Dodaj do ulubionych

Kolejna...

11.09.22, 18:02
Zdradzona, tym razem Wendzikowska i to w ciąży. Czy to jest jakiś nowy trend społeczny,
upubliczniać takie sprawy bo kiedys to było tabu, była tendencja do ukrywania takich rzeczy przed światem.
W sumie dobrze że o tym mówią bo tak właśnie wygląda świat, większośc to robi jak ma okazje, a okazji i chętnych nie brakuje.
Obserwuj wątek
    • leokadiaxx Re: Kolejna... 11.09.22, 18:02
      www.pudelek.pl/anna-wendzikowska-twierdzi-ze-byla-zdradzana-w-trakcie-ciazy-pokazala-dowody-foto-6810978479782528a
    • shellyanna Re: Kolejna... 11.09.22, 18:16
      Chyba tak. Na palcach jednej reki mogę policzyć niezdradzających się ludzi. A wielce prawdopodobne, ze ci policzalni po prostu dobrze się kryją.
      • mysiaapysia Re: Kolejna... 11.09.22, 18:28
        No już bez przesady. Trochę takich porządnych ludzi jest. Ale nie są miedialni. Zwykli ludzie, jakich mijamy codziennie.
        • shellyanna Re: Kolejna... 11.09.22, 18:35
          Tak, do 30tki sporo. Od 35 urodzin następuje korekta statystyk.
          • nutella_fan Re: Kolejna... 11.09.22, 18:48
            Ja nie zdradzam o mój mąż też. Trochę przesada z tym, że prawie wszyscy skaczą w bok.
            • leokadiaxx Re: Kolejna... 11.09.22, 18:52
              Ja tez nie zdradzam dla mnie zajęty facet jest aseksualny, ale za nikogo innego reki nie dam uciąć, znałam porządnych facetów z zasadami po czym się okazywało że dbają tylko o wizerunek żeby być tak postrzegani. Idź na forum dla zdradzonych, pełno postów o zdradach dobrych porządnych facetów. Kobiety latami dojść do siebie nie mogą bo nie wyglądał na puszczalskiego.
              • leokadiaxx Re: Kolejna... 11.09.22, 18:56
                ps. Akurat Bazyl wygląda i nikogo to pewnie nie zdziwiło ale nie ma znaczenia kto na jakiego wygląda i w jakim jest miejscu w życiu.
                • taki-sobie-nick Re: Kolejna... 11.09.22, 23:22
                  Co za Bazyl?

Faktycznie wygląda.
            • m_incubo Re: Kolejna... 12.09.22, 06:47
              No w ciągu całego swojego życia, to jednak prawie wszyscy. Co przecież nie oznacza, że twój mąż na pewno już cię zdradza.
          • heca7 Re: Kolejna... 11.09.22, 18:52
            Ja nie zdradzam. Mąż też nie zdradza. Poza tym skoro wg ciebie wszyscy skaczą w bok to znaczy, że ... ty też? I nam się do tego przyznajesz?
            • shellyanna Re: Kolejna... 11.09.22, 19:11
              Ale ja nie napisałam, ze wszyscy. Napisałam, ze większość.
              • gdanskamarylka Re: Kolejna... 12.09.22, 12:15
                I widzisz, jak to czasem można chlapnąć. Napisze się coś, a potem trzeba prostować, bo czujne emateczki nie śpią, a i cudzemu mężowi sen mogą odebrać.
              • princesswhitewolf Re: Kolejna... 12.09.22, 20:52
                I Shelly ma rację, większość facetów zdradza. Statystyki donoszą że 61.4proc facetów zdradza.
        • awf-33 Re: Kolejna... 12.09.22, 10:39
          mysiaapysia napisała:

> No już bez przesady. Trochę takich porządnych ludzi jest. Ale nie są miedialni.
          > Zwykli ludzie, jakich mijamy codziennie.

Zgadzam się. Nie można wszystkich mierzyć jedną miarką.
      • bi_scotti Re: Kolejna... 12.09.22, 02:38
        shellyanna napisała:

> Na palcach jednej reki mogę policzyć niezdradzających się ludzi.

Powaznie? In real life? Nie wsrod celebrities, wanna-be celebrities? Wsrod Twoich osobistych znajomych, jakichs ksiegowych, inzynierow, nauczycieli, pharmacists ...? Powaznie "wszyscy" sie zdradzaja na prawo i lewo? Kto na to ma czas???
        Okay, ja jestem empty-nester, moj maz pracuje z domu, ja z biura - teoretycznie jestesmy w perfect sytuacji zeby miec kogos na boku, podobnie wiekszosc moich znajomych wink Ale my jestesmy "boomers", wszyscy nasi mlodsi znajomi, ktorzy potencjalnie sa w wieku "do zdradzania", sa tak robieniem karier, opieka nad dziecmi, wspieraniem starzejacych sie rodzicow (w PL badz gdziekolwiek in the world), ze opcja "posiadania kogos na boku" po prostu nie da sie wpisac w simple 24/7!
        Na zdrade trzeba miec czas & energy. To be honest, ja znam ludzi, ktorzy maja i czas, i energy ale sa w wieku very much 60+ big_grin Wszyscy mlodsi albo nie maja czasu, albo energy, a najczesciej brak im obu factors! wink Life.
        • zaspasniegowa Re: Kolejna... 12.09.22, 04:34
          No właśnie. Za dużo planowania, ukrywania. Kto ma na to czas?
          • m_incubo Re: Kolejna... 12.09.22, 06:53
            Błędnie zakładasz, że zdrada oznacza misternie zaplanowane, wieloletnie równoległe życie z kimś innym.
            A to się akurat właśnie nie tak często zdarza.
            • ichi51e Re: Kolejna... 12.09.22, 10:05
              no ale gdzieś tego partnera trzeba spotkac. O ile nie zdradzasz ze znajomym (ilu człowiek ma tych znajomych?) albo z przypadkowym gościem z tindera to jednak cos trzeba zaplanować. Wystarczy popatrzeć na wątki samotnych po 40 którzy pytają gdzie kogoś znaleźć.
              • shellyanna Re: Kolejna... 12.09.22, 10:29
                A! Bo do związku to pewnie trudno. Na seks? Jak widać wystarczy wyjść z psem na spacer.

Dopóki jest to tylko bzykanie, to o ile sprawa sie nie rypnie, to pół biedy.
                Problem w tym, ze spora część uczestników takich sytuacji zaczyna sobie za dużo wyobrażać.
              • m_incubo Re: Kolejna... 12.09.22, 10:36
                No to sąsiedzkie spacery z psem czasami wystarczą.
                A czasami wystarczy wejść na roksę czy inne odloty, bo amatorów takich zabaw jest mnóstwo i uwierz, nie mają tego napisanego na czole.
        • shellyanna Re: Kolejna... 12.09.22, 06:30
          Poważnie.
          Żeby zdradzić nie trzeba dużo czasu.
          Ba! Żeby zdradzać regularnie latami całymi tez nie trzeba.
          Ostatni przypadek sprzed tygodnia to koleś bzykający sąsiadkę ze swojego osiedla w trakcie spacerów z psami.
          W domu żona przygotowywała w tym czasie kolacyjki dla niego i dzieci.
          Znajomi w szoku. Gdzie on?! Kiedy by miał czas?!
          Tak, ze tego…
          • figa_z_makiem99 Re: Kolejna... 12.09.22, 09:03
            Znam podobne przypadki, pod płaszczykiem pracy, pan umawiał się z kochanką w hotelu na godziny, Wyjazdowe hobby też jest dobrą przykrywką i wypieranie się, zarzekanie do ostatniej kropli krwi. Wielu nie zostaje złapanych, kiedyś miałam partnera za którego ręczyłabym głową, że on nigdy z nikim i śmiał się przy mnie z "puszczalskich" koleżanek. Potem przypadkiem odkryłam, że nie jest tym za kogo się podaje i po rozstaniu zrobił dziecko "puszczalskiej" koleżance, obiecując jej mały, biały domek, po czym za chwilę zrobił dzieciątko córce dyrektora firmy w której pracował i koleżanka musiała udowadniać mu ojcostwo, badania genetyczne, sąd. Dlatego dzisiaj już nie ręczyłabym głową za nikogo.
            • lauren6 Re: Kolejna... 12.09.22, 09:18
              > Znam podobne przypadki, pod płaszczykiem pracy, pan umawiał się z kochanką w hotelu na godziny

Znam taki przypadek i po paru takich spotkaniach pan wyleciał z pracy. Plus ktoś życzliwy doniósł żonie za co wyleciał.

Nie polecam takiego sposobu na romans.
              • figa_z_makiem99 Re: Kolejna... 12.09.22, 09:30
                Ja też nie polecam, albo obydwoje umawiają się na monogamię, albo związek, gdzie dopuszczalne są skoki w bok. Zazwyczaj panowie dopuszczają jednak tylko swoje skoki w bok. Byłam też kiedyś na grupowej terapii i nasłuchałam się podobnych opowieści, wielu nie zostaje złapanych. Na szczęście nie wszyscy zdradzają.
          • bi_scotti Re: Kolejna... 12.09.22, 14:45
            Szkoda psa - nie pospacerowal sobie uncertain
            Chyba jednak obracam sie w circle zbyt leniwych ludzi big_grin Przez sporo lat latalam do pracy na polnoc Ontario & Quebec, wielokrotnie spotykalam te sama obsluge i tych samych pasazerow - similar businesses etc. Honestly, zadnych soap-operowych stories nie dalo sie zauwazyc nawet bardzo spragnionym sensations okiem wink Wszyscy porzadni, zapracowani, wieczorami 2-3 drinks w jakims local bar/pub a potem szybko spac, bo robota ... A wszak opcji bylo definitely wiecej niz przy spacerach z psem big_grin Cheers.
      • m_incubo Re: Kolejna... 12.09.22, 06:43
        Właśnie w tym sęk, że nie możesz, nawet jeśli ci konkretni rzeczywiście się nie zdradzają (nigdy lub akurat w tej chwili).
        Kompletną wiedzę na ten temat ma się wyłącznie o sobie smile
        • bi_scotti Re: Kolejna... 12.09.22, 14:50
          Tzn. ja dopuszczam do swiadomosci, ze doroslym ludziom zdarza sie fling czy one-night-stand just because ... I nie mam watpliwosci, ze wiecej jest osob, ktore takie zaliczyly niz tych, ktorym sie to nie zdarzylo ... w skali swiatowej big_grin Ale dla mnie to nie jest "romans" - zeby byl taki real romans, no to jednak powinno byc jakies zaanagazowanie czasowo-organizacyjne, moze i finansowe, w koncu nawet jakies uczuciowe a nie tylko akcja typu drink + condom + shower - to zaden romans ... ale moze ja zbyt sentymentalna jestem wink Cheers.
          • m_incubo Re: Kolejna... 12.09.22, 16:02
            A to my tu o romansach, takich romantycznych, piszemy? A to przepraszam, już wychodzę wink
            • shellyanna Re: Kolejna... 12.09.22, 16:24
              😁
      • natalia.nat Re: Kolejna... 12.09.22, 14:55
        shellyanna napisała:

> Chyba tak. Na palcach jednej reki mogę policzyć niezdradzających się ludzi. A w
        > ielce prawdopodobne, ze ci policzalni po prostu dobrze się kryją.

Gruba przesada.
        Piszesz tak, bo sama zdradzasz czy jesteś/byłaś zdradzana?
        • shellyanna Re: Kolejna... 12.09.22, 15:19
          Nie, nie dlatego. Nie zdradzam i z tego co mi wiadomo zdradzana nie jestem. Ale ręki sobie uciąć bym nie dała.

Dla mnie jest to bardzo przykra obserwacja. Jestem rozczarowana światem. Kiedyś jako małolata miałam przekonanie, ze to kwestia określonego środowiska.
          Niestety nie.
          Niekoniecznie wszyscy o których wiem to moi bezpośredni znajomi. Ale to jest strasznie przygnębiające i bardzo burzy spokój i postrzeganie ludzi.
          • natalia.nat Re: Kolejna... 12.09.22, 15:54
            A ja właśnie w ogóle nie obserwuję tego zdradzania w moim otoczeniu bliższym i dalszym. I oczywiście biorę poprawkę, że nie wiem wszystkiego. Widzę natomiast różnicę miedzy tym celebryckim podejściem do związków (częste rozstania, zdradzania, nowe relacje) a podejściem "zwykłych" ludzi.
            • shellyanna Re: Kolejna... 12.09.22, 16:25
              A ile masz lat?
        • znowu.to.samo Re: Kolejna... 12.09.22, 15:25
          Też tak uważam. Myslę że z połowa zdradza, ale nie więcej.
          Ja np. do dnia dzisiejszego pomimo okazji nie mam zdrady na koncie
      • anorektycznazdzira Re: Kolejna... 12.09.22, 19:45
        Cooo? Znasz tylko kilak osób, o których nie wiesz, żeby zdradzali, a wszyscy pozostali się *** bez żenady i niech wszyscy wiedzą? To jakaś komuna hipisowska, czy gdzie ty życjesz?
    • 18lipcowa3 Re: Kolejna... 11.09.22, 18:18
      Jezu myślałam że ona w kolejnej ciąży z 3 tatusiem
      A z tym Bazylem to jej to właśnie wróżono nawet tu na forum
    • mieszkanienaturalnie Re: Kolejna... 11.09.22, 18:36
      Przystojniak, nie dziwię mu się w sumie, ma pewnie wiele okazji.
      • shellyanna Re: Kolejna... 12.09.22, 06:30
        Nie koniecznie wiązałabym wyglad z wiernością niestety.
    • majenkir Re: Kolejna... 12.09.22, 01:16
      Poczytałam tego pudełka i tam piszą, ze jak zaczęła się z nim spotykać, to on miał narzeczona.... wink
      • black_magic_women Re: Kolejna... 12.09.22, 14:22
        Od 7 czy 7 lat w dodatku.
        • black_magic_women Re: Kolejna... 12.09.22, 14:23
          Hahaha od 7 czy 8 miało być, czyli konkretnie.
    • mandre_polo Re: Kolejna... 12.09.22, 07:20
      Tak sobie wybierają ojców do dzieci🙄
    • ichi51e Re: Kolejna... 12.09.22, 09:13
      przyznam się ze sensacyjne "była zdradzana w trakcie ciazy" budzi moje zaskoczenie - wiadomo ze ciaza i połóg to trudny okres dla związku - bo dziwić się można ze ktoś kantował przyszła żonę na miesiąc przed ślubem...
      • nicknanowyrok Re: Kolejna... 12.09.22, 09:24
        To że zdrady się zdarzają, jest nie dziwne. Były są i będą. Jednak tzw. środowisko celebryckie przoduje w tym zakresie. Taki styl życia i zasady morlane, poza tym czego się nie robi, aby mieć rozgłos w mediach.
        • m_incubo Re: Kolejna... 12.09.22, 09:38
          Zupełnie nie.
          Kowalski czy Nowak nie jest wypatrywany, śledzony i nie robi się mu zdjęć, jak tylko przysiądzie w jakiejś knajpie, mniejsza też szansa, że ktoś narobi mu koło pióra, bo upubliczni jakie otrzymywał od niego propozycje czy wiadomości.
          Będąc celebrytą, dużo trudniej po tajniacku zdradzać, niż będąc Kowalskim.
          • shellyanna Re: Kolejna... 12.09.22, 09:55
            Dokładnie.
            A zdradzają wszystkie grupy zawodowe i społeczne.
            • hanusinamama Re: Kolejna... 12.09.22, 11:45
              N juz napisałaś ze zdradzają prawie wszyscy wiec to jasne. Nie wiem czy mam sobie jakąs zdrade zaplanować (ale to moze wiosną teraz nie mam ani czasu ani siły)...zeby nie odstawać od "prawie wszystkich"...
              • m_incubo Re: Kolejna... 12.09.22, 12:30
                Dlaczego masz zaraz planować? Pożyj jeszcze ze 40 lat, sama zobaczysz, co absolutnie dziś niespodziewanego jeszcze może cię przez ten czas spotkać 🤷🏻‍♀️
                Nikt nie twierdzi, że wszyscy zdradzają się cały czas i na okrągło.
                • hanusinamama Re: Kolejna... 12.09.22, 15:13
                  Serio nikt ? "Na palcach jednej reki mogę policzyć niezdradzających się ludzi. A wielce prawdopodobne, ze ci policzalni po prostu dobrze się kryją. ". NO to albo ona ma mało znajomych...ale na serio zdradzają sie wszyscy a ci co nie zdradzają (wychodzi mniej niż 5 osób...) to pewnie też ale ona o tym nie wie.
    • hanusinamama Re: Kolejna... 12.09.22, 11:33
      Przepraszam ale czy tam był jakiś konkretny związek? Bo ona jak go poznała to on miał narzeczoną, potem zrobili sobie bobo...nie wiemy czy planowane, a on poszedł w tango...moze ona była częśćią skłądową tego tanga (ona, potem kolejna, potem kolejna)....
      • alpepe Re: Kolejna... 12.09.22, 19:52
        A to nie o nim chodziły ploty, że nie jest ojcem tego dziecka, tylko ktoś inny zapylał?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka