Dodaj do ulubionych

Nadciągają femcelki

21.08.22, 19:07
natemat.pl/430720,czy-mizoandria-to-sposob-na-inceli-femcelki-na-czele-kobiecej-rewolucji i to nie jest temat do żartów - poczytajcie o Christine Chubbuck. Są tu jakieś?
Obserwuj wątek
    • anorektycznazdzira Re: Nadciągają femcelki 21.08.22, 19:12
      Jeszcze ze dwa super-novo-słowa i nie wyczymię.
      • wkswks Re: Nadciągają femcelki 21.08.22, 19:32
        Ale to nie jest zadne nowe słowo, a zagrozenie ze strony inceli i femcelek będzie narastać. Rodger przetarł szlaki.
    • umi Re: Nadciągają femcelki 21.08.22, 19:31
      Niech sobie będą. Chociaz to i tak nic nie zmieni. Incele moim zdaniem są nie do odratowania, chyba, ze działaniami policji, która ich potraktuje jak organizacje terrorystyczną. Są tacy ludzie, którzy po prostu muszą nienawidzić, bo mają problemy ze sobą albo sa bardzo roszczeniowi (zwykle jedno i drugie) i będa nienawidzić zawsze. DO tego zwykle są bardziej niewdzęczni niż małpa i nic nie docenią, a tylko będa brać. Więc jak ich się wreszcie nie zaora, zacznie się terroryzm nie związany z islamem.

Femcelki rozpaczają nad sobią i kondycją mężczyzn. W sumie nic dziwnego od wieków. Popłacza trochę i może się zajmą normalnym życiem, zamiast zafiksowywać na jeden temat. W grunvcie rzeczy dosłownie kazdy człowiek chce być akceptowany za to kim jest, a nie jak wygląda. I mało kto chce być wykorzystywany jako przedmiot (tu:materac). Więc im się nie dziwię. Te co sa bi mogą zostać lesbijkami, a te hetero albo niech się za siebie wezmą, albo za działalnośc społeczną i bycie porządnym człowiekiem. Od zawsze kobiety, których rodziny nie miały dosć kasy, zeby jakis facet się połasił, były skazane na samotność. Większosc dobrego wychowania jest bardzo prymitywna i myśli niesamowicie przedmiotowo (kobiet zresztą też, tylko ich mniej i nie myslą przedmiotowo, za to sa wredne i ida po trupach wszystkich do celu - każda płęć ma swoje odpały). Nikt im chyba tam prawdy nie napisał w tym stowarzyszeniu rozzalonych, albo rodzice ich za bardzo rozpieszczali i wymyśliły sobie, ze caly swiat ma robic to samo.
      • umi Re: Nadciągają femcelki 21.08.22, 19:32
        * Większosc mężczyzn bez dobrego wychowania, ucieło mi
      • wkswks Re: Nadciągają femcelki 21.08.22, 19:33
        Upraszczać i to strasznie. Ludzie z depresja tez maja die wziąć za siebie? Przecież to takie proste- uderz ręką w stół a wszystko się zmieni…
        • umi Re: Nadciągają femcelki 21.08.22, 19:41
          Jak się nabawią zaawansowanej depresji, wtedy przestaną pisac głupoty w internecje, za to ktoś je zawiezie na oiddział psychiatryczny. Tam już psychoterapia też wejdzie i przestaną sie użalac wpedzajac w beznadzieję, a zaczną normalnie żyć.
          Akurat to, ze nie każda kobieta ma szansę na kochającą rodiznęi satsyfakcjonujący seks jest prawdą stara jak ta cywilizacja. Zyjemy w męskim swicie i o ile mężczynom nie jesteśmy przydatne jako srodek do celu, nie mamy nic. Bycie srodkdkiem do celu to gorzej, niz psem w dzisiejszych czasach (normalni ludzie kochają sowje pieski za to, ze one są i nie za wygląd, a za charakter i bycie wiernymi rpzyjaciółmi). Wiec niech skonczą prdolic i zaczną zyc porzadnie, skoro juz były tymi zarodkami, ktore przetrwaly. Wokol mężczyzn swiat sie naprawde nie kreci, istnial cale miliony i miliardy lat bez nich i dalej bedzie trwal jak cywilizacha ybnie. Maja problemy z głową, niech sie leczą (te panie, dla panów nie mam nadziei, gorsze geny sie same nie obronią). Facet nie jest sensem zycia. Moze byc wartosciowa osobą w zyciu, o ile sam jest wartosciowy. Kobieta zyje, bo zyje, jak kazdy kwiatek i ptaszek i cokolwiek, jest wartoscia sama w sobie, chłopa nie potrzebuje zeby sie definiowac.A juz na pewno zeby nie pisac bzdur w sieci.
          • angazetka Re: Nadciągają femcelki 21.08.22, 19:52
            umi napisała:

> Jak się nabawią zaawansowanej depresji, wtedy przestaną pisac głupoty w interne
            > cje, za to ktoś je zawiezie na oiddział psychiatryczny. Tam już psychoterapia t
            > eż wejdzie i przestaną sie użalac wpedzajac w beznadzieję, a zaczną normalnie ż
            > yć.

Nie pisz o rzeczach, o których nie masz zielonego pojęcia, proszę.
            • umi Re: Nadciągają femcelki 21.08.22, 20:03
              Mam bardzo duże pojęcie, wiec nie pisz prosze głupot. Jesli chodzi o stan polskiej psychiartii i czepiłaś się, ze psychoterapii nie będzie na nfz, to przczytaj sobie link. Nie piszą o Polsce.
              • angazetka Re: Nadciągają femcelki 21.08.22, 20:07
                Sama miałam psychoterapię na NFZ tongue_out
                Czepiłam się tego, że masz zerowe pojęcie o depresji, o orientacjach seksualnych zresztą też ("niech osoby bi zostaną lesbijkami").
                • umi Re: Nadciągają femcelki 21.08.22, 20:22
                  Nie mam zerowego pojęcia o depresji. Jeśli depresja ma się objawiać tym, ze się nie można wziac za siebie, ale prdolić w sieci juz tak, to .... eee.... najlepiej poczekać az bedzie gorzej i wtedy juz ktos bedzie sie musiał leczyc.
                  Bi mogą sobie wybierac w obu płciach, niech sobie wybiora tą, która ich nie będzie traktowała przedmiotowo. Chyba, ze lesbijki działają jak faceci (nie znam tego środowiska). Wtedy niech nie narzekają tylko na facetów.
    • ichi51e Re: Nadciągają femcelki 21.08.22, 19:44
      Ja bym chciał zobaczyć jak jakaś wyglada - jest w art jakaś wizualizacja ale chyba nie oddająca sedna.
      • tanebo001 Re: Nadciągają femcelki 21.08.22, 19:49
        Znam dwie. Z wyglądu niczego sobie; Takie 7/10
        • beneficia Re: Nadciągają femcelki 21.08.22, 20:19
          Jeżeli atrakcyjny z wyglądu człowiek ma problemy z nawiązaniem choćby wstępnej relacji to albo tego nie potrzebuje/nie chce, albo druga strona po tym wstępie ma dosyć.
          Dotyczy obu płci.
          • tanebo001 Re: Nadciągają femcelki 21.08.22, 20:24
            Nie zgodzę się. Przykład moich femcelek. Jedna w była w wielu związkach. To jej faceci zrywali. Powodem nie była ona. Jeden wyjechał za granicę do pracy. Drugi uznał że rodzina, dziecko to za dużo. Trzeci poznał grubą z księgowości. Druga moja femcelka romansuje z szefem. Chce zerwać ale chyba boi się samotności.
        • umi Re: Nadciągają femcelki 21.08.22, 20:24
          One chcą seksu, ale ze związkiem, a faceci ich nie chcą do związku. Ty byś chciał seksu, ale jak nie ma, zadowolisz sie związkiem bez seksu. Nie szło tego połaczyć, skoro są 7/10?
          • tanebo001 Re: Nadciągają femcelki 21.08.22, 20:27
            Nie jestem w ich typie.
            • umi Re: Nadciągają femcelki 21.08.22, 20:29
              Ale do facetów to mają pretensję, ze nie są w ich? ....

XD

To samo, co incele. tylko oprogramowanie inne, więc się będą (na szczęscie) umartwiać, ale przynajmniej nikogo nie skrzywdzą.
              • tanebo001 Re: Nadciągają femcelki 21.08.22, 20:31
                Tak
    • woman_in_love Re: Nadciągają femcelki 21.08.22, 20:21
      Wcielić ich do wojska, bo bez chłopa świrują.

A do tego wprowadzić w końcu bykowe i łaniowe, bo inaczej tego wariactwa z incelozą wszystkich płci się nie zatrzyma.
      • umi Re: Nadciągają femcelki 21.08.22, 20:38
        Centralny urząd doboru małżęństw. Jak ktoś sie nie hajtnie do poznej 30-stki (40-stki? trzeba by poszperac w statystyce, kiedy ustalic granice, zeby nie za wczesnie) swatają przymusowo, albo co miesiac przyp.przają kary. I byłby wreszcie spokój XD
        • beneficia Re: Nadciągają femcelki 21.08.22, 20:41
          Film był taki, "Lobster" xD
          • umi Re: Nadciągają femcelki 21.08.22, 20:49
            XD

Ja taka wspaniałoduszna nie jestem. Zadne hotele i wybory, jak ktoś do 40-stki nie znajdzie, to za zdecydowany nie jest. Normalnie ankietka: oreintacja, wyznanie, poglądy, dochody, styl zycia, ewentualna aktywnośc sportowa. I po miesiącu wezwanie do USC, celem zawarcia związku w wyplutym przez komputer kandydtem o największej zgodnosci.
    • triss_merigold6 Re: Nadciągają femcelki 21.08.22, 20:40
      Tu raczej nie.
      Niech dziewczęta wyjdą z internetów i poznają żywych ludzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka