krwawy.lolo 26.04.23, 20:33 kontynentalne ... Czy ematka ma na podorędziu więcej? Jakiś fotel wyspowy, majtki galaktyczne, czy pralka górska? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krwawy.lolo Re: Robot planetarny, łóżko 26.04.23, 21:05 heca7 napisała: > Płyta. Zimna Kuchenka arktyczna? Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Robot planetarny, łóżko 26.04.23, 21:08 Dla mnie jeszcze- maszynka jednorazowa. Ani jednorazowa, ani maszyna Kawałek trzymacza do żyletki. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Robot planetarny, łóżko 26.04.23, 21:13 Tak jak jednorazowa zapalniczka. Prawdopodobnie nie pamiętasz, niemniej u schyłku peerelu zaisniał krótkotwale biznes wkręcania zaworków do owych "jednorazowych" zapalniczek. Sam raz skorzystałem. Darzyłem tę akurat zapalniczkę jakimś irracjonalnym sentymentem. (Abstrahując oczywiście od ekonomii.) Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Robot planetarny, łóżko 26.04.23, 21:21 Nikt u mnie nie palił więc nie kojarzę Odpowiedz Link Zgłoś
babcia47 Re: Robot planetarny, łóżko 26.04.23, 21:30 Teraz już są z fabrycznym zaworkami.. jak dobra to bywa, ze służy mi nawet rok Odpowiedz Link Zgłoś