05.03.23, 20:42
Wiem, że niektóre ematki oglądają BezPlanu.
Obejrzałam pierwszego vloga z Ukrainy i nie mogę zapomnieć matki, która uratowała siebie i swoje dwumiesięczne dziecko. 😓

Obserwuj wątek
    • martini_n Re: BezPlanu 05.03.23, 21:35
      Dzięki, zapisałam do obejrzenia na później.
    • long_week Re: BezPlanu 06.03.23, 00:08
      Dzięki, mam odłożone do obejrzenia, ale w ciągu dnia nie było okazji, a widziałam, że odcinek dlugi i temat trudny.
      • riki_i Re: BezPlanu 06.03.23, 00:33
        Obejrzałem, bardzo mocny materiał i do tego dobrze zrobiony - Sekielski by się nie powstydził. Natomiast Bartek miał wygodnie, bo ta główna Pani od książki dała mu namiary na jej bohaterów, a sama wyselekcjonowała wcześniej absolutnie najbardziej drastyczne historie. Jechał więc na wywiady do kolejnych ludzi praktycznie mając z góry gotowca (piszę od kuchni jako były dziennikarz tv). To oczywiście nie umniejsza całej roboty - bo trzeba jeszcze wysłuchać, zadać odpowiednie pytania i dobrze zmontować zachowując dramaturgię całości. Pod koniec brakowało mu obrazka, zbyt dużo ogrywał spalony podwójny blok w Borodziance. Wcześniej jednak wydobył i wplótł w reportaż dużo porażających materiałów filmowych z lutego-marca-kwietnia 2022, kiedy to wszystko tam się działo. Ogólnie, mimo drobnych mankamentów o których wspomniałem, materiał pierwszorzędny i tak samo jak ten z Tubbataha nadaje się w całości do emisji telewizyjnej. Brawo!

PS. Ludzie w komentach piszą, że na konto fundacji pani Olgi od książki nie da się przelać pieniędzy. sad
        • borsuczyca.klusek Re: BezPlanu 06.03.23, 00:37
          W telewizji to dalej wolą puszczać Cejrowskiego. Nie dalej jak dziś mi mignął 🙄

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka