krwawy.lolo 24.06.23, 10:46 Nie, że się chwalę, to żaden drogi cud techniki. Mam jedynie retoryczne pytanie, po co mi zdjęcia w rozdzielczości 50 megapikseli? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krwawy.lolo Re: Nowy telefon mam 24.06.23, 10:47 Zrobiłem jedną fotkę w tym formacie. Ma ponad 11 MB. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Nowy telefon mam 24.06.23, 12:18 Tak ma marginesie, mimo funkcji transferu aplikacji i danych ze starego na nowy telefon, całkowita konfiguracja, z bankowością, różnymi waletami i innymi narzędziami do autentyfikacji, zajęła mi cały dzień. TTM? Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Nowy telefon mam 24.06.23, 12:19 Jak to po co?! Robisz zdjęcie pindola i wysyłasz żonie... Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Nowy telefon mam 24.06.23, 12:37 < pytanie, po co mi zdjęcia w rozdzielczości 50 megapikseli? A po co kupiłeś sprzęt z taką rozdzielczością? Konfigurowanie telefonu przez cały dzień to jakaś emerycka wkrętka, więc się nie wypowiem, bo nie wiem co miałoby tyle zająć. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Nowy telefon mam 24.06.23, 13:10 > po co mi zdjęcia w rozdzielczości 50 megapikseli? Może złapiesz bakcyla robienia dobrych zdjęć. Ja bym chciała mieć taki aparat w telefonie - fotografowałabym niebo, które w mojej miejscowości ma niesamowite kolory. Tylko przydałaby się opcja, która sprawia, że zdjęcie automatycznie magazynuje się gdzieś poza telefonem, a z telefonu można je usunąć. Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Nowy telefon mam 24.06.23, 13:22 Gdyby tylko ktoś wymyślił chmurę do przechowywania plików... Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Nowy telefon mam 25.06.23, 13:22 Nie wiem, jak inni, gugiel za przechowywanie zdjęć w pierwotnym formacie chce pieniądze. To wolę jego darmową opcję a fotki dodatkowo przechowuję na zewnętrznym dysku. Jak jest po polsku "save", czy "archivieren"? Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Nowy telefon mam 24.06.23, 13:39 mama-ola napisała: Tylko przydałaby się opcja, która sprawia, że zdjęcie automatycznie magazynuje się gdzieś poza telefonem, a z telefonu można je usunąć. Aż spojrzałam na datę. i☁️? Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Nowy telefon mam 24.06.23, 14:04 Trzeba np. poczekać, żeby dostać QR-code do secure id. Trzeba odblokować zablokowane konto po niby prostym przeniesieniu tan-app na nowy telefon. A tu się czeka na hotline. Poza tym Twoja bezinteresowna złośilwość jest tak właśnie tania, jak finezyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Nowy telefon mam 24.06.23, 14:08 A telefonu nie kupowałem dla kamery. Miał byĉ Samsung ze 128 GB. Kupiłem M23 5G za 205 €. Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Nowy telefon mam 25.06.23, 12:43 Jeżeli konfigurowanie telefonu idzie ci tak samo dobrze, jak ogarnięcie drzewka na banalnym forum, to nic dziwnego, że zajęło ci to cały dzień Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Nowy telefon mam 25.06.23, 15:09 Coby nowego wątku nie zakładać ... Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Nowy telefon mam 25.06.23, 15:10 Niechaj eMatka zgadnie, który to ja. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Nowy telefon mam 25.06.23, 15:27 Niby nie, a jednak trochę, chciałbym wiedzieć, jak wyglądasz i ile masz lat. Sprawiasz wrażenie, jakbyś kompensowała kompleksy starzejącej się, średniej urody kobiety. I mnie wybrałaś sobie, nie wiedzieć dlaczego, na worek treningowy. Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Nowy telefon mam 25.06.23, 15:34 Tak lolo, rozgryzłeś mnie, ale nie do końca. W rzeczywistości jestem podstarzałym lowelasem który szuka atencji na babskich forach, bo w realu już jej nie dostaje. W efekcie prezentuję wdzięk i klasę wąsatego, podpitego wujka Zenka na weselu, podszczypujacego młódki i zachwyconego własnym, alkoholowym dowcipem. Oh wait, to jednak o tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Nowy telefon mam 25.06.23, 15:37 a miałem nadzieję, że Cię znalazłem, razem z tanią złośliwością Sabiny spod Biedronki. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Nowy telefon mam 25.06.23, 15:39 Ty nie zdajesz sobie sprawy, jaki zaszczyt Cię trafia. Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Nowy telefon mam 25.06.23, 15:40 Jesteś przezabawny, mówił ci to już ktoś? Poczucie humoru typowe dla wąsatego, boomerskiego Zenona. CBDU. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Nowy telefon mam 25.06.23, 15:45 To odpowiedź na skasowany wpis w innym wątku: W takim razie odwołuję całą przekomarzankę z Tobą w innych wątkach. Jesteś jednak durna, jak pokrywka od słoika z kapustą kiszoną. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Nowy telefon mam 25.06.23, 15:58 Piszesz o tym wątku, w którym zasugerowałeś zaczipowanie lub ubranie w obrożę seniora, który traci orientację? Zapamiętaj te swoje rady, bo zaraz rodzina może je na tobie zastosować. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Nowy telefon mam 25.06.23, 16:07 O pretekcjonalnym poniżaniu ludzi określeniem "seniora" stworzyłem kiedyś wątek. Cóż, może i znasz definicję sarkazmu, ale słowa nie rozumiesz. Jeszcze raz, dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Nowy telefon mam 26.06.23, 07:41 Ale się naszukałem tego gołębia. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Nowy telefon mam 26.06.23, 12:04 Jakby nie było, dałem sobie zaaplikować dzisiaj pierwszy zastrzyk przeciwkleszczowy. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Nowy telefon mam 25.06.23, 15:47 O, a Duda też sie pochwalił telefonem. W sęsie, że ma łączność z premierem. Które pozwala mu rozmawiać mimo odległości. Mega, c'nie?! Tak mi sie skojarzyło Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Nowy telefon mam 25.06.23, 15:54 Jak mam rozumieć słowo "które"? Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Nowy telefon mam 26.06.23, 06:56 krwawy.lolo napisał: > Jak mam rozumieć słowo "które"? KtorY . Literowka. Tak się to kończy, jak chcę szybko coś napisać na forum, i piszę na telefonie ( Ups, też mam telefon- no to pochwaliłam się 🙃🙂) Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Nowy telefon mam 26.06.23, 07:57 krwawy.lolo napisał: > Mam jedynie retoryczne pytanie > , po co mi zdjęcia w rozdzielczości 50 megapikseli? Faktycznie retoryczne. Wszak możesz robić na mniejszej rozdzielczości, nie ma obowiązku na najwyższej. Odpowiedz Link Zgłoś