Dodaj do ulubionych

Trochę prywaty

• thank_you Re: Trochę prywaty 12.03.23, 13:21
      bergamotka77 napisała:

> - czy wasze dzieci/uczniowie mogą napić się wody gdy czują taka potrzebę?

Mogą, aczkolwiek nauczyciele czasami narzekają na regularnie ładujące na podłodze bidony, które rozpraszają klase

> - czy mogą skorzystać z toalety?

Mogą bez ograniczeń

> - czy te czynności są regulowane przez szkołę i możliwe tylko na przerwach?

Nie są

> - jeśli druga opcja to dlaczego? Czy jest to jakoś ujęte w regulaminie placówki
      Xxx

> - podajcie też proszę miasto i to, czy szkoła jest publiczna czy prywatna ( cho
      > dzi o szkoły podstawowe).
      W-wa, prywatna

Wiem, ze młodsze dzieci narzekają na zajmowanie toalet przez starszych uczniów, dlatego korzystają czesciej w trakcie lekcji niż na przerwach.
    • areyoubetter Re: Trochę prywaty 12.03.23, 14:46
      Liceum w dużym mieście. Mogą pić, wychodzić do toalety i nawet dojeść kanapkę, której nie zdążyli zjeść na przerwie, czy dopić kawę kupioną w automacie. Jest normalnie.
      • bergamotka77 Re: Trochę prywaty 12.03.23, 15:40
        Dzięki ale badam tylko SP.
        • balbina1710 Re: Trochę prywaty 12.03.23, 15:52
          bergamotka77 napisała:

> Dzięki ale badam tylko SP.
          >

Dobre. Bergamotka BADA wink . Metode badawcza wlasnie mamy okazje poogladac wink .
    • danaide2.0 Re: Trochę prywaty 12.03.23, 15:13
      Jak pisałaś o samotnych matkach czy niepracujących kobietach to normalnie nie spytałaś, tylko wywlekałaś fragmenty wypowiedzi z wnioskami częściowo z dupy.
      A potem dalej wierzyłaś w wersję ze swojego artykułu i wytykałaś ją ludziom palcami.

To normalne tak pisać artykuły na podstawie nielicznych wypowiedzi i wyciągać wnioski o rzeczywistości? Udałaś się do MEN/kuratorium i spytałaś o podstawy prawne albo zasady edukacyjne rozwiązań przyjmowanych w szkołach?

Weź o kobietach na kasie napisz...
      • bergamotka77 Re: Trochę prywaty 12.03.23, 15:39
        Ogarnij się hejterko. Niczego nie napisałam i nie wiem czy napiszę. Warsztatu nie musi mnie nikt uczyć, zwlaszcza bezrobotna wisząca na zasilkach i rodzinie od 10 czy 15 lat. Weź się do pracy i dopiero pouczaj innych co mają robić.
        • taje Re: Trochę prywaty 12.03.23, 16:02
          Skoro prowadzisz badania i prosisz ludzi o pomoc (vide pierwszy post) to wypadałoby odpowiedzieć na pytania dotyczące metod badawczych a nie atakować zadających pytanie.
      • volta2 Re: Trochę prywaty 12.03.23, 16:27
        ojej, a gdzie takie cudo do przeczytania? fragmenty wypowiedzi o niepracujących - to dla mnie może być interesująca lektura, podpowiesz, co i gdzie?
        • suki-z-godzin Re: Trochę prywaty 14.03.23, 09:00
          www.edziecko.pl/rodzice/7,79361,10881261,zona-swego-meza-jak-zyja-niepracujace-mamy.htmlProsz...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka