panna_lila 11.07.23, 00:08 Czy któraś z Was używa tonera do włosów farbowanych blond,.Muszę się pozbyć żółtych tonów, które słońce wyciągnęło na światło dzienne 😕 Możecie coś polecić łatwego w obsłudze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
b-b1 Re: Toner do włosów farbowanych 11.07.23, 08:10 Palette ashy blonde- niedrogi, dobrze tonuje. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Toner do włosów farbowanych 11.07.23, 09:45 Polecony mi na tym forum przez szarego kota Dessange California Blond Odpowiedz Link Zgłoś
damartyn Re: Toner do włosów farbowanych 11.07.23, 10:06 Kup sobie fioletowy szampon albo odzywkę np. z Joanny i masz. Kosztuje grosze, efekt znakomity. Odpowiedz Link Zgłoś
b-b1 Re: Toner do włosów farbowanych 11.07.23, 10:24 damartyn napisał(a): > Kup sobie fioletowy szampon albo odzywkę np. z Joanny i masz. Kosztuje grosze, > efekt znakomity. I ten szampon i odżywka bardzo wysuszają farbowane na blond włosy. Lepiej raz na kilka tygodni toner, a pomiędzy normalna pielęgnacja. Odpowiedz Link Zgłoś
damartyn Re: Toner do włosów farbowanych 11.07.23, 12:27 Napisałam np. Jest mnóstwo takich szamponów i odzywek z przeróżnych firm. Odpowiedz Link Zgłoś
b-b1 Re: Toner do włosów farbowanych 11.07.23, 13:16 damartyn napisał(a): > Napisałam np. > Jest mnóstwo takich szamponów i odzywek z przeróżnych firm. Od ponad 30 lat jestem chłodną blondynką i nie znalazlam takiego zestawu, który nie wysusza włosów, nieważne czy za dychę czy za 3 stówy. Odpowiedz Link Zgłoś
elenelda Re: Toner do włosów farbowanych 11.07.23, 11:01 Pigment Joanna. Dodajesz odrobinę do odżywki, trzymasz minutę (lub dłużej, w zależności od odżywki) i spłukujesz. Trzyma się na włosach przez trzy-cztery mycia, sama regulujesz odcień. To jedno z moich odkryć urodowych. Odpowiedz Link Zgłoś