Dodaj do ulubionych

" Chciałbym być..

26.06.23, 16:15
... twoim psem, żebyś mogła pokazać mi drogę " - taki oto romantyczny tekst usłyszałam dziś z balkonu bloku socjalnego 😂 na początek tygodnia:p
Co u was ciekawego?
Co gotujecie?
Co ładnego?
Dawajcie coś, bo mam garderobę do zdezynfekowana po molach i ciuchy do ułożenia w szafie a wolę prokastynowac na ematce :p
Kotku dla osłody :p
Obserwuj wątek
    • daniela34 Re: " Chciałbym być.. 26.06.23, 16:20
      Właśnie lepimy pierogi z truskawkami. Oprócz tego jest rosół z lubczykiem. Zostałam wczoraj obdarowano kobiałką truskawek I mnóstwem zieleniny, więc wykorzystuję.
      Z ładnych rzeczy mam piwonię
      • szarmszejk123 Re: " Chciałbym być.. 26.06.23, 16:23
        Piękna! Musiałam dorosnąć żeby docenić urodę piwonii. Moja babcia miała ogromne w ogrodzie, bardzo o nie dbała a ja jako dziecko jakoś tego nie rozumiałam, nie porywały mnie w ogóle:p lubiłam lilie, bo w liliach siedziały piszczące robaczki, lubiłam herbaciane róże bo pięknie pachniały a te piwonie jakoś nie.
        A teraz uważam że są przepiękne.
        Jak to się gusta zmieniają wink
      • daniela34 Re: " Chciałbym być.. 26.06.23, 16:34
        I pierogi raz
        • szarmszejk123 Re: " Chciałbym być.. 26.06.23, 16:36
          Nie lubię pierogów na słodko, ale ciasto widać, że dobre wink
          • daniela34 Re: " Chciałbym być.. 26.06.23, 16:43
            Ja w ogóle nie lubię obiadow na słodko, ale robię wyjątek dla pierogów ze świeżymi owocami i z suszonymi śliwkami. Naleśniki, pierogi z serem na słodko, makarony i ryże z owocami, zupy owocowe - NIE!
            • szarmszejk123 Re: " Chciałbym być.. 26.06.23, 16:49
              Naleśniki to ja najbardziej lubię same lekko posolone :p
              Zupa owocowa to trauma z dzieciństwa na równi z mizeria na słodko :p
              • panna.nasturcja Re: " Chciałbym być.. 26.06.23, 17:18
                Co to jest mizeria na słodko? Ogórki, śmietana i co? Cukier?
                • eliszka25 Re: " Chciałbym być.. 26.06.23, 17:25
                  Ja robię mizerię na słodko-kwaśno. Jest w niej, oprócz ogórków, cebula, dużo koperku, sól, kwaśna śmietana, sok z cytryny i cukier. Zalewa do ogórków konserwowych też jest słodko-kwaśna i jakoś nikt się nie dziwi, że jest w niej cukier 🤷‍♀️
                  • panna.nasturcja Re: " Chciałbym być.. 26.06.23, 17:36
                    Ja też robię na słodko kwaśno, daję ogórki, czasem rzodkiewkę i szczypior, koperek, a sos z jogurtu naturalnego, cukru, cytryny, pieprzu, soli. Ale właśnie o niej nie da się powiedzieć, źe jest „na słodko”, kwaśność jest wyraźnie wyczuwalna. Stąd moje zaskoczenie.
                    Bo w ogóle cukier to ja daję do różnych rzeczy, na przykład do ragu bolońskiego a produkt końcowy bynajmniej nie jest na słodko.
                  • panna.nasturcja Re: " Chciałbym być.. 26.06.23, 17:37
                    I ja się nie dziwię, że jest w niej cukier tylko, że jest na słodko, to nie to samo.
                    • eliszka25 Re: " Chciałbym być.. 26.06.23, 17:45
                      No tak, masz rację, balans musi być. W mojej mizerii też kwaśność jest wyraźna i bez tej kwaśności nie smakowałoby to dobrze. Przynajmniej dla mnie.
                      • daniela34 Re: " Chciałbym być.. 26.06.23, 17:55
                        Tak. Mizeria z cukrem i sokiem z cytryny (koniecznie!!!) I takaż zielona salata to nie jest obiad na słodko. To zupełnie inna sytuacja.
                        • eliszka25 Re: " Chciałbym być.. 26.06.23, 17:59
                          Jasne, mizerię jemy najchętniej do pieczonego łososia z młodymi ziemniaczkami. To zdecydowanie nie jest obiad na słodko 😄
                          • panna.nasturcja Re: " Chciałbym być.. 26.06.23, 18:29
                            My do młodych ziemniaków z koperkiem, jajek sadzonych i maślanki smile
                            • eliszka25 Re: " Chciałbym być.. 26.06.23, 18:52
                              Ło jezu, rozmarzyłam się 😊
        • eliszka25 Re: " Chciałbym być.. 26.06.23, 17:21
          O matko! Ale bym sobie zjadła takich pierogów! 🤤
    • majenkirr Re: " Chciałbym być.. 26.06.23, 16:46
      szarmszejk123 napisał(a):
      > ... twoim psem, żebyś mogła pokazać mi drogę " - taki oto romantyczny tekst usł
      > yszałam dziś z balkonu bloku socjalnego 😂

To podryw miał być? wink
      • szarmszejk123 Re: " Chciałbym być.. 26.06.23, 16:47
        Chyba tak 😂
        • majenkirr Re: " Chciałbym być.. 26.06.23, 16:50
          Bo od razu mi się odpowiedź cisnęła na usta, ale nie napisze, bo forum mnie za chamkę uzna.
          • szarmszejk123 Re: " Chciałbym być.. 26.06.23, 16:55
            Napisz, pliiiiiizz
            • majenkirr Re: " Chciałbym być.. 26.06.23, 17:03

A propos, news z amerykańskiego podwórka (nie dla wrażliwych)
              dailyvoice.com/pennsylvania/dauphin/penn-state-professor-rapes-dog-multiple-times-affidavit/
              • rosapulchra-0 Re: " Chciałbym być.. 26.06.23, 20:10
                A weź..
    • zona_mi Re: " Chciałbym być.. 26.06.23, 16:50

> Co ładnego?

Jeden z moich ostatnich ocieplaczy:

"Wiesz, czego ci brakuje, żeby być najlepszą matką? Nie wiesz?! Niczego. Jesteś najlepsza."
      • szarmszejk123 Re: " Chciałbym być.. 26.06.23, 16:54
        ❤️❤️❤️
        Najlepszego! 😘
        • zona_mi Re: " Chciałbym być.. 26.06.23, 17:00
          😘😘😘
      • majenkirr Re: " Chciałbym być.. 26.06.23, 17:22
        A ta nam tu znowu swoim szczęściem epatuje tongue_out
        • zona_mi Re: " Chciałbym być.. 26.06.23, 17:53
          majenkirr napisała:

> A ta nam tu znowu swoim szczęściem epatuje tongue_out
          >

Powinnam się uspokoić? wink
          • majenkirr Re: " Chciałbym być.. 26.06.23, 19:21
            Boże uchowaj! Cieszymy się razem z Tobą ❤️
          • shellyanna Re: " Chciałbym być.. 27.06.23, 06:48
            Nie! Jeszcze na koleżankę niech szczęście spłynie wink
      • iwoniaw Re: " Chciałbym być.. 26.06.23, 17:24
        zona_mi napisała:

> szarmszejk123 napisał(a):
        >
        > > Co ładnego?
        >
        >
        > Jeden z moich ostatnich ocieplaczy:
        >
        > "Wiesz, czego ci brakuje, żeby być najlepszą matką? Nie wiesz?! Niczego. Jesteś
        > najlepsza."
        >
        >
        >

😍😍😍
      • taniarada Re: " Chciałbym być.. 26.06.23, 17:37
        " Jeden z moich ostatnich ocieplaczy:

"Wiesz, czego ci brakuje, żeby być najlepszą matką? Nie wiesz?! Niczego. Jesteś najlepsza .Jedna z najfajniejszych matek czy ematek .Ładne dziecię bo i mama urocza .Widać dumę i zadowolenie .I ten pierścień na palcu piękny .
      • eliszka25 Re: " Chciałbym być.. 26.06.23, 17:43
        Pięknie promieniejesz! Jeszcze raz wszystkiego najlepszego!
      • princesswhitewolf Re: " Chciałbym być.. 26.06.23, 17:56
        A na zdjeciu to ty?
        • princesswhitewolf Re: " Chciałbym być.. 26.06.23, 17:57
          Ooo zdjecie zniknelo. A tam byla taka ladna blondynka w okularach i chlopczyk. Lee szkoda
          • princesswhitewolf Re: " Chciałbym być.. 26.06.23, 17:57
            A nie jest, nie zaladowalo sie szybko...
            • taniarada Re: " Chciałbym być.. 26.06.23, 18:15
              Princessa Ruscy Ci weszli na kompa 🤣
    • alpepe Re: " Chciałbym być.. 26.06.23, 16:59
      Przepiękna burza z niesamowitym deszczem za oknem, włączone Radio Gdynia, tylko nieco głowa mnie pobolewa. Ale poza tym poczucie bycia szczęśliwym.
      • szarmszejk123 Re: " Chciałbym być.. 26.06.23, 17:01
        U mnie koniec zeszłego tygodnia był taki burzowy. Jak zaczęło padać, to w 30 sekund tyle wody spadło, że jak wyszłam, to po kostki stałam ( cholerne wróble sąsiada i ich sianko w moich kratkach odpływowych:p)
    • primula.alpicola Re: " Chciałbym być.. 26.06.23, 17:03
      To ma trochę vibe słynnego "chciałvym być twoim tamponem".
      Ugotowałam bób, fasolkę, ziemniaki i usadziłam jajka.

Wczraj przełyżlam coś dziwnwgo. Wracam sobie pociągiem do domu z uroczego weekendu u e-matki, wyglądam sobie przez okno, pociąg zwalnia na zakręcie i co widzę? Stoi tam rowerzysta, w kasku na głowie i z pokaźnym fiutem w erekcji w dłoni i szczerząc się dumnie wali konia. Ja nie wiem, naprawdę.
      • szarmszejk123 Re: " Chciałbym być.. 26.06.23, 17:07
        primula.alpicola napisała:

> To ma trochę vibe słynnego "chciałvym być twoim tamponem".

Tak 😁
        > Ugotowałam bób, fasolkę, ziemniaki i usadziłam jajka.
        >
        > Wczraj przełyżlam coś dziwnwgo. Wracam sobie pociągiem do domu z uroczego weeke
        > ndu u e-matki, wyglądam sobie przez okno, pociąg zwalnia na zakręcie i co widzę
        > ? Stoi tam rowerzysta, w kasku na głowie i z pokaźnym fiutem w erekcji w dłoni
        > i szczerząc się dumnie wali konia. Ja nie wiem, naprawdę.

Cel osiągnięty, jest wspomniany na ogólnopolskim forum 🤣🤣🤣
        • primula.alpicola Re: " Chciałbym być.. 26.06.23, 17:09
          Żałuję że nie zdążyłam cyknąć fotki albo nakręcić filmu😁
          • szarmszejk123 Re: " Chciałbym być.. 26.06.23, 17:14
            Swoją drogą, to mi przypomniałaś, że lata temu miałam zaprzyjaźnionego onanistę, którego nazywałam Adam :p
            Co rano chodziłam do pracy przez park ( rano rano, 5:30) i co rano on tam był z fiutem w łapie. Po tygodniu zaczęłam mu mówić cześć-
            cześć Adam 🤣
        • primula.alpicola Re: " Chciałbym być.. 26.06.23, 20:39
          i

>
          > Cel osiągnięty, jest wspomniany na ogólnopolskim forum 🤣🤣🤣

O to mu chodziło, myślisz?!
          • abasia0 Re: " Chciałbym być.. 26.06.23, 21:09
            Tęcza w mieście oraz takie ładne coś opanowało rabatkę🙂 Obiad szybki i dietetyczny: pieczony pstrąg i zielona fasolka.
            Muszę upiec ciasteczka, trochę podrzucam zawsze mojemu fizjoterapeucie😀 mimo ciasteczkowego przekupstwa i tak nie mam co liczyć na fory 😉
      • bi_scotti Re: " Chciałbym być.. 26.06.23, 17:11
        primula.alpicola napisała:

> Stoi tam rowerzysta, w kasku na głowie i z pokaźnym fiutem w erekcji w dłoni
        > i szczerząc się dumnie wali konia. Ja nie wiem, naprawdę.

Ah, wspomnienie ... Byl taki przejazd Krakow-Katowice (koniec lat 70tych XX wieku), w jednym miejscu pociag zwalnial, kolo torow bylo dosc dramatyczne drzewo. Czesto pod tym drzewem stal completely naked facet ... Erekcji nie pamietam, jedynie moj zachwyt na wyborem miejsca i tym, ze jemu wystarczala swiadomosc (imagination?), ze choc jedna osoba w pociagu zwroci na niego uwage - czysta poezja wink Cheers.
      • taniarada Re: " Chciałbym być.. 26.06.23, 20:33
        Skubany skąd on wiedział że Ty będziesz jechać pociągiem ? Najfajniejsza laska z Ematki .Mają ludzie ten dar jasnowidztwa 😉
    • bi_scotti Re: " Chciałbym być.. 26.06.23, 17:07
      Mam dzis wybory na burmistrza miasta. Jest 102 (!!!!!) candidates - crazy beans big_grin A i tak obawiam sie, ze ktokolwiek nie zostanie wybrany to nie bedzie to "burmistrz na 102" tongue_out Cheers.
      • szarmszejk123 Re: " Chciałbym być.. 26.06.23, 17:15
        Tylu to było na wyborach w mojej mieścinie 50 tys :p
        • majenkirr Re: " Chciałbym być.. 26.06.23, 17:20
          50 tys. to mieścina??
      • panna.nasturcja Re: " Chciałbym być.. 26.06.23, 17:20
        Ilu? Toż karta do głosowania jak papirus chyba smile
      • majenkirr Re: " Chciałbym być.. 26.06.23, 17:22
        Bi scotti, trzeba tez było kandydować! Jak wszyscy, to wszyscy big_grin.
        • bi_scotti Re: " Chciałbym być.. 26.06.23, 17:26
          Ty mnie nie podpuszczaj, please tongue_out Ja sie starzeje a kto wie, co mi jeszcze moze odbic gdy ta starosc juz mnie tak calkiem dopadnie big_grin Stay tuned! Cheers.
          • panna.nasturcja Re: " Chciałbym być.. 26.06.23, 17:33
            Ematka by na Ciebie głosowała smile
            • bi_scotti Re: " Chciałbym być.. 26.06.23, 17:37
              panna.nasturcja napisała:

> Ematka by na Ciebie głosowała smile

Obawiam sie, ze Budyniowate (ematka z Toronto, tak mi sie wydaje) chyba jednak niekoniecznie wink But who knows, who knows ... big_grin Cheers.
          • geez_louise Re: " Chciałbym być.. 26.06.23, 17:36
            To u Ciebie jednym z kandydatów na burmistrza jest pies? Coś dzisiaj w radio było.
            • bi_scotti Re: " Chciałbym być.. 26.06.23, 17:38
              BBC tez podaje wink Cheers.
              • panna.nasturcja Re: " Chciałbym być.. 26.06.23, 17:39
                Kosmos!
              • majenkirr Re: " Chciałbym być.. 26.06.23, 19:26
                Haha, to bylby mój kandydat! Sorry big_grin
            • premeda Re: " Chciałbym być.. 26.06.23, 20:02
              Ja kota jako kandydata coś kojarzę.
              • iwoniaw Re: " Chciałbym być.. 26.06.23, 20:12
                premeda napisała:

> Ja kota jako kandydata coś kojarzę.
                >

Ja kojarzę konia jako senatora. Czy populacja Toronto idzie w kierunku mentalnym Kaliguli?
                • bi_scotti Re: " Chciałbym być.. 27.06.23, 00:38
                  iwoniaw napisała:

> Ja kojarzę konia jako senatora. Czy populacja Toronto idzie w kierunku mentalny
                  > m Kaliguli?

Who knows? Byl kiedys mayor, ktory ustroil miasto losiami, who knows co nas czeka od jutra surprised big_grin Cheers.
              • majenkirr Re: " Chciałbym być.. 26.06.23, 20:15
                U nas w MA hejterzy nie pozwolili kotkowi kandydować uncertain
                www.wpri.com/dont-miss/cat-attempts-to-run-for-attleboro-mayor/
        • eliszka25 Re: " Chciałbym być.. 26.06.23, 17:46
          Tak! Bi_scotti na burmistrza, a co!
    • eliszka25 Re: " Chciałbym być.. 26.06.23, 17:40
      O matko, jakie wyznanie! 🤣🤔 A kocurek ci rośnie jak na drożdżach. Niezły słodziak z niego.

Widzę, że ematka dobrze się sprawdza jako remedium na wszystko. Ja wlazłam, bo siadłam do komputera żeby napisać maila do prawnika. Muszę upomnieć się o rachunek i nie wiem, jak to zgrabnie sklecić. Swoją drogą żeby klient musiał się upominać o rachunek od prawnika, to mi się pierwszy raz w życiu zdarza 🙃

Z ładnych rzeczy, to bambus w ogrodzie ruszył z kopyta i widoczki ze spaceru. Nowiny za to średnio dobre. Byłam u lekarza, bo mi ręce drętwieją, dłonie konkretnie. Podejrzewa zespół cieśni nadgarstka. Czekam na termin u neurologa, a do tego czasu mam spać z rękami w takich seksownych szynach. Dobra wiadomość jest taka, że to pomaga, a zła - że to potwierdza diagnozę i najprawdopodobniej czeka mnie operacja nadgarstków, obu 😱.
      • milva24 Re: " Chciałbym być.. 26.06.23, 17:51
        To mówisz, żeby z tym drętwieniem iść do lekarza?
        • eliszka25 Re: " Chciałbym być.. 26.06.23, 17:53
          Lepiej iść, bo podobno im dłużej się czeka, tym gorzej.
      • andace Re: " Chciałbym być.. 26.06.23, 17:58
        Sprawdziłaby jeszcze z ortopedą/rehabilitantem, miałam takie objawy od kręgosłupa szyjnego, a w zasadzie od słabych okularów.
        Jak siedziałam w pracy przy komputerze to wyciągałam głowę w stronę ekranu żeby lepiej widzieć a to uciskało nerwy w odcinku szyjnym i w nocy tak drętwiały mi ręce że rano nie mogłam ruszać dłońmi. Zmiana okularów, kilkanaście sesji terapii manualnej i problem zniknął.
        • eliszka25 Re: " Chciałbym być.. 26.06.23, 18:05
          Mnie drętwieją dłonie w sposób bardzo charakterystyczny dla zespołu cieśni nadgarstka, czyli kciuk, palec wskazujący i środkowy. Ręce mi nie drętwieją, tylko te trzy palce, a szyna trzymająca dłoń w pozycji, która „robi więcej miejsca dla ścięgien” pomaga, co też jest charakterystyczne. Ja nie noszę okularów (wzrok badany niedawno) ani nie pracuję przy komputerze. Do lekarza poszłam, bo dłonie drętwieją mi np. podczas jazdy samochodem, a to już zbyt niebezpieczne, żeby zbagatelizować. Neurolog ma potwierdzić diagnozę. Jeśli nie potwierdzi, to będziemy szukać innych przyczyn.
          • andace Re: " Chciałbym być.. 26.06.23, 18:12
            Mi drętwiały całe dłonie i głównie w nocy, więc to faktycznie co innego. Trzymam kciuki za diagnozę i żeby udało się może wyleczyć bez operacji.
            • eliszka25 Re: " Chciałbym być.. 26.06.23, 18:20
              Dziękuję. Też mam nadzieję, że obejdzie się bez operacji. Zobaczymy, co powie neurolog. Póki co czekam na termin wizyty.
      • zaspasniegowa Re: " Chciałbym być.. 27.06.23, 05:07
        Ale u ciebie pięknie!!
        • eliszka25 Re: " Chciałbym być.. 27.06.23, 07:23
          Też nieustannie zachwycam się moimi okolicami i pstrykam fotki na każdym spacerze 😁
    • geez_louise Re: " Chciałbym być.. 26.06.23, 17:42
      U mnie wszyscy się nagle zestarzeli (oprócz mnie, oczywiście, ja mam miesięczny botoks). Ojciec miał mały zabieg w szpitalu i podrywał pielęgniarki jak prawdziwy uroczy staruszek. Jeszcze niedawno nie miał takiej maniery. Moje dzieciątko za to przestało czekać aż coś mu zorganizujemy lub je zawieziemy, codziennie od rana jest tylko „nara, wychodzę, nie wiem gdzie pojedziemy i o której wrócę, będę wdzięczny za przelew na jedzenie”. I po synusiu.
      • eliszka25 Re: " Chciałbym być.. 26.06.23, 17:48
        A to mój synuś jeszcze przysyła mi wiadomości na whatsapp typu „przyjedziesz po mnie?” 😄
    • stephanie.plum Re: " Chciałbym być.. 26.06.23, 17:49
      u mnie dziko i kwitnąco.

na obiad był ryż smażony z dymką, koprem i zielonym groszkiem, oraz młoda kapusta małosolna, bardzo małosolna, bo nastawiona dziś rano...
      • elieka Re: " Chciałbym być.. 26.06.23, 17:56
        A jak się raki ryż smażony robi? Bo zabrzmiało smacznie wink
        • stephanie.plum Re: " Chciałbym być.. 26.06.23, 18:02
          ja robię tak, że ryż gotuję normalnie, ale nie rozgotowuję, na patelni na maśle klarowanym lekko podsmażam pokrojoną dymkę i koper (dużo), dodaję groszek (z mrożonki, cóż...), a jak to jest już miękkie, dodaję ryż, mieszam, doprawiam, chwilę smażę, przykrywam i dochodzi.

mistrzowie kuchni w tym momencie mdleją zapewne ze zgrozy, ale smaczne toto jest.
    • gama2003 Re: " Chciałbym być.. 26.06.23, 17:51
      Popracowałam głową a na popołudnie dla równowagi zaplanowałam popracowanie fizyczne. Układam w szafach co śmiało można nazwać sprzątaniem na święta.
      Trochę mam kaca moralnego, bo chyba jednak mam dużo ciuchów.
      Pocieszcie, że macie więcej !!!!
      Musi mi ten kac minąć, bo mam coś upatrzonego i co teraz ?
      Z rzeczy ładnych planuję mieć wieczorem ładnie i czyściusio w sypialni. Teraz mam stajnię Augiasza+ dwa psy.
      Oraz kobiałkę truskawek, którymi zagryzam robotę.
    • andace Re: " Chciałbym być.. 26.06.23, 18:07
      Zakwitły mi w doniczce lilie, cebulki kupione na wyprzedaży, miały być czerwone a jest mieszanka biało-czerwonych, więc mam patriotyczny zestaw w holenderskim ogrodzie 😉.
      I mimo suszy, kwitną mi kolejne kwiatki w ogródku.
      I chmury nad Warszawą czyli jak dobrze być w domu ☺️
    • pepsi.only Re: " Chciałbym być.. 26.06.23, 18:21
      Byłam w drogerii na zakupkach, kupiłam trochę akcesoriów- mam ambicję nauczyć się robić pazy hybrydowe big_grin póki co nie potrafiłam zdjąć córce lakieru, i co się naśmiałyśmy to nasze, a koniec końców córa zapisała się do kosmetyczki. Cóż, potrenuję na sobie. 🙈
      Muszę kupić dla kota obróżkę z gpsem, bo włączył mu się tryb uciekiniera indifferent wczoraj całe popołudnie szukałam kocurka, i to nie na moje nerwy! indifferent A ten, cały zadowolony (! )zwiedzał okolicę, dopiero przyszedł pod wieczór i pozwolił się złapać indifferent
      Z racji upałów dziś zrobiliśmy sobie krótszy dzień w pracy. Teraz czekamy na burze. Ogródka nie chce mi się podlewać, może jednak choć trochę popada.
      Na obiad zupa kartoflanka, dawno nie było, więc wszyscy się ucieszyli. Na deser mamy kawę, przegryzam markizy Hit.
    • nenia1 Re: " Chciałbym być.. 26.06.23, 20:32
      nie gotuję, zjadłam chłodnik litewski z wczoraj, potem poszliśmy na spacer, piękna pogoda, szkoda w domu siedzieć. No i co za radość, na stawach pojawiły się małe kaczuszki. Te na zdjęciu już widziałam, małe ale i tak trochę już podrośnięte, ale w szuwarach widziałam mamę z całkiem nowymi maciupkimi maluszkami, obstawialiśmy że chyba z 6 będzie, okazało się, że osiem. A "brzydkie kaczątka" coraz większe, siedzą wyluzowane z rodzicami.
      • ga-ti Re: " Chciałbym być.. 26.06.23, 21:23
        Brzydkie kaczątka! smile
        Ale łabędzi chodzących po brzegu to się jednak trochę stresuję, bywają niebezpieczne, przynajmniej robiły takie wrażenie.
    • ga-ti Re: " Chciałbym być.. 26.06.23, 21:21
      Wyznanie słodkie smile i kotek też.

Niedawno wróciłam z zakupów przedobozowych, ech, nie ma to jak mieć dzieci, skarbonki bez dna. No ale cóż, chciałam to mam.
      Ale przynajmniej obiad ugotowały, plusy wakacji smile
    • anorektycznazdzira Re: " Chciałbym być.. 26.06.23, 21:28
      Lajtova odeszła do Domu Pana. Właśnie się dowiedziałam.
      Którego Pana- jeszcze wyjaśniamy, ja obstawiam Pana Dyrektora.
    • beata985 Re: " Chciałbym być.. 26.06.23, 21:32
      Co ładnego tylko dzisiaj
      Mleczyki i lawenda...
    • lilia.z.doliny Re: " Chciałbym być.. 26.06.23, 22:39
      U mnie taka morda
      • livia.kalina Re: " Chciałbym być.. 26.06.23, 22:53
        cudna mordeczkasmile
        • lilia.z.doliny Re: " Chciałbym być.. 27.06.23, 05:34
          smile
          Tyle że "nie wskazuje drogi", a wręcz odwrotnie- strasznie wszystko mota
    • homohominilupus Re: " Chciałbym być.. 26.06.23, 23:27
      U mnie taki początek tygodnia
    • alchemy_alice Re: " Chciałbym być.. 27.06.23, 01:34
      Rodzina śpi, a ja haftuję sobie. Byle wytrzymać do soboty, córę sprzedam bratankowi, a z mężem na survival.
      • szarmszejk123 Re: " Chciałbym być.. 27.06.23, 07:31
        O, gdzie na survival? Fajniesmile
        Ja sobie wczoraj wylałam wrzący ryż na prawe przedramię, nocka z głowy 😩
        • alchemy_alice Re: " Chciałbym być.. 27.06.23, 23:16
          Głęboko w las, ale niedaleko od rodzinnego miasta. Tym razem impreza zorganizowana (czasami wybywamy na prywatne). Jestem ciekawa jak będzie i czy nie będę się nudzić big_grin

Obłóż się aloesem na to ramię i piankami chłodzącymi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka