czerwonylucjan 11.03.22, 22:18 Od jakiegos czasu ciagle widze duza ilodc takich sladow nie pochodza od obcislych ubran, wysyarczy ze leze w czyms co na szwy. Ki uj? Przewodnienie odwodnienie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czerwonylucjan Re: Odbijanie sie ubran na ciele 11.03.22, 22:41 Odbija sie nawet tam gdzie trudno byc spucjnietym - jak np plecy i nadgarstki, gdzie opuchlizny zadnej nie widze. Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: Odbijanie sie ubran na ciele 11.03.22, 22:47 Starość. Skóra traci jędrność. Albo przytyłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Odbijanie sie ubran na ciele 11.03.22, 23:13 Dokładnie. Też to miałam napisać. Utrata sprężystości skóry. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwonylucjan Re: Odbijanie sie ubran na ciele 12.03.22, 09:36 32 lata a problem sie pojawil nagle. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwonylucjan Re: Odbijanie sie ubran na ciele 12.03.22, 09:35 A przytycie jako mialoby na to wplywac? Odbija mi sie rowniez na szczuplych nadgarstkach i plecach? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Odbijanie sie ubran na ciele 12.03.22, 09:39 Nie wiem, ale poszłabym z tym do lekarza, cokolwiek to jest, nie jest błahostką, nie w tym wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwonylucjan Re: Odbijanie sie ubran na ciele 12.03.22, 10:08 Nie chce isc do lekarza z taka bzdura tylko najpierw poszukac przyczyn i zrobic badania. Mam sklonnosc do obrzekow ale nog.. nerki i serce ok badanie przy okazji zabiegu chirurgicznego. Tarczyca, prolaktyna, insulina takoz. Odpowiedz Link Zgłoś
kiddy Re: Odbijanie sie ubran na ciele 12.03.22, 09:41 Masz obrzęki? Czasem się tego nie zauważa, dopiero takie drobiazgi to pokazują. Masz zdrowe serce i nerki? Odpowiedz Link Zgłoś