dagmarra 11.06.22, 21:11 Ogląda ktoś? 😁 Mateusz Gotówka pięknie się spisał! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angazetka Re: Mecz NED-POL 11.06.22, 21:18 Gotówka Ja po Belgii trochę się bojam, ale śledzę wynik. Odpowiedz Link Zgłoś
sandy_cheeks Re: Mecz NED-POL 11.06.22, 21:21 Ja lukam, bo oprócz kibicowania naszym mam ogromny sentyment do drużyny Holandii jeszcze z nastolęctwa 🤪 Obstawiam, ze będzie 2:1 dla nich 🤷♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
profes79 Re: Mecz NED-POL 11.06.22, 21:22 Z Belgią też nasi zaczęli od strzelania bramek Odpowiedz Link Zgłoś
dagmarra Re: Mecz NED-POL 11.06.22, 21:53 Ej no nieeee, weszłam tu tylko napisać komentarz 😂🤦♂️ Odpowiedz Link Zgłoś
sandy_cheeks Re: Mecz NED-POL 11.06.22, 21:59 No niestety ja ciagle obstawiam, ze rozklepią nasze wafle i nawet bluzgi buraczanych kibiców z PL tego nie zmienią… Odpowiedz Link Zgłoś
profes79 Re: Mecz NED-POL 12.06.22, 09:53 Bo nasi musieli zacząć myśleć a nie grać na pałę do przodu z nadzieją, że on coś wciśnie. To już akurat nie pierwszy raz obserwuję - Jak Lewy jest na boisku to wywala się piłkę byle dalej, bo to super piłkarz, przyjmie na nogę podanie kierowane trzydzieści metrów od niego, sam ogra pięciu obrońców i strzeli. A jak nie to będą pretensje do niego. Ja go nie ma na boisku to już trzeba pograć trochę kombinacyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś