mashcaron 04.08.22, 08:05 Wasze nastolatki płci męskiej używają kremu do twarzy? Możecie polecić coś do cery mieszanej że skłonnością do zapychania i wągrów w strefie T, (ale bez trądziku) oraz suchymi policzkami, bezzapachowy albo o jakimś męskim albo neutralnym zapachu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chatgris01 Re: Krem dla nastolatka 04.08.22, 08:18 Zel krem Garnier Bio z olejem konopnym powinien sie nadac. Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Krem dla nastolatka 04.08.22, 08:22 Kup mu całą pielęgnację z La roche posay. Odpowiedz Link Zgłoś
extereso Re: Krem dla nastolatka 04.08.22, 08:39 Ja kupiłam, ale miał białe miejsca na twarzy po zastosowaniu. Dermatolog go wyprowadził, ale powiedział, że akurat te środki powodują często reakcje alergiczne, choć niby nie powinny, i jeśli chce się je zastosować to koniecznie zrobić próbę. Innych uczuleń kontaktowych nie miewał, ale spożywcze tak, więc jest alergikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Krem dla nastolatka 04.08.22, 08:34 Nie wiem, nie określił się jeszcze 🤷 Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Krem dla nastolatka 04.08.22, 08:40 Jeżeli sam zaproponował krem to będzie gejem. A jeżeli ty, to sprawdź - jeżeli będzie protestował jest normalny. A jeżeli nie, to zmieni potem płeć. Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Krem dla nastolatka 04.08.22, 08:42 Zaproponowałam ja, on postawił ww warunki zapachowe :p więc co? Odpowiedz Link Zgłoś