Dodaj do ulubionych

Kursy online

05.03.23, 08:28
Dzień dobry,tak się zastanawiam czy robicie,robiliście jakies szkolenia, kursy online i czy cos Wam to dało. Nie pytam o takie związane z praca,ale żeby nabyć nowe umiejętności, kompetencje.
Polecacie coś w celu inwestowania w siebie,żeby nabyć dodatkowa umiejętność? Jak tak to gdzie.
Mieszkam za granica i nie ukrywam,że chętnie zrobiłabym coś przez internet..
Obserwuj wątek
    • malia Re: Kursy online 05.03.23, 11:06
      Jakie umiejętności masz na myśli?
      • nika_1985 Re: Kursy online 05.03.23, 12:22
        Generalnie mówię, żeby nauczyć się czegoś nowego przydatnego. Niekoniecznie z działki pracy swojej tylko gdzieś coś pobocznego. Robicie coś online? Inwestujecie w siebie?
        • simply_z Re: Kursy online 05.03.23, 12:48
          Tak, robiłam projektowanie wnętrz
          • eilian Re: Kursy online 02.02.24, 15:16
            A możesz napisać coś więcej, też o tym myślałam. Jesteś zadowolona z takiej formy? Polecisz konkretny kurs?
            • simply_z Re: Kursy online 02.02.24, 15:25
              tak, on arch 9firma z Lodzi) , maja tez zajecia stacjonarne w danych miastach. Kurs ok ale lepszy byl jak dla mnie kurs projektowania ogrodow.
    • chococaffe Re: Kursy online 05.03.23, 12:31
      Głównie języki.

Próbowałam fotografię, ale po 5 minutach zasypiałam z nudów
    • lu_na_be Re: Kursy online 05.03.23, 13:10
      Online ostatnio robię sobie kursy, jeśli coś mnie interesuje na Otwartym Uniwersytecie UW - teraz właśnie opublikowali ofertę na ostatni trymestr. Dodatkowo online różne na courserze (mam abonament roczny) - to już mam nadzieję, że kiedyś będą to kursy zawodowe, ale póki co hobbystycznie wink. Dwuletnią szkołę projektowania wnętrz robiłam stacjonarnie, ale też jedynie w ramach hobby.
      Język online na preply - spotkania z nativem.
      • okruchlodu Re: Kursy online 02.02.24, 04:48
        O tak, kursy z Otwartego Uniwersytetu UW bardzo polecam. Poza tym Udemy (tu różnie bywa), strefakursow.
    • szara.myszka.555 Re: Kursy online 30.10.23, 22:20
      "coś" - to brzmi trochę dziwnie.

Większość wiedzy jest dostępna online, za darmo, można nauczyć się niemal wszystkiego we własnym zakresie. Jeśli potrzebujesz wiedzy bardziej usystematyzowanej, to jak najbardziej, kursy online się sprawdzają.

Konkretnych kursów Ci nie polecę, bo moje zainteresowania i potrzeby mogą się kompletnie różnić od Twoich.
    • 35wcieniu Re: Kursy online 01.02.24, 23:22
      Nie powiem, zalecialo profesjonalizmem.
      big_grin big_grin big_grin
    • szarmszejk123 Re: Kursy online 02.02.24, 12:35
      No ale co konkretnie masz na myśli? Kurów online jest przecież masa, o tematyce w zasadzie dowolnej. Od jakichś kursów medytacji, przez języki, fotografię, biznesy, stawianie tarota i malowanie kamieni :p ustal najpierw sama ze sobą co cię interesuje:p
      Online na własny użytek robiłam kurs językowy ( preply) i coś, co można nazwać szybkim kursem zarządzania małą firmą:p
    • matacznik Re: Kursy online 02.02.24, 12:39
      nika_1985 napisała:

> czy robicie,robiliście jakies szkolenia, kursy online i czy cos Wam to dało.
      >
      Ciągle robię: Coursera, Domestika, Udemy. Różne tematy. Mózg mi to masuje.
    • frugo121 Re: Kursy online 19.02.24, 21:39
      cześć, czy ktoś kupił kurs u Mirosława Skwarka i może się podzielić opinią?
    • bei Re: Kursy online 01.09.25, 09:39
      Mój najmłodszy syn robił kurs przygotowujący do egzaminu na certyfikat Cambridge, zdał później egzamin na C2, był wówczas w II kl liceum ( była wówczas pandemia, dlatego wybrał kurs w Internecie). Drugi syn robił kurs online przygotowujący do CFA, również zdał , i również robił go podczas pandemii. Dziewczyna syna robiła kurs grafiki ( rysowanie postaci do gier).
      • malia Re: Kursy online 01.09.25, 16:54
        A gdzie robiła ten kurs grafiki?
    • bywalec.hoteli Re: Kursy online 01.09.25, 17:30
      A choćby na youtube diy
      Co do udemy mieszane uczicia
    • bmtm Re: Kursy online 01.09.25, 17:57
      Robiłem pewne kursy prawnicze (po angielsku i francusku). Poziom masakrycznie niski.
      Językowe z kilku języków na poziomie zaawansowanym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka