Dodaj do ulubionych

zestaw głośnomówiący do samochodu

23.04.23, 06:16
muszę jakiś znaleźć- wcześniej miałam w samochodzie zestaw "fabryczny"
teraz jestem "szczęśliwą posiadaczką" samochodu, który tego zestawu nie ma -a muszę niestety w czasie jazdy rozmawiać czasem - taka pracawink
zaczęłam szperać w necie - tych rozwiązań jest mnóstwo , na pewno nie ma opcji podłączenia słuchawek (bo żadne się moich uszu nie trzymająwink)
zależy mi na czymś niedrogim a dającym komfort rozmowy podczas jazdy - podzielcie się swoimi rozwiązaniami , jakie macie w samochodach -jeśli możecie i macie ochotę
Obserwuj wątek
    • calmdown Re: zestaw głośnomówiący do samochodu 23.04.23, 07:31
      Ja od roku użytkuję Transmiter samochodowy Savio TR-13 i odmienił moje życie jeżeli chodzi o jazdę samochodem 😜 szczególnie chodziło mi o słuchanie Spotify w głośnikach samochodowych, ale do rozmów jest równie świetny. Sterowanie głosowe - ja mam Siri i to bardzo ułatwia. Ja podłączyłam do wyjścia aux i USB i na nic nie narzekam. Nie ma żadnego szumu, jakość odtwarzanej muzyki i rozmów jest naprawdę bdb. Cena niecałe 50 zł na Allegro
    • emateczka Re: zestaw głośnomówiący do samochodu 23.04.23, 08:30
      Transmiter samochodowy.
      W zamierzchłych czasach miałam takie pudełko Nokii, ale teraz już chyba nie produkują...
    • krwawy.lolo Re: zestaw głośnomówiący do samochodu 23.04.23, 08:33
      Jaka to praca, że musisz rozmawiać prowadząc samochód?
      • kk345 Re: zestaw głośnomówiący do samochodu 23.04.23, 14:06
        Kolega nowy na świecie?
    • mari.sol Re: zestaw głośnomówiący do samochodu 23.04.23, 10:11
      Polecam Jabre. Miałam ją z dziesięć lat, teraz oddalam sprawną innej osobie. Działała bezproblemowo, miała wbudowany transmiter FM i bardzo wytrzymałą baterię.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka