alfa36 20.03.22, 11:09 Ktoś z Was ma, porównał z jakimś samsungiem? Wielu nastolatków ma i chwali, tylko zastanawiam się, czy chwalą, bo mają, czy chwalą, bo rzeczywiście fajne te telefony. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kk345 Re: IPhone 11, 13? Samsung? 20.03.22, 11:59 A jak masz zamiar obiektywnie porównać dwa różne systemy operacyjne? Ja jestem team Android i IOS jest dla mnie nielogiczny, użytkownik jabłka powie dokładnie to samo o Androidzie. Odpowiedz Link Zgłoś
alina460 Re: IPhone 11, 13? Samsung? 20.03.22, 12:04 Ja też Android. I zawsze polecam Samsunga. Dla mnie to najrozsądbiejszy wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 Re: IPhone 11, 13? Samsung? 20.03.22, 13:35 No sądzę, że jak ktoś zmienia, to porówna. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: IPhone 11, 13? Samsung? 20.03.22, 12:05 Team Samsung. Tylko Samsung. Mąż inżynier, syn przyszły inżynier ... tylko Samsung. Odpowiedz Link Zgłoś
esperantza Re: IPhone 11, 13? Samsung? 20.03.22, 12:09 Ja się przesiadłam z Androida na iOS i raczej już nie wrócę. To samo mąż, wielki konserwatysta telefoniczny. Syn ma 12, ja SE, mąż XR i to co ich denerwuje to FaceID zamiast czytnika linii papilarnych. Mnie nic mie denerwuje No mam czytnik Odpowiedz Link Zgłoś
marusiatoja47 Re: IPhone 11, 13? Samsung? 20.03.22, 12:17 Tylko samsung. Obecnie a71. Odpowiedz Link Zgłoś
berdebul Re: IPhone 11, 13? Samsung? 20.03.22, 14:05 Przesiadłam się na iPhone z Samsunga i nie ma powrotu. Lepsza, wydajniejsza bateria, łatwa obsługa, żadnych problemów ze zrzucaniem danych/zgrywaniem, czy przenoszeniem na nowy telefon. Mam tez iPada, wiec łączy się łatwiej (hotspot, otwieranie czy uwspolnianie aplikacji, przesyłanie czegoś z tabletu na tel i odwrotnie). Odpowiedz Link Zgłoś
alicigo123 Re: IPhone 11, 13? Samsung? 20.03.22, 14:11 Jakie problemy są z przenoszeniem danych na nowy telefon z samsunga? iPhona nigdy nie miałam, zawsze Samsung i nie zauważyłam żadnych problemów przy zmianie telefonu Odpowiedz Link Zgłoś
berdebul Re: IPhone 11, 13? Samsung? 20.03.22, 14:26 Jak miałam samsunga to potrzebna była do tego aplikacja. iPhone wystarczy położyć obok siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
joyce_byers Re: IPhone 11, 13? Samsung? 20.03.22, 17:46 Taki, że nie posiada tej możliwości co IOS w iPhonie, iPadzie McBooku. Czyli pracując w telefonie palcem po ekranie telefonu przejeżdżasz palcem na ekran iPada lub palcem na McBooka i wszystko co masz w telefonie na ekranie aktualnie przejeżdża ci na powyższe urządzenia. Żadnego bluetootha itp. Robisz po prostu palcem takie przedłużenie lini z telefonu do innego urządzenia jabłka i masz wszystko. Ale rozumiem, że nie rozumiesz mając Samsunga. Sama jestem przed wyborem telefonu i dotąd pracując na andro waham się między Samsungiem, a iphone. Siostra ptacuje tylko i wyłącznie na IOS, Młoda tez i chwalą. Mąż zagorzały przeciwnik iPhonów kupił na próbę z możliwością wymiany z innym członkiem rodziny na Samsunga w podobnej cenie. I został przy IOS. Odpowiedz Link Zgłoś
koronka2012 Re: IPhone 11, 13? Samsung? 21.03.22, 00:05 To może byc zaleta o ile ktoś potrzebuje polaczenia z innym urządzeniem jabłka. iPhone ma: kijową baterię, beznadziejne AI, (brak możliwości dodawania slow do słownika), brak mu tez paru innych funkcji, np. moj nie umożliwia pauzy w nagrywaniu filmu. Mam iPhone od paru lat i nienawidzę każdej chwili, nie widzę nawet cienia zalety tego urządzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: IPhone 11, 13? Samsung? 21.03.22, 00:15 koronka2012 napisała: > To może byc zaleta o ile ktoś potrzebuje polaczenia z innym urządzeniem jabłka > . > > iPhone ma: kijową baterię, beznadziejne AI, (brak możliwości dodawania slow do > słownika), brak mu tez paru innych funkcji, np. moj nie umożliwia pauzy w nagry > waniu filmu. > > Mam iPhone od paru lat i nienawidzę każdej chwili, nie widzę nawet cienia zalet > y tego urządzenia. Eh, bardzo dziwnie ze tak się torturujesz przez wiele lat. Odpowiedz Link Zgłoś
yuka12 Re: IPhone 11, 13? Samsung? 21.03.22, 00:15 Mam członków rodziny z IOSowymi telefonami, czasem proszą mnie, bym w czymś pomogła, coś znalazła itp. (głównie mąż) i za żadne skarby świata nie przesiadłabym się na te urządzenia. Są mało logiczne, nieintuicyjne i z ograniczonym wyborem - byleby pracować wyłącznie na urządzeniach z jabłkiem. Nawet mój mąż, odkąd ma drugi telefon z Androidem, przestał być takim zagorzałym zwolennikiem IOSa. Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: IPhone 11, 13? Samsung? 20.03.22, 14:13 berdebul napisała: > przesyłanie czegoś z tabletu na tel i odwro > tnie). Borze szumiący, ja wszystko co mam w telefonie mam i na ipadzie, nie muszę niczego przesyłać!🤪 Odpowiedz Link Zgłoś