alina460 02.08.22, 19:46 Drogie warszawianki, jakie miejsce polecacie na kawę z widokiem? Może to być jakieś urokliwe miejsce pod chmurką albo na dachu z panoramą miasta. Polecicie coś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chococaffe Re: Warszawa - kawa w widokiem 02.08.22, 19:55 na przykład na tarasie hotelu Puro Odpowiedz Link Zgłoś
alina460 Re: Warszawa - kawa w widokiem 02.08.22, 22:32 Dobry pomysł, dziękuję. Wybieram się w ten weekend Odpowiedz Link Zgłoś
alina460 Re: Warszawa - kawa w widokiem 02.08.22, 22:34 Marriott? Szkoda, że nie ma opcji na powietrzu. Odpowiedz Link Zgłoś
koko8 Re: Warszawa - kawa w widokiem 02.08.22, 22:45 Na 40 piętrze może trochę wiać. Musieliby przywiązać gości . Odpowiedz Link Zgłoś
sandy_cheeks Re: Warszawa - kawa w widokiem 02.08.22, 20:50 Mój balkon, zanim mi kompletnie już widok zabudują. Aktualnie tobie browara, kawa będzie jutro z rańca 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Warszawa - kawa w widokiem 02.08.22, 22:26 O matko, w tej stolicy to trzeba Księżyc dzwigiem zawieszać??? Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Warszawa - kawa w widokiem 02.08.22, 21:05 Ale to musi być widok z góry? Czy np. na ludzi w sensie warszawiaków i turystów? Bo ja np wolę to drugie, pasjami uwielbiam gapić się na ludzi. Bo fajny widok jest w ogródku w Karmie na Pl. Zbawiciela - na pl. Zbawiciela. Po placu chodzą i kościelne staruszki, i miejscowe lumpy, i białe kołnierzyki i wszelkiego rodzaju młodzież do wieku 45+ włącznie. Albo Vincent na Nowym Świecie, tylko tam ludzie szybciej chodzą, nie wiem czemu. Odpowiedz Link Zgłoś
aniani7 Re: Warszawa - kawa w widokiem 02.08.22, 21:13 Mam słabość do Cavy na Nowym Świecie. Uwielbiam ich kawki i tarty, przy tym można poobserwować ulicę i jest tak sielsko. Odpowiedz Link Zgłoś
alina460 Re: Warszawa - kawa w widokiem 02.08.22, 22:37 Ostatnio siedziałam właśnie w ogródku na pl. Zbawiciela. Bardzo klimatyczne miejsce. Byłam tam w niedzielę I faktycznie sporo kościelnego tłumu Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: Warszawa - kawa w widokiem 03.08.22, 01:10 bene_gesserit napisała: > Bo fajny widok jest w ogródku w Karmie na Pl. Zbawiciela - na pl. Zbawiciela. > Po placu chodzą i kościelne staruszki, i miejscowe lumpy, i białe kołnierzyki i > wszelkiego rodzaju młodzież do wieku 45+ włącznie. > I czasmi ja. Kiedy jestem w Warszawie, wynajmuje tam mieszkanie. Odpowiedz Link Zgłoś
shellyanna Re: Warszawa - kawa w widokiem 02.08.22, 21:11 Najprościej to na tarasie pałacu kultury Odpowiedz Link Zgłoś
klementyna156 Re: Warszawa - kawa w widokiem 02.08.22, 21:14 Dowolny ogródek w Forcie 8 Patio w Browarach Warszawskich Ostatnio w tych bywam (ale widoki nie "z góry", tylko po prostu przyjemne). Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Warszawa - kawa w widokiem 02.08.22, 22:31 Ale ma to być kawa przedpołudniowa, taka przerwa w zwiedzanie???? Jesli tak, to polecam pl. Grzybowski i ul. Próżną. Tu w Cofe Desku jest jedną z lepszych kaw s Warszawie. Obok w Charlottcie są pyszne croissonty. Można usiąść na ławce i mieć widok na starą i nową Warszawę. Połowa reklam na tym placu jest kręcona. Odpowiedz Link Zgłoś
alina460 Re: Warszawa - kawa w widokiem 02.08.22, 22:43 Tak, raczej przedpołudniowa kawa. Dziękuję za polecenie. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Warszawa - kawa w widokiem 03.08.22, 00:57 Green Coffee Nero w Q22. Wysoko. Odpowiedz Link Zgłoś
mar_i_monte Re: Warszawa - kawa w widokiem 03.08.22, 06:25 kropkaa napisała: > Green Coffee Nero w Q22. Wysoko. Chyba na parterze? Czy jest jakaś druga ogólnodostępna na górze? Kiedyś była tylko dla pracowników. Odpowiedz Link Zgłoś
alina460 Re: Warszawa - kawa w widokiem 03.08.22, 09:57 A czy ten lokal jest ogólnodostępny? Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Warszawa - kawa w widokiem 03.08.22, 10:22 Z tego, co podają internety, tylko dla Deloitta Odpowiedz Link Zgłoś