limit posiadania nieruchomosci

Kto mówi, komuchy? Na szczęście tyle ich co sobie pogadają.
      • bulzemba Re: Moja klientka... 08.03.22, 07:43
        Szkoda że nie da się wprowadzić dolnej granicy posiadanego rozumu.
      • szpil1 Re: Moja klientka... 08.03.22, 10:52
        lodomeria napisała:

> I dlatego od lat mówimy: wprowadzić limit posiadania nieruchomosci.
        Kto to "my"?
        • mamkotanagoracymdachu Re: Moja klientka... 08.03.22, 13:12
          szpil1 napisała:

> lodomeria napisała:
          >
          > > I dlatego od lat mówimy: wprowadzić limit posiadania nieruchomosci.
          >
          > Kto to "my"?

Komuniści.
      • m_incubo Re: Moja klientka... 08.03.22, 15:00
        Wy, czyli kto?
    • mimfa Re: Moja klientka... 08.03.22, 02:49
      Trochę ją rozumiem, nie chciała by najemcy myśleli, że toleruje jakiekolwiek opóźnienia w płatnościach. Chyba, że do transakcji doszło przy pierwszym kontakcie i lokatorzy nie byli przygotowani na warunki.
      • kloi0505 Re: Moja klientka... 08.03.22, 06:21
        W następnym poście hrabina napisze, że oddała cały swój majątek Ukraińcom i obecnie zamieszkuje na dziko w mieszkaniu komunalnym bez wody, prądu i ubikacji w Łodzi. A także będzie nawoływać ematki do pójścia w jej ślady (laptopa podładuje u kokosowego). Pikające serduszka oczywiście będą ją popierać i pisać, że to wspaniały pomysł i sama hrabina jest wspaniała (chociaż wcześniej robiły z niej pośmiewisko). Kilka ematek, które napiszą, że to głupi pomysł zostaną nazwane ruskimi trollami i krwiopijcami.
        • kloi0505 Re: Moja klientka... 08.03.22, 06:27
          A za pół roku zapomni co nawymyślała wcześniej i znowu będzie pisać o sobie jako o właścicielce świetnie prosperującej firmy i dwóch mieszkań oraz wymyślać historie o głupich koleżankach.
          • bywalczyni.hosteli Re: Moja klientka... 08.03.22, 09:35
            Daję lajka ❤❤❤❤
          • lot_w_kosmos Re: Moja klientka... 08.03.22, 10:33
            Ufff! Myślałam że jestem jedyna, która nie wierzy w ani jedno słowo hrabiny o obecnej pomocy uchodzcom.
            A dla mnie calkowicie zaorała się w momencie szukania muejsca dla 500 dzieci z ukrainy i jak hanusinamama wystosowała wobec niej konkretną propozycję ośrodka dla nich, acta na 2 dni zamilkła i nagle pojawiła się twierdząc że wszystko ogarnięte....
            A najgorsze że mnóstwo kobiet w to wierzy, robią z niej matkę boską hrabinę yświęconą a ona rak bezczelnie jedzie teraz na uczuciach uczciwych ludzi.
            M8esxjam ba Lubelszczyznie, a moja koleżanka jest jednym z koordynatorów akcji sprowadzania dzieci z domów dziecka - połowa hoteli w Kazimierzu Dolnym i Nałęczowie przyjmuje teraz te dzieci z opiekunami. Sporo dzieci trafiło też do wiosek dziecięcych na terenie województwa lubelskiego. Zaangażowane są PKSy z Biłgoraja i Ryk. W Stalowej Woli jedt od początku sprawnie przygotowana i już zasiedlona placówka. Sprawnie i bezproblemowo to idzie , wszystko jest jawne i nie ma że dzieci nie mają gdzie iść a jakieś mityczne prezeski fundacji skręcają się od poszukiwań im dachu nad głową.

Wstyd tak jechać na pracy prawdziwych ludzi.
            • 3-mamuska Re: Moja klientka... 08.03.22, 10:40
              A najgorsze że mnóstwo kobiet w to wierzy, robią z niej matkę boską hrabinę yświęconą a ona rak bezczelnie jedzie teraz na uczuciach uczciwych ludzi.

Nikt z niej świętej nie robi. Przynajmniej ja tego nie czuje.

A dla mnie calkowicie zaorała się w momencie szukania muejsca dla 500 dzieci z ukrainy i jak hanusinamama wystosowała wobec niej konkretną propozycję ośrodka dla nich, acta na 2 dni zamilkła i nagle pojawiła się twierdząc że wszystko ogarnięte....

Akurat w to jestem w stanie uwierzyć jak się pomaga nie ma czasu na internet.
              To raz ,a dwa hrabina zapewnię nie działa sama i będąc na grupie pomocowej na fb jestem skłonna uwierzyć ze dali radę ogarnąć. Czasem w ciągu 2/3 godzin dają radę ogarnąć, wystarczy dobra komunikacja. No i jeszcze kilka dni temu było łatwiej. Z czasem coraz ciężej będzie. Poza tym taka duża grupa dzieci to już nie prywatne osoby ,a raczej organizacje muszą legalnie działać.
              • to1janowa Re: Moja klientka... 08.03.22, 11:00
                Straszne jak emateczki wszystko hejtuja. W tym sa dobre .Nie jest udowodnione ze nic robi.Bronie ja .Kazdy pracuje ostro i pomaga na tym forum .Nie wychodzac z domu .Och i ach i jaka to straszna wojna.Byle wpis i moc lapek i emotkow .Fakt pochwalic sie czyms to zaraz kop w tylek .
                • iwles Re: Moja klientka... 08.03.22, 11:04

Ty taniarada, znowu cie zbanowali, z ty znowu udajesz kobietę?
                • m_incubo Re: Moja klientka... 08.03.22, 11:20
                  Bogusię też ci zbanowali?
            • lot_w_kosmos Re: Moja klientka... 08.03.22, 10:51
              I na koniec zacytuję: nie każdy kto głośno woła: panie, panie! pójdzie do nieba. Takie stare powodzenie n które można przełożyć na tę sytuację.
            • hrabina_niczyja Re: Moja klientka... 08.03.22, 11:24
              Ty Kosmos to się puknij w głowę może Ci wzrok i umiejętność rozumienia tekstu czytanego wróci. Trrzba być wyjątkowo durnym, żeby jedzie do Polski 500 dzieci zrozumieć jako jedna Hrabina wszystkim tym dzieciom pomoże. Nawet cała Lubelszczyzna im wszystkim nie pomoże.
            • kobietazpolnocy Re: Moja klientka... 08.03.22, 12:40
              Dobrze, że to napisałaś. Miałam dokładnie identyczne odczucia po tamtym wątku. Ten wątek tylko potwierdza moje podejrzenia, że to wszystko są historie z mchu i paproci, obrzydliwie pisane po to by wykorzystać obecne nastroje na forum.
    • barbibarbi Re: Moja klientka... 08.03.22, 14:52
      Wredna baba. Co za różnica poczekać te kilka dni? Ja mam lokatorów, którzy też płacą około 15 stego, bo wtedy dostają wypłaty, do głowy by mi nie przyszło robić z tego problem. Jak ktoś nie będzie chciał płacić, to i tak nie zapłaci, czy to będzie 10 czy 15, bez różnicy. A robić jeszcze problemy tym biednym ludziom, to już jest prawdziwe świństwo.
      • pytajacakinga Re: Moja klientka... 08.03.22, 18:00
        Mój znajomy opowiadał mi jsk to go kiedyś zrobili wynajmujący co prawda Polacy też poprosili ze zapłacą coś 20 tego a potem po mieszkali te 20 dni i zniknęli. Ponoć małżeństwo z dwójką małych dzieci. Jeszcze się zastanawiał co zrobić z zabawkami dzieci które zostawili.
        • iwles Re: Moja klientka... 08.03.22, 19:09

Pytanie zadadnicze: czy twój mąż te to słyszał?
          • pytajacakinga Re: Moja klientka... 08.03.22, 20:13
            iwles napisała:

>
            > Pytanie zadadnicze: czy twój mąż te to słyszał?

Tak słyszał 😉 nic się nie bój jestem bezpieczna😉

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka