27.10.22, 17:16
Hi, to ja, Jackowo, mam nowy nick, bo ten mi pozwala wklejać zdjęcia wszędzie, nie tylko w postach startowych. Chciałam naprawić poprzedni nick i poprosić moderatorki, żeby mi usunęły usterki, no tak żebym mogła wklejać te zdjęcia. I wtedy się okazało, że nawet dostępu do poczty nie mamsmile Pomyślałam sobie, f..., czas na zmianę, zwłaszcza że mój nowy nick lepiej oddaje moją obecną filozofię życia.
I teraz do rzeczy, dlaczego mi tak bardzo zależy na wklejaniu zdjęć? Otóż wkrótce, jak będę chodziła po sklepach, będę wklejała zdjęcia rzeczy, które mi się pododają, i będę Was prosiła, czy są to według Was rzeczy eleganckie, bo przyznam szczerze, że muszę się jeszcze trochę podciągnąć w elegancji. Jak sami dobrze wiecie, to, że coś jest drogie, nie musi wcale oznaczać, że to coś jest też eleganckie.
Słowem, pieniądze już są, tylko odpowiedniej elegancji, na miarę tych pieniędzy, jeszcze brak.
Więc jak coś, to będę tu wrzucała te zdjęcia.
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: Elegancja 27.10.22, 17:25
      ok
    • tojaba Re: Elegancja 27.10.22, 17:25
      A po co kupować rzeczy, które podobają się nie Tobie, tylko komuś innemu?
      • jackowo.deluxe Re: Elegancja 27.10.22, 17:31
        to nie tak, że będę kupowała rzeczy, które są eleganckie, a które mi się nie podobają
        chce takie, które mi się podobają i które są tez eleganckie
        wolałabym się jednak upewnić

• jednoraz0w0 Re: Elegancja 27.10.22, 17:32
      Czym związku z nową filozofią wymieniłaś tez świeczniki na coś bardziej eleganckiego?
      • misiamama Re: Elegancja 27.10.22, 17:34
        moim zdaniem świeczniki były eleganckie.
    • borsuczyca.klusek Re: Elegancja 27.10.22, 18:03
      Nie mogę się już doczekać 🙄
    • majenkir Re: Elegancja 27.10.22, 18:15
      jackowo.deluxe napisała:
      będę wklejała zdjęcia rzeczy, które mi się pododają, i będę Was prosiła, czy są to według Was rzeczy eleganckie
      ,.

Dawaj! 😂😂🍿
      • jackowo.deluxe Re: Elegancja 27.10.22, 18:35
        Za jakiś czas będąsmile
        całe szczęście, że już nieco poznałam forumowiczki i wiem, która jest obiektywna, a która złośliwa.
        • jednoraz0w0 Re: Elegancja 27.10.22, 18:39
          A ja jaka jestem?
          • magdallenac Re: Elegancja 27.10.22, 18:40
            A ja??😀😀
            • jackowo.deluxe Re: Elegancja 27.10.22, 18:51
              Nie dam się w to wciągnąćsmile
              • magdallenac Re: Elegancja 27.10.22, 19:00
                Ok! Ja daję uroczyste słowo harcerza, że będę uczciwa i obiektywna w ocenianiu😀
                • boguslaw_bogus Re: Elegancja 27.10.22, 19:14
                  Jasne jak nigdy nie byłaś w skautach .Bujać to my .
                  • annaboleyn Re: Elegancja 27.10.22, 19:34
                    Ej, taniarada ma nowego nicka? Zbanowali mu stary?
                    • panna.nasturcja Re: Elegancja 27.10.22, 19:36
                      On ma kilka nicków jednocześnie i mu się mylą
                      • annaboleyn Re: Elegancja 27.10.22, 19:37
                        Jak go ostatnio banowałam, to miał dwa... ech, znowu
                        • annaboleyn Re: Elegancja 27.10.22, 19:47
                          Dobra, idę typa dopisać do listy, jak ja nie lubię tego narzędzia do wygaszania, strasznie nieporęczne jest sad
                          • princesswhitewolf Re: Elegancja 28.10.22, 02:09
                            ( dopisz tez mnie i pozdrow Szymka)
                            • annaboleyn Re: Elegancja 28.10.22, 08:55
                              O, cześć, Princess, przepraszam, że Ci nie poświęciłam uwagi w tym akurat wątku, ale jak się tak dopraszasz, to już nadrabiam wink Muszę Ci powiedzieć, ze to ciekawe, zawsze jak piszesz późno w nocy, to odlatujesz w jakieś dziwne klimaty, zastanawiałaś się może skąd to się bierze??
                              Kto to jest Szymek, którego każesz pozdrowić? Czy to głos w Twoje głowie? Pytanie jest w zasadzie retoryczne, bo Ty NIGDY nie piszesz o co Ci chodziło w takich bełkotliwych wpisach - chlapniesz od czapy i szybciutko umykasz wink
                              Nowe wcielenie taniego już oczywiście wygasilam, ale Ciebie to raczej nie spotka. Czytanie Twoich odjazdów, a zwłaszcza tego, co Ci dziewczyny odpisują jest zbyt zabawne wink
                              • princesswhitewolf Re: Elegancja 28.10.22, 09:00
                                Zawsze podejrzewalam cie o socjopatie.
                                • annaboleyn Re: Elegancja 28.10.22, 09:03
                                  Taktaktak. Pozdrów Szymka, Princess wink I lepiej nie pytaj, o co podejrzewa Cię całe forum wink
                                  • annaboleyn Re: Elegancja 28.10.22, 09:05
                                    (Swoją drogą - nie mogę uwierzyć, że jak Ci RAZ odpuściłam - gdyż akurat nie napisałaś nic głupiego ani zabawnego, wyjątkowo! - to postanowiłaś sama podleźć mi pod rękę i upomnieć się o porcję atencji. Twoja potrzeba bycia zauważoną jest wzruszająca wink)
                                    • princesswhitewolf [...] 28.10.22, 09:14
                                      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                                • boguslaw_bogus Re: Elegancja 28.10.22, 09:11
                                  To tylko urojenia Princess ,które sobie ktoś ułożył w głowie i myśli że jest wyznacznikiem całego forum. Są tu jeszcze inne osoby.U mnie pogoda piękna więc spadam .Szkoda czasu .Miłego dnia .
                                  • daniela34 Re: Elegancja 28.10.22, 09:27
                                    Taniarado! Jak możesz pisać, że Princess ma urojenia??? Jesteś psychiatrą, żeby stawiać takie diagnozy? Nie? To odczep się od Princess i przestań jej zarzucać problemy psychiczne.
                                    • annaboleyn Re: Elegancja 28.10.22, 09:28
                                      What?? Serio tak o niej napisał??!
                                      • daniela34 Re: Elegancja 28.10.22, 09:30
                                        No napisał, cytuję słowo w słowo: "To tylko urojenia Princess ," (interpunkcja oryginalna)
                                        • annaboleyn Re: Elegancja 28.10.22, 09:32
                                          sad To szczególne, jak on sobie wybiera na ofiary słabe kobiety z problemami. Ja się z Princess przekomarzam i obie to lubimy, ale takie prześladowanie jej że strony tego typa, to już przesada sad(
                                          • daniela34 Re: Elegancja 28.10.22, 09:37
                                            Wstyd! A niżej pisze o polskim zascianku. Ja nie wiem, z jakiego zaścianka on pisze i nie chcę wiedzieć, gdzie się tak kobiety traktuje.
                                            • annaboleyn Re: Elegancja 28.10.22, 09:40
                                              Ja Ci napiszę na priv, skąd on nadaje, jednak w internecie nikt nie jest anonimowy wink Pójdź na FB smile
                                              • daniela34 Re: Elegancja 28.10.22, 09:44
                                                To idę 😃
                              • boguslaw_bogus Re: Elegancja 28.10.22, 09:04
                                Za dużo czasu nam poświecasz jestem pod wrażeniem .Moje szczere gratulacje i powodzenia w dalszym śledzeniu w następnych wątkach 👍🤣
                                • princesswhitewolf Re: Elegancja 28.10.22, 09:14
                                  Ja tez ide, nie bede tracic czasu
                          • boguslaw_bogus Re: Elegancja 28.10.22, 06:00
                            O Boże nie rób tego nie nie .Co ja zrobię biedny łzy kap kap na koszulę .Jak żyć 🤣Dopisz do listy i przestań marudzić .
                        • m_incubo Re: Elegancja 27.10.22, 21:36
                          Ten koleś jest niesamowity 🤦🏻‍♀️
                    • boguslaw_bogus Re: Elegancja 27.10.22, 19:39
                      Nie wyjątkowo nie .Chciałem coś udowodnić swoim fankom .I żebyś Ty zobaczyła mnie kiedyś i nie jest to nie przelogowanie bo nigdy się nie ukrywam 🤣
    • boguslaw_bogus Re: Elegancja 27.10.22, 19:01
      Super z wypiekami na twarzy czekam .Wiesz że darzę Cię ogromną sympatią .Mam jeszcze parę .Ale Ty jesteś wyjątkowa 😉😊
      • borsuczyca.klusek Re: Elegancja 27.10.22, 19:04
        😐😐😐
      • jackowo.deluxe Re: Elegancja 27.10.22, 19:06
        🤭
      • grazyny Re: Elegancja 27.10.22, 19:07
        Uważaj Jackowo Deluxe! Ten typ jest bardzo niebezpieczny. Najpierw deklaruje przyjaźń i podziw, a później szarga opinię tych biednych, naiwnych kobiet. Niestety ostatnio skompromitował bardzo lubianą i popularną uzytkowniczkę forum- Princess.
        • jackowo.deluxe Re: Elegancja 27.10.22, 19:17
          Będę ostrożna
          • boguslaw_bogus Re: Elegancja 27.10.22, 19:21
            Oczywiście tych co są najbliżej 🤣
          • grazyny Re: Elegancja 27.10.22, 19:23
            To dobrze! Pamiętaj, on działa w szajce z użytkowniczką Asma Królewska. To wilki w ludzkiej skórze. Przestrzegamy Cię, bo jesteś tu nowa i nie orientujesz się kto jest kto. Nie daj się też naciągnąć na zwierzenia niejakiej pannie nasturcji, bo ta z kolei podszywa się pod psychologa.
            • boguslaw_bogus Re: Elegancja 27.10.22, 19:29
              Szajka " Mańka kulawego i te oczy kaprawe 🤣
            • grazyny Re: Elegancja 27.10.22, 19:36
              Aha! Asmę królewską rozpoznasz po idiotycznym chichotaniu i dziwnych dźwiękach, które wydaje- jejkujejku, hihihi. Tania rada to wiadomo- spacje przed znakami przestankowymi. Hasło panny nasturcji, to wyszarzam cię, wygłoszone pełnym wyższości tonem. Daj znać jakbyś miała jakieś pytania.
              • borsuczyca.klusek Re: Elegancja 27.10.22, 19:39
                Grazyna powinnaś wydać ematkowy okólnik 🙄
                • grazyny Re: Elegancja 27.10.22, 19:41
                  Tak. Mamy tu cały skoroszyt z krótkimi charakterystykami użytkowniczek forum emama. Obecnie pracujemy nad manualem. Chcemy tutaj zaprowadzić prawo i porządek.
                • boguslaw_bogus Re: Elegancja 27.10.22, 19:42
                  Grażynka ostatnio osiadła .Starość pani Borsuk starość 😛
              • jackowo.deluxe Re: Elegancja 27.10.22, 19:46
                Dzięki za info.
                Ale o nich to akurat już miałam wyrobione zdanie. Wiedziałam, że Asma to intrygantka. Wiem też, że Panna Nasturcja lubi rozlewać emocjonalne toksyny, robi to za każdym razem w moich wątkach. Ale to nie robi na mnie wrażenia, ignoruje je, nawet nie muszę wygaszać
                Jakby co, to zapytamsmile
                • grazyny Re: Elegancja 27.10.22, 19:51
                  To jeszcze uważaj na Fogito, ona nienawidzi Ameryki i wszystkiego co amerykańskie. Poczytaj ten wątek: forum.gazeta.pl/forum/w,567,142841217,142841217,co_z_ta_dojrzaloscia_emocjonalna_.html#p142849086
                  • borsuczyca.klusek Re: Elegancja 27.10.22, 19:53
                    Ależ wykopalisko zapodałaś 😳
                    • annaboleyn Re: Elegancja 27.10.22, 19:55
                      To akurat ja zapodałam, ej, Grazyna, rypnąć Ci...?
                      • grazyny Re: Elegancja 27.10.22, 19:58
                        Tak. To prawda. Dzięki Tobie Annoboleyn, trafiłyśmy na ten wątek. Zaintrygował nas ruch w wątku- dzieci tyle kosztują.
                        • annaboleyn Re: Elegancja 27.10.22, 20:01
                          No, po prawdzie, to tam grube rzeczy wyszły, fakt.
                          • borsuczyca.klusek Re: Elegancja 27.10.22, 20:02
                            Czy zarzucisz jakimś skrótem telegraficznym?
                            • grazyny Re: Elegancja 27.10.22, 20:05
                              Przestań być małym leniuszkiem borsuczycoklusek. Ściągaj koturny i leć sama sprawdzić.
                            • annaboleyn Re: Elegancja 27.10.22, 20:07
                              No okazało się, że Fogito, która na forum generuje głównie treści typu: "jesteście beznadziejnymi rodzicami, dzieci sa teraz zaniedbane, rodzice mają je w dupie, ja jestem cudowna, mężczyzni mnie kochają, a kobiety to idiotki" ma ciężki syndrom sztokholmski i dekadę temu opisywała tutaj piekło ze swoim mężem, który nia pomiata, lekceważy, dzieciaka z niedosłuchem i po wielu ciężkich operacjach traktował tak, że mały wylądował w szpitalu z krwotokiem, nic smiesznego. Ona natomiast twierdzi, że jej pożycie z mężem jest sielankowe, a mały od dawna w szkole z internatem, więc wszystko spoko.
                              • borsuczyca.klusek Re: Elegancja 27.10.22, 20:46
                                Dzięki. Czyli typowy przykład, że takie życiowe zgorzknienie nie bierze się z powietrza.
                                • annaboleyn Re: Elegancja 27.10.22, 20:53
                                  Otóż. Zgorzknienie, nienawiść do młodzieży ogólnie, pogarda wobec kobiet. Spina się.
                              • abidja Re: Elegancja 28.10.22, 02:06
                                annaboleyn napisała:

> No okazało się, że Fogito, która na forum generuje głównie treści typu: "jesteś
                                > cie beznadziejnymi rodzicami, dzieci sa teraz zaniedbane, rodzice mają je w dup
                                > ie, ja jestem cudowna, mężczyzni mnie kochają, a kobiety to idiotki" ma ciężki
                                > syndrom sztokholmski i dekadę temu opisywała tutaj piekło ze swoim mężem, który
                                > nia pomiata, lekceważy, dzieciaka z niedosłuchem i po wielu ciężkich operacjac
                                > h traktował tak, że mały wylądował w szpitalu z krwotokiem, nic smiesznego.

W watku z 2013 widze sfrustrowana matke,skupiona na dziecku, pelna zlosci do meza,tesciowej, Ameryki. Do wszystkiego. Przy jednoczesnym idealizowaniu matkipolki.
                                Ta jej zlosc biła z kazdego wpisu.
                                Niech rzuci kamieniem ta ktora nigdy nie odczuwala takiej frustracji, ze kierunek obrotu ziemi powodowal zlosc.
                                Nie zwrocilam uwagi na jej obecne wpisy ale od tamtego okresu w jej zyciu minelo prawie 10 l. Mogło zmienic sie wszystko. Nawet mąż.
                                Wiec w sumie nie wiem po co komu wyciaganie takich skamielin?
                                • abidja Re: Elegancja 28.10.22, 03:12
                                  Cofam pytanie,cofam to co napisałam...
                                  Po przeczytaniu wpisow Fogito z watku o kosztach mam ochote wydlubac sobie oczy i odgrysc swoje palce...
                                  • annaboleyn Re: Elegancja 28.10.22, 07:52
                                    abidja napisała:

> Cofam pytanie,cofam to co napisałam...
                                    > Po przeczytaniu wpisow Fogito z watku o kosztach mam ochote wydlubac sobie oczy
                                    > i odgrysc swoje palce...

No właśnie. A powiem Ci, że w tym wątku była jeszcze powściągliwa. Nie radzę zaglądać do wątków, gdzie jedzie po dzieciakach, jest to tak obrzydliwe, że coś się robi w środku.
                                • boguslaw_bogus Re: Elegancja 28.10.22, 06:25
                                  Płytkiej wiary jesteś jeśli oceniasz ludzi po czyiś wpisach, które są zmanipulowane..Żebyś Ty wiedziała jak wygląda real w niektórym wykonaniu ,bo tu można sobie dopisywać piękną historię .To byś byś miała załamkę .
                • boguslaw_bogus Re: Elegancja 27.10.22, 19:54
                  Jacuś ocena należy do Ciebie .Spytaj się tylko grażyny pod jakim jeszcze pisze nickiem .Bo co to za problem się przelogować .Wycena innych użytkowników to sprawa indywidualna .Są fora prywatne ,zamknięte ,gdzie można bardziej się otworzyć .Tu każdy nabiera odwagi bo jest anonimowy.I w większości to udawany imcz . Siemka .
                  • jackowo.deluxe Re: Elegancja 27.10.22, 23:48
                    Ja nie chcę oceniać na postawie poszlak i dlatego pytam bezpośrednio Ciebie:
                    Czy to prawda, że brzydko postąpieś wobec Princessy?
                    • boguslaw_bogus Re: Elegancja 28.10.22, 06:08
                      Ta znudzona gospodyni domowa co ma rozdwojenie jażni pitoli o tym od dawna .Snuje się po forach i obserwuje ludzi.Zapewniam Cię ze mam dobry kontakt z Princessą i to jest ból tyłka .Ty złożyłaś nowy nick ja też nie chciałem być gorszy. Mało kontaktowe te co się wpisały w tym wątku ,kompletnie nie jarzą co kto i z kim.Nie trać wiary kobieto.
        • princesswhitewolf Re: Elegancja 28.10.22, 01:46
          >Niestety ostatnio skompromitował bardzo lubianą i popularną uzytkowniczkę forum- Princess.

No w klubie " Garkotlux" jestem niebywale popularna. Normalnie jak lep na muchy.

Skompromitowal mnie czlowiek ktory nic o mnie nie wie tak ze tego...
          • boguslaw_bogus Re: Elegancja 28.10.22, 06:17
            Spoko Princess .Przyjaźń nie jest usłana różami .I nie ma tu przyjażni .Wiec musi boleć i niech je boli .
    • annaboleyn Re: Elegancja 27.10.22, 19:55
      Ja chcę zdjęcia! Ja czekam! Ja! Ja!
    • klaviatoorka1 Re: Elegancja 27.10.22, 20:00
      a nie lepiej lecieć z tym na instagrama? Przecież po to jest...
      albo forum kobieta/moda/czy jakieś inne
      • borsuczyca.klusek Re: Elegancja 27.10.22, 20:03
        Nie, nie lepiej. Nie ma lepszego miejsca w internecie niż ematka 🙄
        • annaboleyn Re: Elegancja 28.10.22, 09:24
          Nie! Żaden Instagram. Domagam się zdjęć tutaj!
    • heca7 Re: Elegancja 27.10.22, 20:05
      Nic nie kupuj. Bo znowu twój teść wygarnie ci, że rozpierdzielasz kasę a mogłabyś te 100 dolarów zainwestować i za 40 lat miałabyś 1000$ tongue_out
      • jackowo.deluxe Re: Elegancja 27.10.22, 20:54
        Nie będę wchodzić w szczególy, powiem tyle, że niedawno dobitnie zrozumiałam, jak bardzo życie jest kruche,
        na razie sobie odpuściłam ideę oszczędzania
        • arthwen Re: Elegancja 27.10.22, 21:25
          Pytanie czy teść zrozumiał tongue_out
          • jackowo.deluxe Re: Elegancja 27.10.22, 21:32
            tu żaden problem nie istnieje
            niemądra to kobieta, która pozwala mężczyźnie wiedzieć więcej niż powinien
            a ja głupia nie jestemsmile
          • jednoraz0w0 Re: Elegancja 27.10.22, 21:45
            Może właśnie życie teścia było kruche?
    • iwles Re: Elegancja 27.10.22, 20:40

Nie macie tam wypożyczalni ciuchów? Po co przepłacać!
      Nie dość, że kasa na zakup, potem kasa na pranie. Tfuuu... teść cie wyklnie.
    • woman_in_love Re: Elegancja 27.10.22, 21:56
      Nie masz szans na elegancję w Jackowie. Zapomnij. Kup sobie po prostu jakiś ładny dres i już będziesz elegancka jak na warunki Jackowa i okolic.
      • princesswhitewolf Re: Elegancja 28.10.22, 01:43
        Rozmawialam niedawno z kolezanka z okolic Chicago. Twierdzi ze Jackowo podzielilo los Greenpointu
        w NYC i prawie nie istnieje juz. Zrobilo sie tam jak uwaza Meksykowo i balagan. Dopytywalam i powiedziala ze od 2004 mlodsi ktorzy nie mieli ziel.karty wyjechali do UK. Starsi tylko zostali. A kolejne pokolenie juz nie jest tak wciagniete w kulture polska. I Jackowo.zanika....coraz.mniej polskich biznesow itd jak kolezanka twierdzi
        • woman_in_love Re: Elegancja 28.10.22, 08:13
          to dobrze: amerykańska polonia to rak
      • abidja Re: Elegancja 28.10.22, 16:40
        woman_in_love napisała:

> Nie masz szans na elegancję w Jackowie. Zapomnij. Kup sobie po prostu jakiś ład
        > ny dres i już będziesz elegancka jak na warunki Jackowa i okolic.

Krolikowski Antek ostatnio mial w kinie taki ladny,wyjsciowy dres. Moze bedzie autorce pasowal.
    • princesswhitewolf Re: Elegancja 28.10.22, 01:50
      Jesli moge zlozyc zamowienie to poprosze o plany zakupowe z takim rozmachem ja te kilkanascie swiecznikow. To bylo wejscie JackowoTinkTank w stylu Dynastii...jak Alexis Carrington.

Blagam nie wklejaj nudnych kapci i tandetnych torebek...Tego tu do znudzenia
      • jackowo.deluxe Re: Elegancja 28.10.22, 03:18
        Ojejku, obawiam się, że będziesz rozczarowana. Nie jakością, bo zakupy będę robiła na Michgan Ave. na odcinku The Magnificent Mile, więc nie sądzę, że będę Was po oczach raziła badziewiem.
        Idzie o to, że nie rzucę się do sklepów jak szalona. Będę kupowała mniej, ale systematycznie. Bo te zakupy będą dla mnie przerywnikiem, wysiaduję teraz mnóstwo czasu w kafejkach w tamtej okolicy, porządkuję sobie w komputerze różne sprawy, i podczas właśnie tych przerywników będę rozprostowywała kości w sklepach i próbowała wyłowić naprawdę elegancie rzeczy. Fakt, mam w centrum Chicago członkostwo w bardzo fajnym health club, ale chodzenie na ruchowej bieżni nawet w super siłowni nie umywa się do łażenia po fajnych sklepachsmile
        • annaboleyn Re: Elegancja 28.10.22, 07:56
          Jackowo, uważam, że jako forumowa przedstawicielka Chicago powinnaś wypowiedzieć się o serialu "The Bear", czy nie sądzisz, że bardzo fajnie pokazuje River North? wink
          • boguslaw_bogus Re: Elegancja 28.10.22, 08:42
            Gospodynie domowe z polskiego zaścianka i wykształcone dziewczyny z Europy i świata .Niezależne finansowo .Potrafiące logicznie myśleć .Nie zajmujące się pierdołami bo to inna kultura zachowań .Tylko w Polsce obgaduje się kogoś i wyśmiewa.Ale jak się nie ma co robić to żyje się cudzym .
            • princesswhitewolf [...] 28.10.22, 09:03
            • princesswhitewolf [...] 28.10.22, 09:15
          • jackowo.deluxe Re: Elegancja 28.10.22, 15:02
            Jest serial o River North? Dopiero teraz się o tym dowiadujęsmile Bardzo chętnie obejrzę, zacznę nawet dziś, naprawdę bardzo jestem ciekawa. Jak obejrzę, chętnie się wypowiemsmile
            • 21mada Re: Elegancja 28.10.22, 15:13
              No to gdzie te zdjęcia?
              • jackowo.deluxe Re: Elegancja 28.10.22, 15:31
                Będą, jak się pogoda popsuje, jak będzie wiało i lało. Dopiero wtedy zacznę spacery po sklepach, o których wspomniałam.
                • 21mada Re: Elegancja 28.10.22, 17:32
                  A nie możesz kupić online w międzyczasie? Z komórki siedząc na ławce w parku?
                  • jackowo.deluxe Re: Elegancja 28.10.22, 18:15
                    Nie, ja wolę chodzić po sklepach.
            • annaboleyn Re: Elegancja 28.10.22, 16:43
              Tak, pyszny jest. Zasłużona wysoka ocena na imdb.
          • jackowo.deluxe Re: Elegancja 29.10.22, 15:36
            Obejrzałam pierwszy sezon, ale dużo to ja się nie wypowiem, bo w tym serialu River North praktycznie nie istniejesmile
            Ale to przyrządzanie potraw fajnie wyglądało
            • annaboleyn Re: Elegancja 29.10.22, 16:19
              Jak to, migawki z dzielnicy bardzo stylowe, tak ją zapamiętałam smile Oczywiscie to nie jest tak, że serial sie dzieje NA ulicy. Gdyz dzieje sie w (autentycznej zresztą) knajpie smile
              • jackowo.deluxe Re: Elegancja 29.10.22, 20:13
                Byłoby lepiej, gdyby zamiast ciągle gadać w tej kuchennej kanciapie, co jakiś czas rozmawiali idąc ulicami River North. Przecież można iść i jednocześnie rozmawiaćsmile
    • simply_z Re: Elegancja 29.10.22, 11:19
      🤣🤣🤣

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka