alpepe 28.09.22, 22:03 A co, tylko inne mogą być atencjuszkami? Mnie też się należy raz na jakiś czas, a w sumie to cztery razy po dwa razy, osiem razy raz po raz, o północy ze dwa razy i nad ranem jeszcze raz! A nie, wróć, to nie o to chodziło Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
borsuczyca.klusek Re: Nie odchodzę z tego forum 28.09.22, 22:08 I dobrze, bo ilość wredoty na forum by drastycznie spadła 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Nie odchodzę z tego forum 28.09.22, 22:24 Krótkopaznokciowych zapewne też Odpowiedz Link Zgłoś
leanne_paul_piper Re: Nie odchodzę z tego forum 28.09.22, 22:09 Ja też chciałam oznajmić. że nie odchodzę z tego forum. Ale zobacz, może nas coś omija? Mogłybyśmy ogłosić wielkie odejście, a potem wjechać całe na biało, oznajmić, że tęskniłyśmy i wracamy. Ja takie powroty ostatnio zrobiłam zarówno w życiu zawodowym, jak i prywatnym, i to jest nawet sympatyczne, aczkolwiek każdemu z osobna muszę wyjaśniać motywy swojego powrotu, bo się interesują. Normalnie czuję się, jakbym codziennie występowała w swoim własnym talk-show. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Nie odchodzę z tego forum 28.09.22, 22:26 Kiedy powiem sobie dość, a ja wiem, że to już niedługo, ooo... To poprostu zniknę. Nie będę się żegnać. No i będę tęsknić, ale to już nie będzie ta sama rzeka, ekhm, to samo forum. Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Nie odchodzę z tego forum 29.09.22, 11:22 jednak dobrze napisac od czasu do czasu, ze sie nie odchodzi bo ja mam niekiedy watpliwosci- odeszla bez dramy, czy nie chce jej sie pisac? a moze nie ma czasu? nie lubi nas juz? Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Nie odchodzę z tego forum 30.09.22, 10:35 dość to nigdy nie będziesz mieć Odpowiedz Link Zgłoś
barattolina Re: Nie odchodzę z tego forum 28.09.22, 22:11 Alpepe, przy okazji. Jak już jesteś. To ja bym chciała zapytać co się stało z tym Niemcem, którego opisywałeś laaaata temu w wątku o zakochaniu do tegoż. Lata temu, to był mój pierwszy wątek na gazetcie który zapamiętałam. Moze nawet był jeszcze na kobiecie i nie pamietam jak zakończyło się to marzenie. Chciałam Cię już milion razy zapytać o to zagadnienie, niemniej jednak tchurzylam za każdym razem. Pozdrawiam z sercem. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Nie odchodzę z tego forum 28.09.22, 22:23 W skrócie? Stwierdziłam, że mam w dupie, że on ma nieprzerobione problemy z dzieciństwa i nie będę się bawiła w bycie jego mamusią, tą dobrą, i moja miłość nie jest w stanie go uleczyć. A on się bał, że się za bardzo zakocha i jeszcze do tego jakby się miało rozpaść, to on tego nie przeżyje... Bolało jak cholera i to długo, ale nie. Było ostre cięcie. A potem były różne miłe kliny i moja decyzja, by wreszcie posłuchać forum. I się udało. Nawet bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Nie odchodzę z tego forum 28.09.22, 22:40 No i mój obecny jest Niemcem, jawohl! Odpowiedz Link Zgłoś
barattolina Re: Nie odchodzę z tego forum 29.09.22, 09:13 Och, to wspaniale, że tak Ci się ułożyło. Życzę wiec Wam - Tobie i temu następnemu Niemcu, aby szczęście trwało dłuuuuuuugo. I dziękuję za zaspokojenie mojej ciekawości Pozdrawiam i życzę dobrego dnia ! Odpowiedz Link Zgłoś
lalkaika [...] 28.09.22, 22:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Nie odchodzę z tego forum 28.09.22, 22:16 Z miłych dla ciebie rzeczy: Twój profil był szalenie charakterystyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Nie odchodzę z tego forum 28.09.22, 22:28 Eno nie, Pepa! Jesli ty nie odejdziesz, to ja tez nie😤 Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Nie odchodzę z tego forum 28.09.22, 22:29 Nie odchodź Ja.lubie Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Nie odchodzę z tego forum 28.09.22, 22:34 Alpepe, czy wiedzialas ze Kotejka lubi ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Nie odchodzę z tego forum 28.09.22, 22:37 Wiesz, to katoliczka, po prostu nadstawia drugi policzek ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Nie odchodzę z tego forum 28.09.22, 22:44 I złego nie pamięta, urazy zapomina Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Nie odchodzę z tego forum 29.09.22, 08:26 A najpewniej ma w d... Nawalanki forumowe. Zostaje, a co. Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Nie odchodzę z tego forum 28.09.22, 22:32 Coś mnie na forum ominęło, a myślałam, że zachodzę niemal codziennie i jestem na bieżąco, ktoś odchodzi, ktoś wraca, ktoś zmienia nicki, kogoś chcą wyrzucić, ech. Więc oświadczam oficjalnie, że ja też nie odchodzę, no chyba, że mi prąd odetną, czy net, czy będę miała najazd gości albo stracę przytomność, ale sama z własnej woli nigdzie się nie wybieram, o. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Nie odchodzę z tego forum 28.09.22, 22:37 To ja jeszcze dodam do tego, że nigdy stąd nie odejdę. Jeżeli kiedyś zniknę na dłużej to znaczy, że poległam w boju 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Nie odchodzę z tego forum 28.09.22, 22:38 Paznokciami się będziesz trzymała tego forum do końca Aż się telefon porysuje. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Nie odchodzę z tego forum 29.09.22, 22:13 alpepe napisała: > Paznokciami się będziesz trzymała tego forum do końca Aż się telefon porysuj > e. > Jakiś czas temu oddałam swój stary telefon synowi. Po kilku godzinach przyszedł z pretensją, że wyświetlacz generalnie ok. Ale pod pewnym kątem widać wypaloną na ekranie stronę startową ematki Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Nie odchodzę z tego forum 29.09.22, 22:21 To jest w ogóle fizycznie możliwe 😳😳😳 Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Nie odchodzę z tego forum 29.09.22, 00:03 No, ktoś musi co niektórym tu wypominać zapomniane koty Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Nie odchodzę z tego forum 29.09.22, 00:07 Akurat w tej misji nie jestem sama, jak znikne, to pamiec kotow i tak przetrwa Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Nie odchodzę z tego forum 29.09.22, 00:08 Co racja, to racja, ja wypomniałam dziś tylko zapomniane dziecko, nawet nie wchodziłam ponownie, ale pewnie pasy ze mnie zdarto. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Nie odchodzę z tego forum 29.09.22, 09:01 A tam a tam. Rzadko pisuję. Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Nie odchodzę z tego forum 29.09.22, 11:14 ale jak juz walniesz, to ten Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Nie odchodzę z tego forum 29.09.22, 11:39 Trochę jestem czasem rozczarowana inteligencją ematek, są takie przewidywalne, rzucisz im mięso, a on chap! I do tego produkują się jak szalone, jak to one by nigdy, one są ponad. I jakby ktoś nie zrozumiał, to powtórzą to w kolejnych pięćdziesięciu postach, jakie to one ponad, aż każdy zrozumie, że one właśnie zaspokajają SWOJE potrzeby tym wzmożeniem moralnym. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Nie odchodzę z tego forum 29.09.22, 11:42 A tak konkretnie, to o czym ty teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Nie odchodzę z tego forum 29.09.22, 11:47 A ostatnio mi włazi taka jedna sześcienna na celownik, niecom rozczarowana jej reakcjami. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Nie odchodzę z tego forum 29.09.22, 13:22 Szescienna?? Ja dzis normalnie nic nie jarze. Chyba czas na kawe. Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Nie odchodzę z tego forum 29.09.22, 21:50 tez mysle nad ta szescienna😺 a po pierwsze, to kimzesz Pepa moglaby byc rozczarowana? tylko jedna osoba mi przychodzi do glowy Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Nie odchodzę z tego forum 29.09.22, 22:08 A mnie zadna. Jakos tak alpepe nie kojarze z forumowymi wojenkami, choc obcesowa bywa Ale serca w jatki to ona nie wklada. (To komplement jak cos!) Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Nie odchodzę z tego forum 29.09.22, 22:30 Czemusz pomyslalas o jatkach 😛 nie myslalam wogole o pepowym rozczarowaniu w kategoriach jatek, moja kandydatka jest do pepy « podobna » i wyobrazam sobie pepowe introwertyczno-pragmatyczne rozczarowanie Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Nie odchodzę z tego forum 29.09.22, 22:34 Jesuuuu nic nie kojarze. Kto jest do niej "podobny"? I lto jest szescienny?? Jakies szyfry tu odchodza, nie jestem w temacie kompletnie. Pas Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Nie odchodzę z tego forum 30.09.22, 08:43 Picasso był przedstawicielem .... Tam masz słówko, żeby ci było łatwiej wpaść na nick. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Nie odchodzę z tego forum 30.09.22, 08:58 Nic nie wymozdze bardziej pasujacego do kubizmu niz kub-ma Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Nie odchodzę z tego forum 30.09.22, 10:10 Mnie sie ten nick zawsze kojarzyl z inkubem, na kubizm bym nie wpadla ni huhu Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Nie odchodzę z tego forum 30.09.22, 10:30 Normalnie borsuczyco, gdybym chciała napisać, to chyba bym napisała, nie sądzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Nie odchodzę z tego forum 30.09.22, 10:33 O ludzie a myślałam, że dostanę medal z kartofla za odgadnięcie rebusa z rana. A tu taki smuteczek 😔 Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Nie odchodzę z tego forum 30.09.22, 10:45 No właśnie się zastanawiałam, czy przyznawać, ale wolałam odstawić do kąta. Nie można rozpieszczać za bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Nie odchodzę z tego forum 30.09.22, 10:52 I tak się cieszę, że nie karny jeżyk 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Nie odchodzę z tego forum 30.09.22, 11:22 alpepe napisała: > Normalnie borsuczyco, gdybym chciała napisać, to chyba bym napisała, nie sądzis > z? > nastepnym razem jak poprosisz o troche atencji, to sie zastanowisz dwa razy! (ja zgadlam od poczatku ) Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Nie odchodzę z tego forum 30.09.22, 10:53 Dobra, tepa dzida jestem. Zglaszam samokrytyke, to latwe bylo Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Nie odchodzę z tego forum 30.09.22, 11:33 To teraz możesz się zastanawiać, które to dwie forumki mnie zadziwiły, jedna typu, nie wstają z łóżka, jak nie zarobię pół miliona dziennie, a tu nagle jakieś smęty o wydatkach, żeby to były jeszcze wydatki na nowy zegarek za 40k co najmniej, to bym zrozumiała, a druga, mam supermęża i świetne życie rodzinne, a tu nagle się gadka, to jak to idzie z tym rozwodem? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Nie odchodzę z tego forum 30.09.22, 11:39 W sprawie zagadek, borsuczyca proszona o niezgłaszanie się Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Nie odchodzę z tego forum 30.09.22, 12:22 Eeee tam, pewnie do wielu opis pasuje Widac zadna z tych, na ktore osobiscie mam alergie, bo tym to wszystko pamietam Odpowiedz Link Zgłoś
yuka12 Re: Nie odchodzę z tego forum 29.09.22, 01:47 Ja też nie odchodzę i nawet nicka nigdy nie zmieniłam. O! 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Nie odchodzę z tego forum 29.09.22, 05:07 Teraz, żeby dotrzymać tradycji te które się zadeklarowały że zostają powinny odejść 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Nie odchodzę z tego forum 29.09.22, 07:26 Nie czarujmy się, z tego forum się jest wynoszonym. Fefnasty nick i jedziesz od nowa, jak się zbłaźniłaś starsznie, to po prostu bardziej się pilnujesz, by nie pisać osobistych rzeczy, by cię nie skojarzono, a jeśli ktoś widzi po składni i leksyce, że coś jest na rzeczy, zawsze można ignorować, że o co w ogóle chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: Nie odchodzę z tego forum 29.09.22, 08:40 alpepe napisała: > Nie czarujmy się, z tego forum się jest wynoszonym. Fefnasty nick i jedziesz od > nowa e tam, odchodzą, odchodzą na stałe. Owszem jakaś część wraca pod nowym nickiem, ale nie jest tak, że nikt nie znika, nie sądzę na przykład że morgen tu dalej pisze, albo echtom. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Nie odchodzę z tego forum 29.09.22, 08:46 Duzo fajnych dziewczyn odeszlo, tylko one nie gwiazdorzyly, wiec sie nie pamieta. Np jakmatrioszka- nie miala powodu zmieniac nicka, bo nie narozrabiala, po prostu byla i nie ma. Tez mysle, ze morgen nie pisze pod innym nickiem, edel to samo. Tego sie nie widzi, dopoki ktos starego watku nie wyciagnie Znikaja te normalne pewnie zwyczajnie im sie forum znudzilo Odpowiedz Link Zgłoś
alexis1121 Re: Nie odchodzę z tego forum 29.09.22, 07:35 To by była spora strata, bo jako jedna z niewielu jesteś wyważona i dajesz rady niepodszyte złośliwością. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Nie odchodzę z tego forum 29.09.22, 09:02 Przyznaj się, chciałabyś odziedziczyć po mnie moją psinę Odpowiedz Link Zgłoś
alexis1121 Re: Nie odchodzę z tego forum 29.09.22, 16:03 A ile ci życia zostało? Jak coś to wezmę 😜 Odpowiedz Link Zgłoś
serei Re: Nie odchodzę z tego forum 29.09.22, 09:14 chyba ją z kims pomyliłaś od alpepe gorsze tutaj są tylko rosa i lipcowa ale lipcowa to z głupoty a nie z wrednego charakteru Odpowiedz Link Zgłoś
alexis1121 Re: Nie odchodzę z tego forum 29.09.22, 16:04 Widocznie pomijam te wątki, w których Alpepe jest wredna Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Nie odchodzę z tego forum 30.09.22, 10:39 Ona nieraz pisze z sensem ale też potrafi przyp**ier** dolić Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Nie odchodzę z tego forum 30.09.22, 10:51 Po prostu alpepe to już starsza pani i miewa swoje humory 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Nie odchodzę z tego forum 30.09.22, 13:28 To ile ona ma lat? 70? Odpowiedz Link Zgłoś
milva24 Re: Nie odchodzę z tego forum 29.09.22, 07:43 Też nie odchodzę, chociaż gdy na pewien czas odeszłam pewnie nikt nie zauważył, że mnie nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
ajaksiowa Re: Nie odchodzę z tego forum 29.09.22, 08:02 Mnie nie przeszkadza że zostajesz🤓🤓🤓 Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Nie odchodzę z tego forum 29.09.22, 08:18 No pewnie, kto by cię stale pouczał, że się źle wpisujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
lajtova Re: Nie odchodzę z tego forum 29.09.22, 08:27 Cieszę się. Ja tez zostaje. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Nie odchodzę z tego forum 29.09.22, 08:28 E no, nie ma tak, ty się w ogóle nie umiesz bawić! Odpowiedz Link Zgłoś
serei [...] 29.09.22, 09:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Nie odchodzę z tego forum 29.09.22, 10:10 A ja znikam - na jakies dwa tygodnie, moze na trzy. Ide na odwyk od netu Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Nie odchodzę z tego forum 29.09.22, 10:16 Proszę wypisać wniosek urlopowy, możesz zwędzić lajtovej, ona i tak nigdy nie wypisuje wniosków. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Nie odchodzę z tego forum 29.09.22, 13:31 Ale dlaczego??? Zastanów się jeszcze, proszę! Odpowiedz Link Zgłoś
lily_evans011 Re: Nie odchodzę z tego forum 29.09.22, 16:08 Bawcie się dziewczęta, zanim prąd odetną Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Nie odchodzę z tego forum 29.09.22, 20:43 U mnie dziś odcięli! Ale jakoś dziwnie, bo najpierw nie działało nic, potem TV zaczeło jakby nigdy nic, a w kuchni jedna lampa, ale bardzo, bardzo słabo. Druga lampa w kuchni już nie, za to w łazience lustro się podświetlało... Odpowiedz Link Zgłoś
lily_evans011 Re: Nie odchodzę z tego forum 30.09.22, 07:14 Stranger Things jak nic... Rozwieś lampki choinkowe, dowiesz się, o co chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Nie odchodzę z tego forum 30.09.22, 10:44 za radą foru nabyłam prepperskie radio na baterie słoneczne którym mogę ładować telefon, więc będe mogła pisać dalej Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Nie odchodzę z tego forum 30.09.22, 10:47 Jak prepperskie to powinno być z iglicą, którą się wbija w ziemię i gdzie baterie jakiekolwiek niepotrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Nie odchodzę z tego forum 30.09.22, 10:50 Dawaj linka do tego radia! Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Nie odchodzę z tego forum 30.09.22, 13:33 Takie m.aliexpress.com/item/1005001866575777.html?spm=a2g0n.order_detail.0.0.226af19cj4FfMZ Odpowiedz Link Zgłoś
lily_evans011 Re: Nie odchodzę z tego forum 30.09.22, 13:34 Ja mam przenośny domowy biokominek . Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Nie odchodzę z tego forum 30.09.22, 13:36 To bardzo uwazaj na koty. Serio pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Nie odchodzę z tego forum 30.09.22, 13:45 W Niemczech było kilka przypadków śmiertelnych od poparzeń i pożarów wywołanych takim niby biokominkiem. Bardzo popularnym, stołowym. Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Nie odchodzę z tego forum 30.09.22, 13:56 No wlasnie we Francji tez, i ostrzegaja, ze to bardzo niebezpieczne. Zwlaszcza dla dzieci i zwierzat domowych. I zeby boszbron nie dolewac paliwa, jak juz sie pali. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Nie odchodzę z tego forum 30.09.22, 14:01 Ja kupiłam mieszkanie z takim biokominkiem, już poleciłam go wyrwać ze ściany, może i fajny, ale lepiej się nie zastanawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Nie odchodzę z tego forum 30.09.22, 13:41 lily_evans011 napisała: > Ja mam przenośny domowy biokominek . Szczęściara Odpowiedz Link Zgłoś