sroda.sroda 21.11.22, 16:35 Ja, osoba która do tej pory nosiła malutkie sztyfciki, max do 0,5 cm... kupiłam takie oto koparki Czy nadają się do codziennego użytku? Czy raczej odłożyć i nosić od święta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qwirkle Re: Kolczykomania - zaszalałam! 21.11.22, 16:45 sroda.sroda napisała: > Ja, osoba która do tej pory nosiła malutkie sztyfciki, max do 0,5 cm... kupiłam > takie oto koparki > Czy nadają się do codziennego użytku? Czy raczej odłożyć i nosić od święta? Kolczyk ładny, ucho brzydkie, jakieś takie nieproporcjonalne... Możesz i na codzień nosić te kolczyki Odpowiedz Link Zgłoś
petronella Re: Kolczykomania - zaszalałam! 21.11.22, 16:47 Mordo (jak mowi mlodziez), palnij sie w leb z ocena ucha. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Kolczykomania - zaszalałam! 21.11.22, 16:59 jezu- ucho jak ucho, co ta za głupie przytyki. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Kolczykomania - zaszalałam! 21.11.22, 17:01 Akurat fajny ten płatek, można zrobić więcej dziurek. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Kolczykomania - zaszalałam! 22.11.22, 14:41 >można zrobić więcej dziurek. A ja bym szpiczaste nakladki zrobila a la elf czy Vulcan i gitez Odpowiedz Link Zgłoś
kaki11 Re: Kolczykomania - zaszalałam! 22.11.22, 14:24 eee? ucho jak ucho, i już pomijając jak ten komentarz jest niepotrzebny to jeszcze nieprawdziwy. Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Kolczykomania - zaszalałam! 22.11.22, 14:30 To chyba kwestia kąta z jakiego jest zrobione zdjęcie, ale na litość, co autorka wątku mialaby po twoim komentarzu zrobić z uchem, jeśliby się przejęła, że ktoś powiedział, że brzydkie? Takie ma i tyle, ucho jak ucho. Odpowiedz Link Zgłoś
qwirkle Re: Kolczykomania - zaszalałam! 22.11.22, 15:36 Zgłoście moderacji mój komentarz. Ucho pewnie jakiejś modelki, one nie są idealne tak jak ematka. A i przyczepcie się do tych co stwierdziły, że kolczyki brzydkie/niemodne od x lat. Kolczyki ładne, klasyczne takie. Śmiało autorka może szaleć z nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Kolczykomania - zaszalałam! 22.11.22, 16:54 Ematka nigdy nie zawodzi! Pytał ktoś o ucho czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Kolczykomania - zaszalałam! 21.11.22, 17:01 Wzór modny jakieś trzy lata temu i to z ładniejszymi perełkami, ale zły nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
sroda.sroda Re: Kolczykomania - zaszalałam! 21.11.22, 17:11 A co jest obecnie w modzie? I jeśli możesz, to wklej zdjęcie tych ładniejszych z perełkami - może wymienię. Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett74 Re: Kolczykomania - zaszalałam! 21.11.22, 17:19 Fajne, codzienne. Ja tam lubię takie dyndające . Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Kolczykomania - zaszalałam! 21.11.22, 17:34 Czy możesz oszacować, tak mniej więcej, ile wątków kolczykowych założysz jeszcze pod wszystkimi swoimi nickami? Bardzo proszę... Odpowiedz Link Zgłoś
sroda.sroda Re: Kolczykomania - zaszalałam! 21.11.22, 17:41 Nie mogę. Dlaczego właściwie je czytasz? W tytule wątku biżuteryjnego, staram się jasno napisać, o czym będzie. A więc po co to robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Kolczykomania - zaszalałam! 21.11.22, 17:49 Po co mnożysz kolejne wątki, zamiast kontynuować wpisy w jednym? Netykieta to się nazywa... Odpowiedz Link Zgłoś
kaki11 Re: Kolczykomania - zaszalałam! 22.11.22, 14:36 Możesz na co dzień. To takie neutralne kolczyki, idealne właśnie do codziennego użytkowania. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Kolczykomania - zaszalałam! 22.11.22, 17:09 Żadne szaleństwo, grzeczna klasyka Odpowiedz Link Zgłoś