Dodaj do ulubionych

Matki żony i kochanki

• briar_rose Re: Matki żony i kochanki 15.05.23, 20:08
      Miałam tak z "Magdą M" gdy postanowiłam wrócić do serialu po latach. Muszę przyznać, że to był zły pomysł. Kiedyś bardzo go lubiłam. Miłość Magdy i Piotra była piękna i fajnie się ją oglądało. Teraz uważam że to flaki z olejem. Nuda kompletna. Sama bohaterka też straciła w moich oczach, miałam ciągle nieodparte wrażenie, że miała w nosie problemy bliskich bo wiecznie wyciągała swoje własne. Za to jej przyjaciele byli zawsze przy niej. Serial, który gromadził przed telewizorami około 4 miliony ludzi, co do dzisiaj jest wielkim fenomenem i żadna produkcja telewizyjna nie powtórzyła chyba u nas takiego sukcesu.
      • sol_13 Re: Matki żony i kochanki 16.05.23, 23:19
        Faktycznie, też to oglądałam.
        Dodatkowo tvn-owe seriale zawsze miały pięknych bohaterów, super mieszkania w samym centrum miasta i fajne furywink zupełnie nierealistyczne takie.
        • ga-ti Re: Matki żony i kochanki 17.05.23, 00:00
          I zawsze porządek w domach, nawet gdy jest małe dziecko, biegający przedszkolak, to najwyżej na stoliku kawowym trzy klocki leżą, a po za tym idealna harmonia, jak w ikei wink
          Lubię amerykańskie produkcje, bo tam przynajmniej jakieś życie w domach widać.
    • kanna Re: Matki żony i kochanki 04.07.23, 14:12
      Kingsize się fatalnie zestarzał, choć np. Seksmisja - daje radę.

Borewicz się nigdy nie starzeje :

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka