czerwonylucjan 03.04.22, 09:51 Kupijecie cos shein? Real photos nie zachecaja ale mam ochote na takie guilty pleasure i kupic cos na letni wyjazd. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daniela34 Re: Shein 03.04.22, 09:54 Nie, ale moja mama dostała ostatnio w prezencie od swojej siostey bluzkę z Shein. Poliester aż szeleści. Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
dagmarra Re: Shein 03.04.22, 09:58 Może zanim się zdecydujesz na to guilty pleasure, to pomyśl, co właściwie wspierasz swoimi pieniędzmi: czy jest to etyczne, ekologiczne i tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
leosia-wspaniala Re: Shein 03.04.22, 09:59 A nie możesz sobie kupić po prostu czegoś porządnego? Co to za pleasure kupić poliestrową szmatę? Odpowiedz Link Zgłoś
nuclearwinter Re: Shein 03.04.22, 09:59 Nie, nigdy nic tam nie kupiłam i nie zamierzam. Zresztą to co widziałam kupione przez znajomych, delikatnie mówiąc, nie zachęca do zakupu. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Shein 03.04.22, 10:04 Nie kupuję i nie zamierzam. Jakie to pleasure kupować kota w worku i czekać kilka tygodni na przesyłkę? Odpowiedz Link Zgłoś
katriel Re: Shein 03.04.22, 10:18 > Jakie to pleasure kupować kota w worku i czekać kilka tygodni na przesyłkę? No wiesz, dreszczyk hazardu: przyjdzie? nie przyjdzie? i co właściwie przyjdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Shein 03.04.22, 16:03 Wcale nie czeka sie kilka tygodni, to nie Aliexpress. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa3 Re: Shein 03.04.22, 16:06 Moja córka zamawia różne drobiazgi i bardzo szybko przychodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Shein 03.04.22, 10:13 Nie, nigdy nic tam nie kupiłam i nie kupię. A fotki w komentarzach bywają bardzo zabawne:p Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Shein 03.04.22, 10:20 Kupowałam tam tanie peruki. Bardzo fajne. Nosiłam często i codziennie miałam inną fryzurę. Nigdy nie miałam długich włosów, a podczas chemioterapii miałam kudły do pasa Lubiłam te peruki bardziej niż tę z naturalnych włosów robiona na zamówienie, na którą wydałam £1000. Nie wiem jak inne rzeczy, ale peruki od nich mogę polecić z czystym sumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Shein 03.04.22, 10:30 Suellen, nie wiedziałam że chorowałaś Pozdrawiam i ściskam.mocno Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Shein 03.04.22, 12:35 Chorowałaś? Mam nadzieję, że teraz jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Shein 03.04.22, 12:44 Choruję, od 4 lat. Między innymi dlatego mnie na forum tak długo nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Shein 03.04.22, 10:26 Mam koszulę. Jest piękna, dobrze uszyta, ze świetnego materiału i a ogóle ją uwielbiam. Kupiłam z drugiej ręki, więc pojęcia nie mam jak działa sam sklep, ani czy inne ciuchy są ok. Odpowiedz Link Zgłoś
agniesia331 Re: Shein 03.04.22, 12:50 Mam kostium kąpielowy. Piękny.nie rozni się od calzedonii.a mam ich kilka Odpowiedz Link Zgłoś
lily_evans011 Re: Shein 03.04.22, 15:59 Słabe rzeczy, jak z plastiku. Moja córka ma trochę podkoszulków, jakies spodnie dresowe. Jedyne, co w tych rzeczach jest pozytywne, to ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Shein 03.04.22, 16:05 Ale wiesz, że niskie ceny w przypadku ubrań to nie jest nic pozytywnego? To tak, jak byś się cieszyła, że jajka z chowu klatkowego są tanie. Odpowiedz Link Zgłoś
rozaliaolaboga Re: Shein 03.04.22, 18:08 Ja. Kupilam strój kąpielowy. Góra jest prawie dobra (pod pachami odstaje trochę), natomiast dół pomimo moich dokładnych pomiarów przyszedł o jakieś 16 rozmiarów za duży. Generalnie fason i jakoś dobra, ale rozmiar to porażka... Odpowiedz Link Zgłoś
lalkaika Re: Shein 03.04.22, 20:32 Ja kupuję. Tydzień czekasz . Tam jest wszystko. Sexy, Glamour. Wszystkie rozmiary i modele. Tylko trzeba wiedzieć co się chce. Wyszukiwarka produktów . Odpowiedz Link Zgłoś
ryszardkupiec Re: Shein 20.04.22, 23:32 Niestety, shein jest fatalną marką. Wykorzystuje dzieci w pracy itd... zachęcam do przeczytania artykułu na ten temat z Nowl Eco - Shein rewolucjonizuje fast fashion Odpowiedz Link Zgłoś
fibi00 Re: Shein 21.04.22, 07:57 Mam cztery sukienki z shein- wszystkie świetnie uszyte, materiał wcale NIE szeleszczący poliester jak któraś wyżej wspomniała. Zaryzykowałam też i zamówiłam strój kąpielowy tzn bikini i chyba pierwszy raz w życiu mam strój który pasuje mi idealnie a byłam nawet w drogim sklepie z bielizną i nie umiałam nic napasować bo dół za ciasny, góra dobra a jak dół dobry to góra za duża. Dodam że w okolicy poza decathlonem nigdzie nie mogłam znaleźć sklepu żebym mogła kupić osobno górę i osobno dół i żeby jeszcze fason mi się podobał. A na shein stroje są prześliczne, można zamówić osobno górę i osobno dół. Ja zaryzykowałam z kompletem bo był tani więc uznałam że może chociaż jedna część będzie dobra a okazało się że leży na mnie idealnie. Tak, że ja polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
fibi00 Re: Shein 21.04.22, 08:00 Strój taki jak na zdjęciu. Końcem września kosztował 28zł i za tyle go kupiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
widosna Re: Shein 21.04.22, 08:13 Nie demonizowałabym z tą złą jakością. Pewnie, nie są to super hiper rzeczy jakościowo ale tez nie tylko szeleszczący poliester. Ja nie kupuje ale córka regularnie. Rzeczy są Ok, widzę, ze rozmiarowo trafia. Fajne torby bawełniane mają. Kupowała stroje kąpielowe - bardzo ładne. Pewnie w niejednym butiku czy sieciówce nie są lepszej jakości. Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: Shein 21.04.22, 08:25 Moja córka zamówila jakieś bzdety do włosów typu spinki i gumki oraz "prawdziwe perły" za 9 zl Ponieważ przyszło wszystko błyskawicznie, to zamówiła legginsy sportowe te co modeluja pośladki i topy sportowe-w sumie 6 rzeczy.I powiem wam, ze byłam zaskoczona bo jakość zupełnie ok, wygladają też przyzwoicie. Ja nie zamawiałam i nie zamierzam z przyczyn ideologicznych. Odpowiedz Link Zgłoś