y_y Re: 4 czerwca fotowątek 04.06.23, 21:43 calkiem spoko. udało nam sie wbić gdzieś prawie na początek. Odpowiedz Link Zgłoś
madame_edith Re: 4 czerwca fotowątek 04.06.23, 21:57 Byłyśmy, bardzo udany spacer 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: 4 czerwca fotowątek 04.06.23, 22:29 Było cudownie. Pobudka 4:30, powrót do domu 21:30. Nie oddałbym tego za nic ❤️ Odpowiedz Link Zgłoś
korala12345 Re: 4 czerwca fotowątek 04.06.23, 22:33 Szacun i pozdrawiam. Stara warszawianka Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: 4 czerwca fotowątek 04.06.23, 22:38 korala12345 napisała: > Szacun i pozdrawiam. Stara warszawianka ❤️❤️❤️ Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: 4 czerwca fotowątek 04.06.23, 22:37 misterni napisała: > Chuck Noris. 🙂 > Chucka odkryłam dopiero przeglądając zdjęcia 😁😁 wcześniej tłumaczyłam panu z tym pięknym bannerkiem, żeby odwrócił się w stronę pałacu, ale mówił, że Anżejek na nartach 🤣🤣🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: 4 czerwca fotowątek 05.06.23, 10:42 Fajnie, że Ci się chciało. Znam niestety ludzi, którzy są z Warszawy i im się nie chciało. Mimo, że nie głosują na PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: 4 czerwca fotowątek 05.06.23, 11:10 Też znam wielu takich, którzy na PiS gardłuja, ale dudy z kanapy im się ruszyć nie chce. Co zrobić. Dobrze, że chociaż na wybory chodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: 4 czerwca fotowątek 04.06.23, 22:47 Just for the record, moje 2 media, ktore sprawdzam jako pierwsze: BBC Hundreds of thousands of protesters have gathered in Warsaw for one of Polands largest demonstrations since the fall of communism in 1989. & Al Jazeera Hundreds of thousands march in Poland anti-government protests - TVP chyba sie gdzies pogubila po drodze czy jak? I malenkie wspomnienie z dedykacja dla Danieli - na iles tam lat zanim sie urodzilas szlam w zbitym tlumie pewnego 11 listopada po rampie w dol z Wawelu, wielkim wspolnym glosem krzyczelismy "Polska jest TU!" - na dole czekali na nas z palami, armatkami wodnymi etc. ALE wszak forever and ever "Polska jest TU!" - stara ciotka rewolucji Bi_scotti wzrusza sie widzac, ze jest komu przejac paleczke Peace. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: 4 czerwca fotowątek 04.06.23, 23:09 A kto to jest ten opos bez resztek oglady? Odpowiedz Link Zgłoś
korniz Re: 4 czerwca fotowątek 04.06.23, 23:20 Ciekawie macie w tej Warszawie. Takie tłumy. Nawet nie trzeba tv włączać wszystko widać i słychać. Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: 4 czerwca fotowątek 04.06.23, 23:29 Na marszu nie robiłam zdjęć. Ale wklejam na dobranoc zdjęcie z końcówki dnia. Oby nam się.... Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: 4 czerwca fotowątek 05.06.23, 00:50 Udało co ci się w jeden dzień bana zarobić? Zacnie Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: 4 czerwca fotowątek 05.06.23, 14:35 Obstawiamy, ile razy bywalec będzie musiał do wyborów zmienic nicka? Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: 4 czerwca fotowątek 05.06.23, 14:39 A dla kogo ten wywiad? Dla telewizji polskiej? To bez kozery powiem pińcet Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: 4 czerwca fotowątek 05.06.23, 15:13 Bywalec pod setnym nickiem: widzi koszulkę z napisem WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE. Bywalec również: WULGARNE TOWARZYSTWO. Bywalcu, przełożyć ci to na cyrylicę? Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: 4 czerwca fotowątek 05.06.23, 15:14 Daniela, daj mu życ, nie glanuj go po swojemu, on się nigdy nie pozbierał po merytorycznym oklepie od Ciebie, a od wczoraj, biedny, aż się gotuje... Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: 4 czerwca fotowątek 05.06.23, 15:40 Ja już litościwie udaję, że nie widzę jego wpisów, ale ta zmiana nicka bawi mnie do łez. Szybko poszło z tym banem 😄 Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: 4 czerwca fotowątek 05.06.23, 15:54 Biedaczynie zawsze szybko idzie Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika [...] 05.06.23, 10:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: 4 czerwca fotowątek 05.06.23, 10:44 Ano. Sami faszyści. Tylko jacyś mało patriotyczni. Żaden balkon nie został podpalony. Żadnemu oszołomowi z plakatem porwanych płodów nikt mikrofonu ani plakatu nie wyrwał. Chodniki całe, Empik nietknięty. No słabo z patriotyzmem w tym faszystowskim tłumie. Ty kretynie ruski. Odpowiedz Link Zgłoś
niemcyy Re: 4 czerwca fotowątek 05.06.23, 11:10 Na pewno byla bitwa pod Empikiem, ale taki tlum, ze wszystko zaslonil. O mikrofon pis sie bal i dlatego go zakamuflowal: wiadomosci.onet.pl/kraj/pracownik-tvp-byl-na-marszu-4-czerwca-uwage-przykuwa-jeden-szczegol/wc0p7ge Odpowiedz Link Zgłoś
amast Re: 4 czerwca fotowątek 05.06.23, 12:17 Empik się zapobiegawczo wyniósł jakiś czas temu z Nowego Ale fakt, żadnych latających kostek brukowych, żadnych flar, żadnych przepychanek, ludzie z balkonów pozdrawiający przechodzących i przechodzący pozdrawiający ludzi na balkonach. Zero prawdziwego patriotyzmu. Mnie urzekł baner ODSEKSUALIZOWAĆ PIS OD WŁADZY. Miało być bez wulgaryzmów to było Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: 4 czerwca fotowątek 05.06.23, 13:18 amast napisała: > Ale fakt, żadnych latających kostek brukowych, żadnych flar, żadnych przepychan > ek, ludzie z balkonów pozdrawiający przechodzących i przechodzący pozdrawiający > ludzi na balkonach. Zero prawdziwego patriotyzmu. Skandowanie "wolny balkon" na zawsze w moim ❤️😁😁😁 Odpowiedz Link Zgłoś
joaz Re: 4 czerwca fotowątek 05.06.23, 12:17 Ja szłam obok pana owiniętego flagą amerykańską i niosącego dodatkowo flagę Izraela. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: 4 czerwca fotowątek 05.06.23, 10:50 Dramatiś, wymień pozostałe flagi, których NIE było, nie krępuj się Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: 4 czerwca fotowątek 05.06.23, 11:10 Były flagi ukraińskie, były LGBT (dużo), natknęłam się nawet na ekipę z Gruzji z ich flagą. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: 4 czerwca fotowątek 05.06.23, 11:12 Oczywiście, że były. Ukraińskich widziałam sporo. Nawet kilka amerykańskich. Odpowiedz Link Zgłoś