o-lcia 28.05.08, 16:39 Kiedy i jakie. Siostra moja kupila mojej malej wczoraj takie zwykle lu petitki.Myslicie,ze takie moge dac malej? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzia.79 Re: Biszkopty 28.05.08, 17:01 mysle ze mozesz a mala nie jest skazowa?? jesli tak to sprawdz sklad. i pilnuj malucha bo moja Luska mimo ze ma 2 zeby i gryzie kanapki,biszkoptami sie krztusi. Odpowiedz Link
dotinka77 Re: Biszkopty 28.05.08, 17:01 Ja Kondiemu czaczęłam dawać biszkopty jak skończył 6 miesięcy i do tej pory daję takie zwykłe ze "san" tylko nie te okrągłe ale te długie, daje codziennie jeden pokruszony biszkopcik do deserku, na początku co 2 dzień dawałam, a oprócz tego "miśkopty" czasami. Teraz Konradek już dostaje oprócz deserku tak do rączki do gryzienia ze 2 biszkopciki dziennie. Odpowiedz Link
andziaburza Re: Biszkopty 28.05.08, 19:22 My dajemy tak od miesiąca.Najbardziej lubi BeBe,tak pół w łapkę Odpowiedz Link
migi-79 Re: Biszkopty 28.05.08, 22:30 Możesz dać,ale zaczęłabym od tych długich podłużnych,np.san bo szybciej się rozpuszczają w buzi i uważaj żeby mała nie ugryzła dużego kawałka bo może się zakrztusić.Na zdrowie!!! Odpowiedz Link