Dodaj do ulubionych

Prośba o pomoc

27.03.23, 13:16
Dziewczyny, szukam ośrodka nad jeziorem. Potrzebuję, żeby był raczej w jednym z tych zachodnich pojezierzy - wielkopolskie, zielonogórskie, itp., miał własną plażę, spore domki z aneksem kuchennym i bez obowiązku wykupowania posiłków (pamiętam, że jak szukałam dwa lata temu, to się te dwie cechy z niewiadomych powodów wykluczały - czyli jak aneks kuchenny był, to posiłki trzeba było wykupić). Zagapiliśmy się i "nasz" już pozajmowany, jak sama szukam, to znajduję bardzo dziwne rzeczy (zwłaszcza te tzw. własne plaże okazują się na przykład na drugim końcu całkiem sporego miasta). Jeżeli znacie jakąś miejscówkę, której nie chcecie trzymać w głębokim sekrecie - co oczywiście szanuję smile - to podzielcie się.
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: Prośba o pomoc 27.03.23, 13:44
      Nie byłam, znajomi byli, zachwyceni i nie znam szczegółów, ale oblukaj ich Pipidówka Nowa Wioska.
      • alpepe Re: Prośba o pomoc 27.03.23, 13:45
        Są na FB.
      • asia_i_p Re: Prośba o pomoc 27.03.23, 14:02
        Dzięki, już patrzę.
    • novembre Re: Prośba o pomoc 27.03.23, 14:08
      Sprawdź domki nad jeziorem Sławskim (byłam tam kiedyś u rodziny, więc nie w domkach, ale domki są, zobacz, na jakich warunkach).
    • wiosennedni5 Re: Prośba o pomoc 27.03.23, 14:19
      Może Łagów lubuski?
      • wiosennedni5 Re: Prośba o pomoc 27.03.23, 17:12
        Lake Park Łagów
    • gulcia77 Re: Prośba o pomoc 27.03.23, 14:36
      Polecam! Aczkolwiek musisz sprawdzić, czy mają jeszcze miejsca.
      www.janowo.com.pl/
    • mdro Re: Prośba o pomoc 27.03.23, 14:37
      A musi być ośrodek? Może poszukaj domu wakacyjnego z normalną kuchnią, gdzieś blisko jeziora, z dobrym dostępem/plażą gminną w pobliżu. Na Kaszubach ceny są przystępniejsze niż na Mazurach - i dla ciebie bliżej, o ile pamiętam, Augustowskie też tańsze, ale raczej dla W-wy miejsce wink. Konkretów nie polecę, bo mieliśmy zapewne inne wymagania niż Ty (jeździliśmy w dwie rodziny), ale szukałam ofert na idara.pl i na fajnewczasy.
      • lemonka5 Re: Prośba o pomoc 27.03.23, 14:53
        Jako lubuszanka od 50 lat, polecam Dąbie. Z niektórych domków (w lesie) jest do pomostu dokładnie 20 kroków. Liczyliśmy. Bez obowiązku posiłków.
        • raczek47 Re: Prośba o pomoc 27.03.23, 15:55
          W Lubuskim popularne są Niesulice, tam jest kilka ośrodków,musisz wyguglać i posprawdzać warunki. Z drugiej strony tego samego jeziora są Przełazy,też jest kilka ośrodków. Tyle,że tam oprócz domków i jeziora nic nie ma więcej .Wiocha.
          Jeśli ma być coś do łażenia i zwiedzania to Łagów Lubuski lub Lubniewice.Ewentualnie Lubrza.
          • asia_i_p Re: Prośba o pomoc 27.03.23, 17:32
            Niesulice odpadają, bo Niesulice to Kormoran i nie do końca wiem, jak mój syn ogarnie, że jesteśmy blisko jego "jeziora", a jednak nie dokładnie tam gdzie zwykle.
    • mea8 Re: Prośba o pomoc 27.03.23, 15:54
      Kormoran w Niesulicach. Ale wątpie zeby jeszcze miejsca mieli.
      • asia_i_p Re: Prośba o pomoc 27.03.23, 17:30
        To tam nie zdążyliśmy big_grin
    • buka-123 Re: Prośba o pomoc 27.03.23, 17:49
      Polecam stronę z niebanalnymi domkami, może tu coś cię zainteresuje.
      slowhop.com/pl/katalog?gclid=CjwKCAjw_YShBhAiEiwAMomsEJNmq8Y-KduBzeQYdL4pC_ql8e3F1qJuH6DRbO_QZsIoH_hNzJWCHBoCQ8oQAvD_BwE
    • katriel Re: Prośba o pomoc 27.03.23, 21:59
      Anapausis w Gryżynie.
      • wiosennedni5 Re: Prośba o pomoc 27.03.23, 22:41
        Ciekawe czemu takie słabe opinie.
    • tol8 Re: Prośba o pomoc 27.03.23, 22:45
      Antonin Lido
      Sława OSiR
    • dorgaj1 Re: Prośba o pomoc 28.03.23, 09:33
      www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=lubsol+cennik

polecam Lubniewice. Domki nad samym jeziorem, jest kilka ośrodków z domkami. Pozdrawiam.
    • millli40 Re: Prośba o pomoc 28.03.23, 20:16
      Podam miejsca gdzie wiem że są domki i dużo ludzi jeździ ale czy reszta się z Twoimi wymaganiami zgadza nie wiem.
      Skorzęcin, Ślesin, Gołuchów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka