Dodaj do ulubionych

O dr. Macieju Kaweckim

21.01.23, 12:42
Znalazło się i nieco krytyki na temat naszego internetowego „eksperta od nowoczesnych technologii”:

spidersweb.pl/bizblog/maciej-kawecki-promuje-rosyjski-patent/
Akurat moja opinia jest podobna. Pan Maciej jest raczej medialnym propagatorem niż człowiekiem nauki. Traktuje jego działalność życzliwie choć średnio poważnie. Pamietam jaki hejt mnie spotkał kiedy wspominałem o tym na forum. Że nie mogę oceniać jego poziomu naukowego, nie znam się, jestem w ogóle ignorantem.

A tu widzę ze ktos podziela moja opinie.

A co sądzi ematka?
Obserwuj wątek
    • chococaffe Re: O dr. Macieju Kaweckim 21.01.23, 12:52
      chyba twojego
      • bialyhenio Re: O dr. Macieju Kaweckim 21.01.23, 12:53
        twojego czego?
        • rosapulchra-0 Re: O dr. Macieju Kaweckim 21.01.23, 14:19
          Twojego internetowego eksperta. Nie naszego, ale twojego.
          Kurcze, ale ty tępy jesteś. Naprawdę nie zrozumiałeś, czy znowu trollujesz?
          • bialyhenio Re: O dr. Macieju Kaweckim 21.01.23, 14:33
            Rosa, jak juz powiedziałem nie będę kopal leżącego wiec Ci nie odpowiem
            • rosapulchra-0 Re: O dr. Macieju Kaweckim 21.01.23, 14:38
              Nie odpowiedziałeś na moje pytanie 😅😅😅
              • bialyhenio Re: O dr. Macieju Kaweckim 21.01.23, 14:40
                nie, jestes jedna z nielicznych osob na tym forum kogo nie zaatakuje niezależnie co mi napisze 😃
                • rosapulchra-0 Re: O dr. Macieju Kaweckim 21.01.23, 14:45
                  Masz tutaj człowieku słabej pamięci swój pierwszy wątek na temat tego pana: forum.gazeta.pl/forum/w,567,174282982,174282982,Dr_Maciej_Kawecki.html
    • daniela34 Re: O dr. Macieju Kaweckim 21.01.23, 12:53
      Ematka nadal sądzi to samo. Aby oceniać Kaweckiego jako człowieka nauki należałoby poznać jego dorobek naukowy, czego nie uczynileś nadal. A oceniać jako propagatora czy pasjonata nowych technologii to można sobie do woli.
      • bialyhenio Re: O dr. Macieju Kaweckim 21.01.23, 12:58
        co sądzi ematka o działalności dr Kaweckiego i naukowym poziomie treści które generuje?
        • daniela34 Re: O dr. Macieju Kaweckim 21.01.23, 13:00
          Przecież mnie wygasileś, bywalcu.
          • bialyhenio Re: O dr. Macieju Kaweckim 21.01.23, 13:03
            Nie jestem bywalcem ale faktucznie muszę wygasić skoro nie masz nic do powiedzenia na temat tylko trollujesz
            • daniela34 Re: O dr. Macieju Kaweckim 21.01.23, 13:04
              Post pierwszy w tym wątku potwierdza, że owszem, jesteś.
              • bialyhenio Re: O dr. Macieju Kaweckim 21.01.23, 13:06
                A masz do powiedzenia w temacie?
                • daniela34 Re: O dr. Macieju Kaweckim 21.01.23, 13:07
                  bialyhenio napisał:

> A masz do powiedzenia w temacie

Przecież mnie wygaszasz to po co mam pisać na temat.
                  • bialyhenio Re: O dr. Macieju Kaweckim 21.01.23, 13:11
                    daniela34 napisała:

> bialyhenio napisał:
                    >
                    > > A masz do powiedzenia w temacie
                    >
                    > Przecież mnie wygaszasz to po co mam pisać na temat.

Choćby dlatego żeby inni nie musieli widzieć głupotek i blubrow, które napisałaś?
                    • daniela34 Re: O dr. Macieju Kaweckim 21.01.23, 13:16
                      Napisał bywalec zakonspirowany jak Stirlitz na ulicach Berlina - walonkami i uszanką.
                      • annaboleyn Re: O dr. Macieju Kaweckim 21.01.23, 13:34
                        Ukradkiem!
                        • daniela34 Re: O dr. Macieju Kaweckim 21.01.23, 13:36
                          😁
                          • annaboleyn Re: O dr. Macieju Kaweckim 21.01.23, 13:46
                            Ale w zasadzie to urocze, że bywalec próbuje zacząć od - nieświeżego, co prawda -
                            początku i udaje niebywalca. Tamta osobowość jest skompromitowana, podobno nie tylko tutaj wink Też bym się nie przyznawała, na jego miejscu, tylko może mniej nieinteligentnie (żadna sztuka, wiem). Niestety - możesz zbanować bywalca na forum, ale z bywalca bywalca nie wyplenisz wink
                            • daniela34 Re: O dr. Macieju Kaweckim 21.01.23, 13:51
                              Muszę przyznać, że przeceniłam bywalca. Pisząc "przecież mnie wygasiłeś" stawiałam na jakieś wyjaśnienie typu "a bo po zmianie nicka nie skopiowałem listy nieprzyjaciół" czy coś w tym stylu. A tu "nie jestem bywalcem" po tym jak w starterze pisał o poprzednim wątku w pierwszej osobie 😁😁😁 urocze
                              • annaboleyn Re: O dr. Macieju Kaweckim 21.01.23, 14:13
                                On już za pierwszym razem zaparł się siebie. Nim kur trzy razy. Następnie oświadczył, że nigdy nie przeczył, jakoby wink
                            • rosapulchra-0 Re: O dr. Macieju Kaweckim 21.01.23, 14:29
                              Ale przywłoka w jego przypadku lepiej pasuje.
                      • 1matka-polka Re: O dr. Macieju Kaweckim 21.01.23, 21:01
                        Czapka-uszatka, przypięty do piersi rosyjski order, ciągnący się za nim spadochron.
                        • bialyhenio Re: O dr. Macieju Kaweckim 22.01.23, 20:37
                          jestes chociaż ojcem, polak?
                    • iwles Re: O dr. Macieju Kaweckim 21.01.23, 13:21
                      bialyhenio napisał:

> Choćby dlatego żeby inni nie musieli widzieć głupotek i blubrow, które napisałaś?

Dziecko, czy ty miałeś kiedykolwiek do czynienia z logiką?
                      Daniela ma pisać po to, żeby inni nie widzieli głupotek? Czyli mają zobaczyć rozsądne i mądre poglądy.
                      Nie wiedziałam, że ją tak cenisz big_grinbig_grinbig_grin

• jednoraz0w0 Re: O dr. Macieju Kaweckim 21.01.23, 13:56

> > bialyhenio napisał:
                      > >
                      > > > A masz do powiedzenia w temacie
                      > >
                      > > Przecież mnie wygaszasz to po co mam pisać na temat.
                      >
                      > Choćby dlatego żeby inni nie musieli widzieć głupotek i blubrow, które napisała
                      > ś?

Możesz tę śmiałą myśl rozrysować?
                      • mdro Re: O dr. Macieju Kaweckim 21.01.23, 15:53
                        Bywalcowi się po prosu wydaje, że jak on zamknie oczy, to cały świat znika - co w przypadku forum przekłada się, że jak on kogoś wygasi, to inni też nie widzą wpisów tej osoby.
                • teodor-k Re: O dr. Macieju Kaweckim 21.01.23, 13:33
                  Co by nie było to facet ma 35 lat i nawet osiągnięcia .Młody zdolny . www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/rafal-brzoska-dr-maciej-kawecki-karol-baczkowski-najbardziej-wyplywowi-linkedin&ved=2ahUKEwih3Puxz9j8AhWSposKHQqxAtYQvOMEKAB6BAggEAE&usg=AOvVaw057ZwKlT21PUEhuZHDw52I
              • daniela34 Re: O dr. Macieju Kaweckim 21.01.23, 13:06
                (Taka porada za darmo: jeśli chcesz udawać, że nie jesteś bywalcem to nie pisz: "Pamietam jaki hejt mnie spotkał kiedy wspominałem o tym na forum. Że nie mogę oceniać jego poziomu naukowego, nie znam się, jestem w ogóle ignorantem." i nie podrzucaj wątku, który założyłeś jako bywalec.hoteli.
                • rosapulchra-0 Re: O dr. Macieju Kaweckim 21.01.23, 14:35
                  Daniela, a weśśś 😠 Całą zabawę na przyszłość psujesz! Nie dawaj żadnych rad temu przywłoce, proszę! Ani dobrych, ani złych.
                  • jednoraz0w0 Re: O dr. Macieju Kaweckim 21.01.23, 17:23
                    E tam, oni się nie zmieniają. Tania rada co chwilę słyszy że spacje go zdradzają i nic.
                    • annaboleyn Re: O dr. Macieju Kaweckim 21.01.23, 19:32
                      Bywalec też już wie, że wszyscy rozumieją o co chodzi: startował do maszkarona i dostał kosza, więc teraz się mści. Ale i tak próbuje udawać, że to nie to smile
            • annaboleyn Re: O dr. Macieju Kaweckim 21.01.23, 13:14
              bialyhenio napisał:

> Nie jestem bywalcem

big_grin big_grin big_grin
              O Boże.
              • m_incubo Re: O dr. Macieju Kaweckim 21.01.23, 14:04
                Może miał na myśli to, że już nie bywa w hotelach 🤭
                • bialyhenio Re: O dr. Macieju Kaweckim 21.01.23, 14:11
                  Tak. Od pandemii korpo ograniczyło derlegacje
                • annaboleyn Re: O dr. Macieju Kaweckim 21.01.23, 14:17
                  Może bywa tylko pod taką przemyślną, skomplikowaną przykrywką! wink
                  • rosapulchra-0 Re: O dr. Macieju Kaweckim 21.01.23, 15:29
                    Aha. Pewnie po to, żeby maszkaronowi dowalić w jej wątku o psie i kocie 🤬🤬🤬
                    Ohydny i oślizły typ.
                    • bialyhenio Re: O dr. Macieju Kaweckim 21.01.23, 17:46
                      Nie dowalić tylko zapytac o poważna sprawę. Syn powinien być dla niej ważniejszy niż milionowe zdjecie pieska i kotka czy włosów.
                      • rosapulchra-0 Re: O dr. Macieju Kaweckim 21.01.23, 18:37
                        Słuchaj bęcwale! To nie jest twoja sprawa! A takie łażenie za maszkaronem, jakie uskuteczniasz, to hejt i nękanie. A za to się ban należy.
                        • bialyhenio Re: O dr. Macieju Kaweckim 21.01.23, 18:41
                          Ty łazisz za mną chora psychicznie osobo. To hejt i nękanie.
                          • teodor-k Re: O dr. Macieju Kaweckim 21.01.23, 18:44
                            Daj spokój .
                            • bialyhenio Re: O dr. Macieju Kaweckim 21.01.23, 19:22
                              masz racje tania rado
                          • rosapulchra-0 Re: O dr. Macieju Kaweckim 21.01.23, 19:42
                            Rany, jaka histeria 😃😃
                            Nie odwracaj kota ogonem ty miałka i żałosna kreaturo.
            • rosapulchra-0 Re: O dr. Macieju Kaweckim 21.01.23, 14:27
              bialyhenio napisał:

> Nie jestem bywalcem ale faktucznie muszę wygasić skoro nie masz nic do powiedze
              > nia na temat tylko trollujesz

OJP!!!
              Bywalec zmień nicka na @tępy.przywłoka. Zdecydowanie lepiej do ciebie pasuje. Nawet nie pamiętasz, że jako bywalec o Kaweckim wątek wysmarowałeś I to dokładnie w tym samym tonie.
              Ale obciach, przywłoko 🤣🤣🤣
    • teodor-k Re: O dr. Macieju Kaweckim 21.01.23, 13:09
      "Z młodego, rzutkiego prawnika zrobił się celebryta. Co więcej, znalazł się na 15. miejscu listy najbardziej wpływowych prawników w prestiżowym rankingu Dziennika Gazety Prawnej jako twarz reformy RODO. Warto to przeczytać .www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://spidersweb.pl/plus/2023/01/maciej-kawecki-lem-kim-jest&ved=2ahUKEwih3Puxz9j8AhWSposKHQqxAtYQvOMEKAB6BAgsEAE&usg=AOvVaw13yS7tEQnr9abhsqbZVhum
    • rosapulchra-0 Re: O dr. Macieju Kaweckim 21.01.23, 14:10
      Bywalec, przestań nudzić. Kolejny taki sam wątek. A przy okazji przestań kłamać.
    • dreg13 Re: O dr. Macieju Kaweckim 21.01.23, 14:13
      Taki szczypior z brodą. Podobny bardzo do tego wiceministra finansow, jakmutam, to bobo.
      Niby zadbany, ale jakoś tak za bardzo. On ma żonę?
      • bialyhenio Re: O dr. Macieju Kaweckim 21.01.23, 14:14
        chyba ma jakaś kobietę, nie wnikam
        • dreg13 Re: O dr. Macieju Kaweckim 21.01.23, 15:58
          To znaczy że gej? Czy żadna go nie chciała? Nawet nie wiadomo, z kim sie spotykał?
          Ciekawe, czy ta jego twarz naturalna, czy po poprawkach. Wydaje mi się, że miał wolumetrię, botoks i usta robione. Ogólnie efekt dosyć naturalny, ale mimo to - mało męski.
          • bialyhenio Re: O dr. Macieju Kaweckim 21.01.23, 17:14
            Raz pokazał jakaś kobiete ale w ogóle mnie to nie interesuje czy jest gejem, czy ma kobiete, czy miał operacje plastyczna, czy jest męski, czy jest przystojny.
    • bialyhenio Re: O dr. Macieju Kaweckim 05.02.23, 01:02
      a dzis co sadzicie?

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka