Dodaj do ulubionych

The Crown sezon V

18.12.22, 16:14
Podobala Wam sie ta czesc tak jak poprzednie?

Mi nie. Jakos nie moge zrozumiec dlaczego Prince Charles jest obsadzony seksownym aktorem, a krolowa to aktorka ktora nieustannie mi sie kojarzy z jej wspaniala rola w Harry Potter. Patrze na niby Elzbiete II a do glowy przychodzi mi scena gdzie za Dolores Umbridge w rozowym z talerzy mialucza koty...
Obserwuj wątek
    • princesswhitewolf Re: The Crown sezon V 18.12.22, 16:14
      *Miaucza
    • taje Re: The Crown sezon V 18.12.22, 16:22
      Karol aparycją mi nie przypasował (choć doceniam pracę nad akcentem i dykcją). Za to aktorka grająca Dianę pomimo gigantycznego wzrostu ok. Ale dużo bardziej podobały mi się wcześniejsze sezony, zwłaszcza jeśli chodzi o aktorki grające Elżbietę II.
      • mae224 Re: The Crown sezon V 18.12.22, 16:23
        mam podobnie, poprzednie sezony bardziej, ten nie.
      • princesswhitewolf Re: The Crown sezon V 18.12.22, 17:45
        Calkowicie sie zgadzam. poprzednie sezony byly lepsze. Ciekawe czy zrobia sezon VI z tematem Megxitu
    • mid.week Re: The Crown sezon V 18.12.22, 16:29
      Podobal mi sie pozar. Elka chyba nie miala gasnicy 🙊
      • princesswhitewolf [...] 18.12.22, 17:44
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • mid.week Re: The Crown sezon V 18.12.22, 18:11
          princesswhitewolf napisała:

> Znowu ten przyglupi troll

Mówisz? To by było dziwne, trolle bytuję głownie w Szwecji. Czytałam, że to było zwykłe zwarcie
    • liliawodna222 Re: The Crown sezon V 18.12.22, 17:55
      Nudny. Obejrzałam 2 odcinki i mi się odechciało.
    • wkswks Re: The Crown sezon V 18.12.22, 17:59
      Aktorzy mi nie przypadli do gustu. Karol- za przystojny, książę Filip - za stary i taki za ciepły, królowa - ok- nie miałam skojarzeń z innymi rolami, ale było jej w tum sezonie bardzo mało.
    • kozaki_za_kolano Re: The Crown sezon V 18.12.22, 18:03
      Wynudził mnie tak, że nie obejrzałam do końca.
    • gaskama Re: The Crown sezon V 18.12.22, 18:26
      V sezon był beznadziejny. Wynudzilam się strasznie. Nie interesowal mnie zupełnie badziewny temat Diany i Karola. Za mało historii w tle.
    • kaki11 Re: The Crown sezon V 20.12.22, 22:47
      Podoba mi się dużo mniej niż poprzedni. Po pierwsze obsada - Karol jest do siebie tak niepodobny, że musiałam sobie przypominać kto to, a w Elżbiecie widziałam Umbridge- ok, tylko momentami więc lepiej niż się spodziewałam, ale jednak. Po drugie sama akcja dla mnie nudna, i niezbyt ciekawe wstawki poboczne. To znaczy o ile historia Romanowów mnie zaciekawiła, i mój ulubiony wątek dawnej miłości Małgorzaty wrócił, o tyle był tam odcinek niemal w całości poświęcony Al-Fayedowi który był fatalny, a już ten rozwodowy który przedstawia rozwody jakichś przypadkowych par to totalna porażka.
      No i jakoś brakowało mi emocji w aktorach. Nie czułam napięcia między Dianą i Karolem, rozterek Elżbiety, nawet Małgorzata która w poprzednich sezonach była z charakterem tu była nijaka.
      Dalej mi się to szybko i względnie przyjemnie oglądało gdzieś w tle, ale to nie było to, co poprzednie sezony.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka