dyzurny_troll_forum 29.03.22, 20:51 Witam serdecznie i potrzebuję wsparcia, Chciałbym sobie zamówić (najlepiej z dostawą) jakieś menu świąteczne. Dostawa 16/04, rejon Warszawa. Ktoś coś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bene_gesserit Re: Wielkanocny catering 29.03.22, 21:12 Leniwa gospodyni, bez dostawy. Właśnie kończą się zapisy. Jakość od kilkudziesięciu lat naprawdę przyzwoita. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Wielkanocny catering 24.04.22, 17:01 bene_gesserit napisała: > Leniwa gospodyni, bez dostawy. Właśnie kończą się zapisy. > Jakość od kilkudziesięciu lat naprawdę przyzwoita. Chciałem podziękować za wsparcie oraz za ten typ. Jedzenie bardzo dobre, zresztą widać to po ruchu w interesie oraz kolejce odbiorców Forum, ja zwykle, nie zawiodło! Wklejam dowód, żeby nie było, że trole sobie słodzą, że napewno nie przyjechał ze zmywaka, i temu podobne... Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Wielkanocny catering 29.03.22, 21:30 Może poszukaj info na lokalnych grupach facebookowych? W mojej okolicy przed świętami zawsze robi się tłoczno od wątków kulinarnych Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Wielkanocny catering 29.03.22, 21:53 Każda restauracja, jadłodajnia i katering mają taką ofertę, drogie i tanie, dobre i kiepskie, jak nie masz nic sprawdzonego w okolicy to raczej zaryzykowalabym droższy, ale z popularnych miejsc. Odpowiedz Link Zgłoś
palacinka2020 Re: Wielkanocny catering 29.03.22, 22:15 Mnostwo jest ofert na facebooku od Ukrainek (glownie zupy i pierogi, moze nie sa to wielkanocne dania ale w szczególnym roku 2022 mozna zjesc pierogi na Wielkanoc i wspomoc uchodźców ). Widzialam tez oferty na domowe wedliny i kielbasy (to nie od Ukrainek). Odpowiedz Link Zgłoś