21mada 11.03.23, 15:31 Ależ ona ma boskie kształty! Nie mogłam się napatrzeć w filmie „Różyczka”. Kto jest waszym ideałem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
homohominilupus Re: Boczarska to mój ideał 11.03.23, 15:42 Bardzo atrakcyjna, to fakt. I świetna aktorka do tego. Podobno niezła cholera z niej 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
gr.ruuu Re: Boczarska to mój ideał 11.03.23, 15:47 Jest bardzo atrakcyjna i w tej roli świetna. Ideal to sobie ostatnio zapisałam zdjęcie modelki z reklamy bielizny, która ma wyjątkowo piękną sylwetkę Odpowiedz Link Zgłoś
towarzyszka_leila Re: Boczarska to mój ideał 11.03.23, 16:16 To nie jest prawdziwe zdjęcie, tylko wyretuszowane tak, że aż zęby bolą Odpowiedz Link Zgłoś
gr.ruuu Re: Boczarska to mój ideał 11.03.23, 16:20 Jak każde w reklamie. Chodzi mi o typ sylwetki. Przecież zdjęć koleżanek nie będę wrzucać żeby było bez retuszu Odpowiedz Link Zgłoś
alessa28 Re: Boczarska to mój ideał 11.03.23, 16:53 gr.ruuu napisała: > Jak każde w reklamie. Chodzi mi o typ sylwetki. Przecież zdjęć koleżanek nie bę > dę wrzucać żeby było bez retuszu ale jaki typ skoro tu az kapie od photoshop i faceapp -to nie jest realne ciało . Odpowiedz Link Zgłoś
gr.ruuu Re: Boczarska to mój ideał 11.03.23, 17:16 Nie mówię o wygładzonej teksturze, kształt nie jest jakiś kuriozalny, przecież to normalna sylwetka Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Boczarska to mój ideał 11.03.23, 21:18 Ale jednak w filmie (puki co) masz bardziej realny wizerunek... Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Boczarska to mój ideał 11.03.23, 21:19 Ciekawe jka wygląda w realu ta modelka... Odpowiedz Link Zgłoś
gr.ruuu Re: Boczarska to mój ideał 11.03.23, 22:48 Zapewne ma skórę jak człowiek a nie plastikową Ale serio dla Was w samym typie sylwetki jest coś nierealistycznego? Odpowiedz Link Zgłoś
alessa28 Re: Boczarska to mój ideał 12.03.23, 08:29 gr.ruuu napisała: > Zapewne ma skórę jak człowiek a nie plastikową Ale serio dla Was w samym typ > ie sylwetki jest coś nierealistycznego? w typie figury nie ale w przerysowaniu juz tak-mocno wcieta talia ,duze piersi,szczuple uda i tyłek-to rzadko idzie ze soba w parze w realu ,nikt nie ma tez nieskazitelnie gladkiej skory bez jednego pieprzyka,zmarszczki,grama celilitu,włoska etc nawet topmodelki poprawiaja figury,o kardashiankach nie wspomne wiec o czym mowimy Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Boczarska to mój ideał 12.03.23, 09:06 Do tego długie chudziutkie rączki, to trochę taka figura Barbie. Odpowiedz Link Zgłoś
gr.ruuu Re: Boczarska to mój ideał 12.03.23, 11:05 Od kiedy medycyna estetyczna jest szeroko dostępna to idzie w parze Widuję takie kobiety na żywo więc istnieją. I ja wyraźnie mówiłam i sylwetce nie o pieprzykach czy włoskach Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Boczarska to mój ideał 12.03.23, 11:01 Mnie się podoba. Nawet wyfotoszopowana. Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: Boczarska to mój ideał 31.03.23, 15:47 Hmm najzwyklejsza instagramowa uroda. No nie zapadnie w pamięć. Co w niej takiego wyjątkowego i jej sylwetce?! Odpowiedz Link Zgłoś
paola.brunetti Re: Boczarska to mój ideał 11.03.23, 15:50 A dla mnie jest odrażająca, bardzo nie lubię na nią patrzeć i staram się nie ogladać żadnych filmow z jej udziałem. Jest przykładem, że w pewnym wieku nadmierna chudość nie wygląda już dobrze. Podobają mi się za to kobiety w typie Pauliny Krupińskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Boczarska to mój ideał 11.03.23, 16:20 Krupińska jest 9 lat młodsza. Ładna i zgrabna, ale jak tak przeglądam fotki w googlach to jest na każdej taka sama. Porównując, Boczarska jest bardziej wyrazista. Odpowiedz Link Zgłoś
alessa28 Re: Boczarska to mój ideał 11.03.23, 16:55 ga-ti napisała: > Krupińska jest 9 lat młodsza. Ładna i zgrabna, ale jak tak przeglądam fotki w g > ooglach to jest na każdej taka sama. Porównując, Boczarska jest bardziej wyrazi > sta. 9 lat to jakas wiecznosc?jej matką byc nie mogla,prawie rowiesniczki -Krupinska ma nijaki ale mily dla oka typ urody ,taki ktory wiekszosci sie podoba . Boczarska niestety to typ dla koneserow Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Boczarska to mój ideał 11.03.23, 17:08 Boczarska nie narzeka na powodzenie, nie każdemu musi się podobać teksty o chudości i urodzie dla koneserów padają z ust pań. A już wzbudzanie obrzydzenia to jakiś odpał. Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Boczarska to mój ideał 11.03.23, 22:36 Idę o zakład, że paola brunetti sama jest spasiona i każdy kto nie ma nadwagi wydaje jej się chudy. W niedawnym wątku osoby z nadwagą same przyznały że „widzą inaczej”. 🤷♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Boczarska to mój ideał 11.03.23, 23:02 Jedna przyznała. JEDNA. A ponieważ próbowała zrobić z tego mentalny problem innych otyłych kobiet, to się spotkała z ich oporem. Odpowiedz Link Zgłoś
paola.brunetti Re: Boczarska to mój ideał 12.03.23, 00:53 Zdemaskowałaś mnie, ważę 150 kg i każdy poniżej stówy to dla mnie szkielet 😆😆😆 Odpowiedz Link Zgłoś
kocynder Re: Boczarska to mój ideał 12.03.23, 01:04 A tak abstrahując od tematu wątku (i wagi): czy twój nick ma coś wspólnego z Donną Leon? Odpowiedz Link Zgłoś
martini_n Re: Boczarska to mój ideał 12.03.23, 07:25 Piszesz o ładnej i zgrabnej kobiecie, że jest odrażająca (nie "nie w moim typie", "przeciętna", tylko właśnie "odrażająca") i za chuda, więc teza, że mozesz należeć do grona kilku forumowych ulanych fatpozytywek, uważajacych za wychudzenie wszystko poniżej rozmiaru 44, nasuwa się sama. Odpowiedz Link Zgłoś
paola.brunetti Re: Boczarska to mój ideał 12.03.23, 09:14 Obiektywnie ona jest ładna, natomiast dla mnie subiektywnie ma odpychający typ urody. Wątek jest chyba właśnie o tym, jaki typ się komu podoba, prawda? No więc Boczarska mi się bardzo nie podoba i mam dyskomfort patrząc na nią. Inni mogą mieć inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
martini_n Re: Boczarska to mój ideał 12.03.23, 11:32 Jeszcze raz przypomnę, że użyłaś określenia "odrażająca". Ja odczuwam dyskomfort patrząc na Dominikę Gwit, ale nie okreslilabym jej mianem odrażającej. Odpowiedz Link Zgłoś
martini_n Re: Boczarska to mój ideał 12.03.23, 07:35 Nie, 35-latka i 44-latka to nie są "prawie rówiesniczki". 😁 Sama mam dwie koleżanki młodsze ode mnie o 10 lat, jak przystało na użytkowniczkę tego forum wyglądam młodziej niż metryka dała, ale aż tak się nie oszukuję. 😏 Odpowiedz Link Zgłoś
alessa28 Re: Boczarska to mój ideał 12.03.23, 08:32 martini_n napisała: > Nie, 35-latka i 44-latka to nie są "prawie rówiesniczki". 😁 > Sama mam dwie koleżanki młodsze ode mnie o 10 lat, jak przystało na użytkownicz > kę tego forum wyglądam młodziej niż metryka dała, ale aż tak się nie oszukuję. > 😏 dla ciebie nie sa-dla mnie tak-roznica wieku to dla mnie taka ze jedna moglaby byc matka drugiej,niestety w wieku 10 lat raczej nie moglabys urodzic kolezanki a zatem sorry gregory Odpowiedz Link Zgłoś
martini_n Re: Boczarska to mój ideał 12.03.23, 11:31 Ok, po prostu nie postrzegam różnicy wieku poprzez to, kto kogo mógłby urodzić, wtf? 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Boczarska to mój ideał 11.03.23, 17:02 paola.brunetti napisała: > Jest przykładem, że w pewnym wieku nadmier > na chudość nie wygląda już dobrze. A gdzie ta 'nadmierna chudość" na Boczarskiej jest? Odpowiedz Link Zgłoś
paola.brunetti Re: Boczarska to mój ideał 11.03.23, 18:05 Wszędzie, a już najbardziej na twarzy, która dla mnie wygląda jak wyschnieta skóra opięta na kościach. No nie podoba mi się i już. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Boczarska to mój ideał 12.03.23, 23:03 Daj nam, panie b., same tak "nadmiernie chude", jak Boczarska! Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Boczarska to mój ideał 12.03.23, 23:10 Fakt. To jest chyba jedno z najnowszych zdjęć Boczarskiej (bo zdaje się z premiery tego jej nowego filmu) I choć sukienka mi się nie podoba to figura Boczarskiej bardzo. O ile kamera nie dodała jej 10 kg to nie jest za chuda. Odpowiedz Link Zgłoś
kocynder Re: Boczarska to mój ideał 12.03.23, 09:34 Żeby aż odrażająca to bym nie napisała, ale żeby "piękna"?! Oczywiście, bywa fantastycznie zrobiona, ale na sporej części zdjęć prezentuje się kobieta urody mocno przeciętnej. Przeciętnej - w znaczeniu nie wyróżniającej. No, nie brzydka babka, ale każdego dnia i w każdym mieście mija się na ulicy kilkadziesiąt piękniejszych. Zgodzę się, ze również sporo brzydszych, ale nadal - uroda nie powala. Być może nadrabia ruchem, mimiką, głosem - tu nie wiem im się nie wypowiem, bo nie kojarzę jej w żadnym filmie, więc nawet jeśli oglądałam, to nie pokazała nic przykuwającego uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Boczarska to mój ideał 12.03.23, 20:20 Mnie chodzi głównie o figurę - Boczarska jest bardzo zgrabna i proporcjonalna - dzięki temu w każdej stylizacji wygląda ładnie. Do tego jest naturalna. Nie ma niczego zrobionego - implantów, odessanego tłuszczu, doczepianych włosów. Nawet kolor włosów ma naturalny, a to też się liczy. Inne wrażenie robi kobieta NATURALNIE piękna, a inne kobieta zrobiona / nastarana. Tych drugich jest więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Boczarska to mój ideał 12.03.23, 20:53 Z drugiej strony bycie naturalnie piękną to żadna zasługa - kwestia genów. Natomiast zrobienie się na piękna mając słaby materiał wyjściowy to inna jakość. Odpowiedz Link Zgłoś
kocynder Re: Boczarska to mój ideał 12.03.23, 21:28 No właśnie Boczarska jak nie jest "zrobiona" (znaczy jest, ale tak, żeby wyglądało na naturalnie) - to jest, moim zdaniem, po prostu przeciętnej urody. Przeciętnej - to nie znaczy, że jest szpetna. A tylko, że równie (albo i lepiej) dobrze wyglądających babeczek jest mnogo a mnogo na ulicach. Podkreślę: nie jest ani brzydka, ani (tym bardziej) odrażająca. Po prostu mijając ją na ulicy nie stwierdziłabym "O kurde, ale babka!". Mogłabym uznać, że ma niezłą figurę, fajny ciuch, ale "piękna"? Że o "ideał" nie wspomnę... A o wspomnianej przeze mnie Agnieszce Wagner - i owszem! Zarówno prywatnie (czyli, ujmijmy to "nie zrobiona") jak i na galach, na scenie i na kliszy filmowej - jest olśniewająco piękna, i z twarzy i z sylwetki. Nieskazitelna. Zarówno jako młodziutka dziewczyna, jak i jako dojrzała kobieta. I zawsze przykuwa uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Boczarska to mój ideał 13.03.23, 09:38 Pani w średnim wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Boczarska to mój ideał 13.03.23, 09:40 Miało być, duża pani w średnim wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
mabel_mora Re: Boczarska to mój ideał 11.03.23, 15:51 Wizualnie z aktorek to ŻmudaTrzebiatowska A aktorsko-wizualnie Cielecka, Buzek, Karolina Gruszka Boczarska ma wg. mnie taka blokersową urodę Odpowiedz Link Zgłoś
ciezka_cholera Re: Boczarska to mój ideał 31.03.23, 19:43 mabel_mora napisała: > Boczarska ma wg. mnie taka blokersową urodę oooo, to jest piękne określenie. Kiedyś na formu ktoś chyb Triss nazwał wyszczekaną dresiarą - dość podobne w tonie. Oba określenia super i dla mnie brzmią zdecydowanie bardziej jak komplement niż przygana. Taka street smart ślicznotka - tak mi się to kojarzy Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Boczarska to mój ideał 11.03.23, 16:17 Może można się czepić, że ciut przy chuda, ale nie wybrzydzałabym, gdybym tak jej chudość w genach dostała. Ja ją lubię, jeśli można tak napisać. Wydaje się sympatyczna, życiowa, konkretna i taka, hm, szczerze radosna. I nie rozmemłana Odpowiedz Link Zgłoś
bye-bye Re: Boczarska to mój ideał 12.03.23, 00:03 Mam podobnie 🤗 Kilka razy widziałam na żywo aktorki i muszę przyznać, że te piękne na ekranie w realu są cholerka chyba jeszcze piękniejsze. Moja koleżanka raz gdzieś spotkała M. Cielecka i powiedziała, że tamta świeciła własnym blaskiem wręcz 😀 a nie była to dziewczyna skłonna do przesady. Odpowiedz Link Zgłoś
martini_n Re: Boczarska to mój ideał 12.03.23, 07:40 Widziałam jakieś dwa lata temu Cielecką na rowerze, wyglądała bardzo ładnie i świeżo. Ale moim zdaniem obecna krótka fryzura bardzo jej nie służy. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Boczarska to mój ideał 31.03.23, 09:56 Cielecka gra w TN, widuję ją regularnie. Ona i Ostaszewska wyglądają doskonale, a jak na swoj wiek - doskonale w wersji turbo. Odpowiedz Link Zgłoś
matacznik Re: Boczarska to mój ideał 11.03.23, 16:19 21mada napisała: > Kto jest waszym ideałem? > Żona Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Boczarska to mój ideał 11.03.23, 16:21 Taaa, a świstak siedzi i zawija 😃 Odpowiedz Link Zgłoś
matacznik Re: Boczarska to mój ideał 11.03.23, 21:37 7katipo napisała: > Czyja? > Na szczęście własna Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Boczarska to mój ideał 12.03.23, 23:38 Czytałam Twój wywiad z MM. O ile urodę i styl ma, o tyle na pytania odpowiadała wymijająco i tak... hmm... jakby zostawiając sobie furtkę np. do powrotu do TVN. Reasumujac, wygląd super, wypowiedzi, sposób bycia nie. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Boczarska to mój ideał 12.03.23, 23:38 black_magic_women napisała: > Czytałam Twój wywiad z MM. Czuli Bergi Odpowiedz Link Zgłoś
kocio_008 Re: Boczarska to mój ideał 13.03.23, 01:34 No proszę. Podkładałam to i owo - mm, medonet, opadnięte powieki, syn w batorym… i zlokalizowałam berge w 3 min moooocno przeciętna, w średnim wieku pani Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna_a Re: Boczarska to mój ideał 11.03.23, 16:59 Julia Kamińska. Jest niesamowicie przepiękna. I nie ma w sobie nic nienaturalnego. Absolutnie sliczna szczegolnie na nowych zdjeciach. A i jeszcze Maja Hyży Odpowiedz Link Zgłoś
martini_n Re: Boczarska to mój ideał 12.03.23, 07:37 Julia Kamińska ma piękną twarz. A to Maja Hyży nie podoba mi się w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
kocynder Re: Boczarska to mój ideał 11.03.23, 17:01 Dla mnie ideałem urody i na dodatek bardzo dobra aktorsko była zawsze Agnieszka Wagner. Kompletnie nie rozumiem dlaczego była tak mało "wygrana": śliczna, utalentowana... Fakt, osobie z jej elegancją trudno byłoby zagrać chamkę, ale talent by jej na to tez pozwolił... Szkoda trochę, bo ma wszystkie cechy by mieć status gwiazdy (nie "gwiazdki" czy "celebrytki"). Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Boczarska to mój ideał 11.03.23, 23:53 Agnieszka Wagner miała trudną sylwetkę i wyzwaniem było ją dobrze nakręcić. Również żałuję, bo bardzo lubiłam jej urodę i elegancję. Odpowiedz Link Zgłoś
kocynder Re: Boczarska to mój ideał 12.03.23, 00:45 Ja się nie znam, więc nie powiem. Ale dla mnie sylwetka, gdyby nie zabrzmiało to tandetnie to powiedziałabym iż posągowa, przepiękna twarz, oprócz doskonałych rysów mająca mnóstwo ekspresji i wyrazu, subtelny, nienachalny urok... Chociaż wierzę, że "łatwiejsza" do obsadzenia była np Anna Przybylska, z jej filuternym wdziękiem, śliczną buzią i taką "swojskością" (nie mylić z "przaśnością"!). Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Boczarska to mój ideał 13.03.23, 10:15 kocynder napisała: > Ja się nie znam, więc nie powiem. Ale dla mnie sylwetka, gdyby nie zabrzmiało t > o tandetnie to powiedziałabym iż posągowa, przepiękna twarz, oprócz doskonałych > rysów mająca mnóstwo ekspresji i wyrazu, subtelny, nienachalny urok... Chociaż > wierzę, że "łatwiejsza" do obsadzenia była np Anna Przybylska, z jej filuterny > m wdziękiem, śliczną buzią i taką "swojskością" (nie mylić z "przaśnością"!). > Oesu tylko nie Przybylska (tak, wiem że o zmarłych można mówić dobrze albo wcale) No właśnie przaśna była, z niskim czółkiem. Ja wiem ze przez swoją tragiczna historie zyskała status świętej ale bez przesady. #teamboczarska Odpowiedz Link Zgłoś
kocynder Re: Boczarska to mój ideał 13.03.23, 11:22 Ale ja nie uświęcam Przybylskiej! Stwierdzam, że dzięki ładnej buzi i takiemu "swojskie mu" urokowi łatwiej było ją obsadzać, niż osobę wiele piękniejszą, ale o urodzie mniej prostej. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach_1 Re: Boczarska to mój ideał 11.03.23, 17:08 21mada napisała: > Kto jest waszym ideałem? Ideałem urodowym ? Jürgen Norbert Klopp Odpowiedz Link Zgłoś
bajgla Re: Boczarska to mój ideał 11.03.23, 17:50 Boczarska jest piękna, tylko niestety często ubiera w się w czerń, która ją przytłacza. W jasnych kolorach wygląda o wiele lepiej. Podobnie zresztą jak Joanna Kulig. Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Boczarska to mój ideał 12.03.23, 11:54 Mnie się bardzo podoba w stylizacji na 4. zdjęciu (różowa spódnica). I ma super nogi do tej spódnicy. kobieta.onet.pl/celebryci/magdalena-boczarska-konczy-44-lata-dlugo-szukala-prawdziwej-milosci/x884z26 Odpowiedz Link Zgłoś
extereso Re: Boczarska to mój ideał 11.03.23, 21:04 No, fajnie się czyta, ale kiedy pogadamy o facetach... Odpowiedz Link Zgłoś
extereso Re: Boczarska to mój ideał 11.03.23, 21:20 Dokładnie taki dałam że dwa lata temu. Nawet był odzew. Nie mogę wyjść na maniaczkę 🤪 Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Boczarska to mój ideał 11.03.23, 21:14 Ideałem kobiecej urody to jest Penelope Cruz, ake Boczarska to bardzo ładna kobieta i niezła aktorka a do filmu mam spory sentyment (oglądałam go kulka dni temu po raz kolejny), chociaż to raczej bajka na motywach a nie odzwierciedlenie tego, jak wyglądała działalność Zofii Beynarowej, zresztą córka Pawła Jasienicy mocno protestowała przeciwko utożsamianiu głównego bohatera z jej ojcem. Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Boczarska to mój ideał 11.03.23, 21:22 Ideał był tylko jeden czyli Audrey, ale ze współczesnych aktorek bardzo podoba mi się Mila Kunos, Rachel Weisz i Marion Cotilliard. Ale ru bardziej o twarze/całokształt mi chodzi niż sylwetkę, ideału sylwetkowego chyba nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Boczarska to mój ideał 11.03.23, 22:10 Tak oczywiście, ręka mi chyba zjechała w bok przy "i". Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
martini_n Re: Boczarska to mój ideał 12.03.23, 07:38 Zawsze mylę Cotillard i Weisz Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Boczarska to mój ideał 12.03.23, 22:28 U mnie podobnie - Cotillard, Kunis, młoda Weisz. Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Boczarska to mój ideał 30.03.23, 20:31 Zmieniam zdanie, mam ideał sylwetkowy. Obejrzałam po raz kolejny Aguilera z trasy Back to Basics i stwierdzam, że Christina jest tam cudowna pod każdym względem, sylwetkowym też. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Boczarska to mój ideał 11.03.23, 23:56 Dawno temu była taka peruwiańska aktorka Angie Cepeda, bardzo lubiłam ten typ urody. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Boczarska to mój ideał 12.03.23, 06:24 Już pokazywałam :p Elena D'Amario. Odpowiedz Link Zgłoś
alessa28 Re: Boczarska to mój ideał 12.03.23, 08:35 szarmszejk123 napisał(a): > Już pokazywałam :p > Elena D'Amario. typowa Latynoska jakich pelno=plus wysuszony brzuch (tak wyglada dla mnie zbyt wycwiczone cialo,staje sie juz meskie ) i implanty piersi jesli mialabym celowac w egzotyczny typ urody to wylacznie Zendaya Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Boczarska to mój ideał 12.03.23, 08:52 To włoszka, nie żadna latynoska 😂 Jest zawodowa tancerką, to ciało ma jakie ma, to jej narzędzie pracy. Ty sobie celuj w co chcesz, to jest mój ideał. Odpowiedz Link Zgłoś
martini_n Re: Boczarska to mój ideał 12.03.23, 07:31 Boczarska bardzo mi się podoba, chociaz nie jest to "mój" typ urody i zazwyczaj wolę brunetki. Bardzo podobają mi się Diana Rudnik z TVN24 i Agnieszka Więdłocha. Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Boczarska to mój ideał 12.03.23, 08:15 Nie mam ideału Jest cala.masa pięknych kobiet, szczupłych, zadbanych, naturalnych Wiele mnie zachwyca, wiele inspiruje Podziwiam te dojrzałe, które mają naturalne piękno , świeżość, mądrość, nie wstydzą się wieku nie udana nastolatek A Aneta kreglicka, Agnieszka Maciąg - one są zachwycające dla mnie ale ja też mam swoje lata, Trudno żebym się zachwycala uroda dwudziestek, to jest jakby normalne, trudno to zepsuć Natomiast takie efekty po 50 to już jest styl życia i ciężka praca Oglądam czasem profile młodziutkich influenserek jak pokazują swoje sałatki, treningi i formę Ja w tym wieku bez tego całego programu wyglądałam nie gorzej 😅 Odpowiedz Link Zgłoś
towarzyszka_leila Re: Boczarska to mój ideał 30.03.23, 23:31 Aneta Kręglicka ma cudną twarz, ale ciało chorobliwie wychudzone. Ona nie ma zaburzeń odżywiania przypadkiem? No i obserwując ją na Ig dochodzę do wniosku, że nie ma w niej radości . Wiecznie spięta Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Boczarska to mój ideał 31.03.23, 17:20 Jest bardzo zgrabna i proporcjonalna, to prawda. Ale ja jej nie lubię, ma w sobie coś odpychającego, zatem nie będę obiektywna w ocenie jej urody. Mój ideał jest stały - Anna Czartoryska, młoda Anna Dymna oraz Monica Bellucci. Ale ostatnio pojawiła się jeszcze jedna kobieta - matka Angeliny Jolie w młodości. Była naprawdę piękna, moim zdaniem jeszcze piękniejsza od córki. W internecie krąży takie zdjęcie - zestawienie Angeliny z matką w młodości i najstarszą córką jej i Brada. Uroda w tej rodzinie to kwestia doskonałych genów. Odpowiedz Link Zgłoś