Dodaj do ulubionych

Zakończenia 2 wątków

22.03.22, 21:47
To chyba było na tym forum.
1. Pani szykowała zasadzkę i nafaszerowanym farbą pączkiem (?) na biurowego wyżeracza z firmowej lodówki.
2. Pani czaiła się na męża, którego podejrzewała o zdradę biurową, zamierzała pokonać armię pracowników recepcji i nakryć męża na gorącym uczynku.

To było 2-3 lata temu a ja się zastanawiam się jak się skończyły we wątki?

Na marginesie ciekawa jestem też wątku o wybrednym kocie co jadł jadł (lub nie) specjalny ser i był pod czasową opieką forumki, ale tego się już pewnie nie dowiem..
Obserwuj wątek
    • lilia.z.doliny Re: Zakończenia 2 wątków 22.03.22, 22:13
      Pani szykowała zasadzkę i nafaszerowanym farbą pączkiem (?) na biurowego wyżeracza z firmowej lodówki.
      Co, krwa?! big_grin
      • mashcaron Re: Zakończenia 2 wątków 22.03.22, 22:18
        Było, pączek z brokatem miał być czy czymś takim, żeby było z daleka widać kto wyżera:p
        • lilia.z.doliny Re: Zakończenia 2 wątków 22.03.22, 22:21
          Z brokatem! To może chciała kibel po każdym przeglądaćbig_grin
          Swoja droga, pan/pani wyzeracz byłby trochę jak ten jednorozec rzygający tęczą
          • mashcaron Re: Zakończenia 2 wątków 22.03.22, 22:27
            O proszę wink
            forum.gazeta.pl/forum/w,567,168833482,168833482,Miarka_sie_przebrala_Szykuje_pulapke.html
            • szmytka1 Re: Zakończenia 2 wątków 22.03.22, 23:38
              Zakończenie też było, ale już nie pamiętam, chyba skończyło się wyzeranue
              • conena Re: Zakończenia 2 wątków 23.03.22, 07:45
                było, było. z tego co pamiętam pułapka nie została zastawiona, coś tam się wydarzyło, ale byłam tak rozczarowana, że nie pamiętam co i dlaczego.
                • nuclearwinter Re: Zakończenia 2 wątków 23.03.22, 07:53
                  W wątku wklejonym wyżej, na końcu jest link do zakończenia. Pułapka została zastawiona.
                  • conena Re: Zakończenia 2 wątków 23.03.22, 08:29
                    pamięć mnie oszukuje, lecę czytać.
                    • szmytka1 Re: Zakończenia 2 wątków 23.03.22, 12:10
                      Strescic możesz mi w 2 słowach, bo wyżej nie widzę żadnego wklejonego wątku, widocznie wkleił ktoś wygaszony
                      • szmytka1 Re: Zakończenia 2 wątków 23.03.22, 12:11
                        Już widze
                    • szmytka1 Re: Zakończenia 2 wątków 23.03.22, 12:11
                      A sorry już widzę
      • arthwen Re: Zakończenia 2 wątków 23.03.22, 20:42
        Żeby nie było - to spożywcza farbka, czy tam brokat raczej (albo jedno z drugim) miały być.
        Rozwiązanie było podane po jakimś czasie, ale jakieś takie bezpłciowe i nie pamiętam wink
    • ichi51e Re: Zakończenia 2 wątków 22.03.22, 22:17
      kot z serkiem niestety nie był prawdziwy. ale dobre to było.
      • panikara_28 Re: Zakończenia 2 wątków 22.03.22, 22:34
        Dlaczego nie był prawdziwy? Czytałam ten wątek z wypiekami na twarzy!
        • madame_edith Re: Zakończenia 2 wątków 22.03.22, 22:53
          No niestety historia okazała się zmyślona. Też miałam złamane serce 😁
          • sophia.87 Re: Zakończenia 2 wątków 23.03.22, 00:40
            Kot nie był prawdziwy? 😢
            Przecież lubił serial Przyjaciele sad
            Stanowczo dziewczyna powinna pisać opowiadania ☺
            • nuclearwinter Re: Zakończenia 2 wątków 23.03.22, 07:56
              Kot z serkiem, to ten sam, którego ojciec autorki wątku tak rozpieścił, że wstawał mu dawać jeść o 3. w nocy? A listonosz nie mógł dzwonić, tylko skrobał cichutko do drzwi żeby kota nie wystraszyć? Jeśli tak, to odmawiam przyjęcia do wiadomości że to była nieprawda 😿
              • tt-tka Re: Zakończenia 2 wątków 23.03.22, 08:11
                nuclearwinter napisała:

> Kot z serkiem, to ten sam, którego ojciec autorki wątku tak rozpieścił, że wsta
                > wał mu dawać jeść o 3. w nocy? A listonosz nie mógł dzwonić, tylko skrobał cich
                > utko do drzwi żeby kota nie wystraszyć? Jeśli tak, to odmawiam przyjęcia do wia
                > domości że to była nieprawda 😿

tajest, dla mnie tez ten kot istnieje ! i tego sie trzymajmy big_grin
                • sophia.87 Re: Zakończenia 2 wątków 23.03.22, 08:27
                  Zgadzam się. Kot ma na imię Diego i rządzi ☺
                  • madame_edith Re: Zakończenia 2 wątków 23.03.22, 08:58
                    Macie rację dziewczyny, pomyliło mi się z tym kotem 🤣😜
              • ichi51e Re: Zakończenia 2 wątków 23.03.22, 09:19
                forum.gazeta.pl/forum/w,567,158293210,158293210,Rodzice_rozpuscili_kota_a_ja_mam_z_nim_zostac.html
                • sophia.87 Re: Zakończenia 2 wątków 23.03.22, 09:56
                  Lubię to ☺
    • jednoraz0w0 Re: Zakończenia 2 wątków 22.03.22, 23:57
      O to ja się podpinam z pytaniem bo też chciałam zapytać o jeden wątek. Chodziło o przebranie za staruszkę, żeby w tłumie ludzi robić za szpiega.
      • nuclearwinter Re: Zakończenia 2 wątków 23.03.22, 07:57
        A teraz to i ja się podepnę big_grin
      • stephanie.plum Re: Zakończenia 2 wątków 23.03.22, 09:41
        jejku, tego nie czytałam!
        podpinam się.
    • kloi0505 Re: Zakończenia 2 wątków 23.03.22, 07:23
      A ja się zastanawiam co u buddy.z.brzuchem, tej dziewczyny uwikłanej w relację z psycholem-manipulantem.
      • borsuczyca.klusek Re: Zakończenia 2 wątków 23.03.22, 08:13
        W ostatnim swoim wątku zebrała niezłe bęcki, więc jest szansa, że w końcu coś do niej dotarło.
        • kloi0505 Re: Zakończenia 2 wątków 23.03.22, 08:58
          <W ostatnim swoim wątku zebrała niezłe bęcki, więc jest szansa, że w końcu coś do niej dotarło.>

Nie potrzebne były te bęcki i nie tędy droga żeby coś dotarło do dziewczyny po próbie samobójczej.
          • borsuczyca.klusek Re: Zakończenia 2 wątków 23.03.22, 09:27
            Zaczęła pisać takie głupoty, że niektórym się ulało.
    • nuclearwinter Re: Zakończenia 2 wątków 23.03.22, 07:59
      1. Historia rozwiązana, ale 2. - nie znam wątku, ale też bym chciała wiedzieć wink
    • eglantine Re: Zakończenia 2 wątków 23.03.22, 08:18
      Najbardziej zaniepokoił mnie fakt, że wszystkie te wątki kojarzę... Ten z przebieraniem się za staruszkę też Zdecydowanie czytam za dużo ematki.
      Teraz czekam na zakończenie wątku o wakacjach w patchworkowej rodzinie, mam nadzieję, że wątkodajka napisze, jak się to skończyło.
      • princesswhitewolf Re: Zakończenia 2 wątków 23.03.22, 15:20
        ja zadnego co ciekawe
    • annpierle Re: Zakończenia 2 wątków 23.03.22, 08:23
      Podłączę się: całkiem świeży wątek, prawie z wczoraj, o dziewczynie spędzonej przez przystojnego wielbiciela policjanta, teleportującego się tam gdzie ona, tylko po to, żeby jej zgrzewki wody do bagażnika wstawić.
      Czy był jakiś ciąg dalszy, bo w międzyczasie jakaś wojna, kulwa, wybuchła i przestałam śledzić?
      • annpierle Re: Zakończenia 2 wątków 23.03.22, 08:25
        Śledzonej, nie spędzonej, rzecz jasna
      • tt-tka Re: Zakończenia 2 wątków 23.03.22, 08:29
        Byl ciag dalszy, przy okazji przegladu okazalo sie, ze ma sledzia w aucie. Ale nie pamietam tytulu ani czy cos z tym zrobila.
        • borsuczyca.klusek Re: Zakończenia 2 wątków 23.03.22, 08:33
          Zrobiła, ale nie chciała pisać szczegółów, bo sprawa w toku.
        • annpierle Re: Zakończenia 2 wątków 23.03.22, 08:36
          O, dziękuję! Może autorka jeszcze się odezwie, by dopowiedzieć resztę? To był super wątek, połączenie Harlequin z kryminałem.
        • conena Re: Zakończenia 2 wątków 23.03.22, 08:50
          tt-tka napisała:

> Byl ciag dalszy, przy okazji przegladu okazalo sie, ze ma sledzia w aucie. Ale
          > nie pamietam tytulu ani czy cos z tym zrobila.
          >

coś ty...???
          ciekawe czy to ją otrzeźwiło.
          • arthwen Re: Zakończenia 2 wątków 23.03.22, 20:38
            Tak, zgłosiła sprawę chyba, ale nie chciała podawać szczegółów, bo jeszcze tam wszystko w toku.
        • swinka-morska Re: Zakończenia 2 wątków 23.03.22, 15:26
          tt-tka napisała:

> Byl ciag dalszy, przy okazji przegladu okazalo sie, ze ma sledzia w aucie. Ale
          > nie pamietam tytulu ani czy cos z tym zrobila.

Masz link do tego wątku?
          • tt-tka Re: Zakończenia 2 wątków 23.03.22, 16:49
            No wlasnie nie, nawet tytulu nie pamietam sad
            • chatgris01 Re: Zakończenia 2 wątków 23.03.22, 19:13
              Bo to nie byl watek o tym, tylko ubocznie w jakims innym (tez nie pamietam tytulu, ale mozna sprobowac poszukac po autorce).
    • annpierle Re: Zakończenia 2 wątków 23.03.22, 08:46
      I jeszcze myślę o innym wątku, sprzed kilku lat, tym razem, o który już się dopytywałam zresztą, bo byłam mocno i autentycznie zaniepokojona.
      Dziewczyna pisała o swojej koleżance żyjącej z przemocowcem, z którą nagle straciła kontakt i podejrzewała męża wręcz o morderstwo (tak to zapamiętałam). Autorka wybierała się do tej koleżanki, żeby się zacząć niewinnie podpytywać... I koniec. Nic więcej. Fake? Mąż zabił żonę ORAZ ciekawską przyjaciółkę?
      Może coś wiecie, pamiętacie?
      • borsuczyca.klusek Re: Zakończenia 2 wątków 23.03.22, 09:28
        Zupełnie nic nie kojarzę 😳
        Było za to coś o sąsiadach, którzy nagle zniknęli.
      • alpepe Re: Zakończenia 2 wątków 23.03.22, 15:14
        Zabił żonę.
        • borsuczyca.klusek Re: Zakończenia 2 wątków 23.03.22, 15:18
          Masz namiar na ten wątek?
          • alpepe Re: Zakończenia 2 wątków 23.03.22, 20:12
            Niestetz nie, ale potem to było w prasie.
    • princy-mincy Re: Zakończenia 2 wątków 23.03.22, 09:33
      Ja bym sie chciala dowiedziec jak skonczyla sie sprawa parkowania pacjentow lekarza na kawalku dzialki forumki, gdy postawila na nim kontener na odpady (chyba?) i gosc denerwowal sie, ze jego pacjenci nie maja gdzie parkowac.
      Straszyl ja, ze przejmie ten kawalek dzialki poprzez zasiedzenie w dobrej wierze, czy cos w tym stylu.
      • szmytka1 Re: Zakończenia 2 wątków 23.03.22, 12:13
        Heh te już pytałam o ten wątek w cyklicznych watkach jak się skończyły inne watki
        • princy-mincy Re: Zakończenia 2 wątków 23.03.22, 14:59
          Gdybym pamietala nick autorki, to zapytalabym, ale nie mam pamieci do nickow.
          • borsuczyca.klusek Re: Zakończenia 2 wątków 23.03.22, 15:17
            To była cud bogini w bikini
          • alpepe Re: Zakończenia 2 wątków 23.03.22, 15:17
            bogini w bikini to była.
    • dvdva Re: Zakończenia 2 wątków 23.03.22, 09:44
      Ja bym sie chciala dowiedziec, czy forumka ktora podejrzewala swojego ojca o molestowanie corki cos z tym zrobila
      • princy-mincy Re: Zakończenia 2 wątków 23.03.22, 09:48
        Nic z tym nie zrobila. Nie zerwala kontaktow z matka, ktora nie odeszla od molestujacego wnuczke meza. Tak uczepila sie swojej wizji rodziny, ze ma w nosie dziecko.
        Dalej tu czasem pisze.
      • tt-tka Re: Zakończenia 2 wątków 23.03.22, 09:48
        Tja, znowu zaczela wozic dzieci do domu rodzicow, zdaje sie. Przynajmniej marzyla o tym.
        • dvdva Re: Zakończenia 2 wątków 23.03.22, 09:49
          zartujecie chyba
          • ichi51e Re: Zakończenia 2 wątków 23.03.22, 09:52
            niestety nie było niedawno
            • annpierle Re: Zakończenia 2 wątków 23.03.22, 10:10
              niestety nie było niedawno

Matko, ile ja się naglówkowałam żeby zrozumieć, dlaczego fakt, że wątek jest stary ("nie było niedawno") wzbudza aż taki smutek ("niestety")...
              • princy-mincy Re: Zakończenia 2 wątków 23.03.22, 15:00
                Mysle, ze mialo to brzmiec tak- niestety nie, bylo niedawno
                • annpierle Re: Zakończenia 2 wątków 23.03.22, 18:46
                  Tez do tego doszlam, ale nie od razu. Taki glupi przecinek, a ile zmienia.
          • tt-tka Re: Zakończenia 2 wątków 23.03.22, 09:53
            A skad sad
            juz w tamtym watku - "czy dziecko klamie" albo jakos tak - widac bylo, dokad to zmierza. Jakze to tak swieta bez rodzicow, dzieci tesknia za dziadkami i w ogole.
            Odzywala sie pozniej, ale na inne tematy
      • krypteia Re: Zakończenia 2 wątków 23.03.22, 09:58
        dvdva napisał(a):

> Ja bym sie chciala dowiedziec, czy forumka ktora podejrzewala swojego ojca o mo
        > lestowanie corki cos z tym zrobila

One to cały czas aktywnie się udziela kiedy jest o to pytana w innych wątkach regularnie ignoruje te zapytania
        • dvdva Re: Zakończenia 2 wątków 23.03.22, 10:08
          No to macie racje, nic nie zrobila, forum zgodne bylo w tamtym watku ale ona cos zaczela sie pod koniec wycofywac i bronic tej wizji wspanialej rodziny. Biedne dziecko
          • borsuczyca.klusek Re: Zakończenia 2 wątków 23.03.22, 10:20
            Jedna z forumek zgłosiła sprawę służbom.
            • szmytka1 Re: Zakończenia 2 wątków 23.03.22, 12:08
              Zgłosiłam, ale nie wiem, czy był jakikolwiek efekt, czy dotarli do niej, czy jakiś dIelnicowy odwiedził szanownego dziadziusia, czy ktoś dziecko przesłuchał. Onewoman spytana wprost kręci i nie odpowiada, sugeruje nawet małe trolowanko
              • panikara_28 Re: Zakończenia 2 wątków 23.03.22, 15:00
                Kurde, pamiętam ten wątek onewoman - że nawet ona sama mogła być molestowana i jej siostra, ale bardzo przeżywała rozłąkę dzieci z dziadkami. Dla mnie to jakaś abstrakcja jak można tak skrzywdzić dziecko sad
    • barattolina Re: Zakończenia 2 wątków 23.03.22, 15:11
      A czy ktoś wie jak się ma chiński kot, który wyemigrował do Afryki (o ile dobrze zapamiętałam kontynent) ?
      • tt-tka Re: Zakończenia 2 wątków 23.03.22, 15:16
        ostatnie wiadomosci o chinskim kocie podawaly, ze mial sie bardzo dobrze smile
    • princy-mincy Re: Zakończenia 2 wątków 23.03.22, 15:50
      Oo, i jeszcze bym chciala wiedziec co u baby za kolkiem. Ona chorowala na raka chyba, samotna matka z chorym dzieckiem i martwila sie.
      Mam nadzieje, ze wyzdrowiala i ze zyje i ona i jej dziecko.
      • nuclearwinter Re: Zakończenia 2 wątków 24.03.22, 18:35
        A to z takich smutnych wątków, to pamiętam wątek chyba Amyszki, też chorowała na raka, zdaje się piersi, to były początki covida, 2020 rok, chyba brała chemię i martwiła się jak ma się skutecznie odizolować, żeby się nie zarazić. Nie pamiętam szczegółów dokładnie, ale nieraz się zastanawiałam jak to się u niej potoczyło i czy wszystko ok.
      • biankao Re: Zakończenia 2 wątków 24.03.22, 19:56
        Nie wiem jak z jej zdrowiem, ale jestem w jednej grupie z Baba za kólkiem na FB i niedawno coś tam pisała na temat swojego synka.
        • princy-mincy Re: Zakończenia 2 wątków 24.03.22, 21:36
          Oo, super, czyli żyje.
          Mam nadzieję, że zdrowie też do przodu.
    • paola.brunetti Re: Zakończenia 2 wątków 23.03.22, 15:55
      Ja chciałabym wiedzieć, jak skończył się wątek, w którym autorka miała dość narzeczonego córki, przesiadującego godzinami w ich mieszkaniu. Odważyła się postawić granicę czy nie?
      • jednoraz0w0 Re: Zakończenia 2 wątków 23.03.22, 16:01
        też chciałam o to zapytać
    • annpierle Re: Zakończenia 2 wątków 23.03.22, 18:52
      A skoro juz grzebiemy w czelusciach, to kilka lat temu bylam cala sfrustrowana brakiem wyjasnienia w pewnej sprawie obyczajowej.
      Otoz zona znalazla prezerwatywy w kieszeni meza; tutaj wszystkie forumki jej powiedzialy, ze maz z kims sie widuje, autorka byla pewna, ze nie, az w koncu go spytala i dostala jakas, uspokakajaca, odpowiedz.
      A kiedy forumki chcialy sie dowiedziec, jaka, to ta powiedziala, ze i tak forum nie uwierzy, i znikla.
      No a ja bym chciala wiedziec, do czego te prezerwatywy w kieszeni, jesli nie do wiadomych celow..?
      • alpepe Re: Zakończenia 2 wątków 23.03.22, 20:14
        Pan dorabiał sobie jako ginekolog w gabinecie usg i zabrakło mu nakładek na końcowki, chłe, chłe.
    • krypteia Re: Zakończenia 2 wątków 24.03.22, 18:13
      Ja bym się chciała dowiedzieć jak się zakończyła sprawa z pogrzebem na który autorka wątku nie chciała jechać ponieważ rodzina zapowiedziała że podczas mszy będzie otwarta trumna. Podczas całego wątku wszyscy próbowali ją przekonać że to jest niemożliwe że przepisy tego zakazują ale ona upierała się że trumna na pewno będzie otwarta w kosciele.
    • ewa_2009 Re: Zakończenia 2 wątków 25.03.22, 01:01
      Był jeszcze jakiś wątek z pierścionkiem, który zginął z domu w czasie imprezy a podobny wystawiono gdzieś (na Allegro?).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka