aguha 16.07.23, 11:26 Ematki oglądały? Tom Cruise nigdy nie był moim ulubionym aktorem, ale po tej części Mission: Impossible muszę przyznać, że mimo upływającego czasu trzyma poziom. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
samaasma Re: Mission: Impossible – Dead Reckoning 16.07.23, 11:37 Nie Jeszcze Gdzie dzieje się akcja? Odpowiedz Link Zgłoś
koronka2012 Re: Mission: Impossible – Dead Reckoning 16.07.23, 17:01 Nie, I nie wiem czy obejrzę bo po pierwsze nie jestem fanką serii, a po drugie uważam że kręcenie filmów kinowych 2:43 powinno być karalne 😡 Odpowiedz Link Zgłoś
jkl13 Re: Mission: Impossible – Dead Reckoning 16.07.23, 12:03 Tak, oglądały. Bardzo przyjemna letnia rozrywka. Można spokojnie obejrzeć nie czekając na drugą część. Ps. Nienawidzę rozbijania filmu na kilka części... To nie serial, film powinien mieć początek i zakończenie, po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
aadrianka Re: Mission: Impossible – Dead Reckoning 16.07.23, 14:09 Najnowszej Mission Impossible nie oglądałam, ale niedawno widziałam Top Gun: Maverick. Tom Cruise ma typ urody wiecznie chłopięcej, osobiście takiej nie lubię, ale wygląda naprawdę dobrze i ma masę wdzięku. Wygląda o niebo lepiej niż młodszy o dekadę Leonardo DiCaprio, który też startował jako śliczny chłopiec. Odpowiedz Link Zgłoś
raczek47 Re: Mission: Impossible – Dead Reckoning 16.07.23, 16:15 Byłam wczoraj-mega! Jest wszystko, co trzeba,świetna rozrywka,nie zawiodłam się, podobnie jak na Indianie Jones. No i Dorociński przecież ma w tym filmie 5 minut, fajnie to zobaczyć. Polecam na letni wieczór i MI i Indianę Jonesa.Nie ma nudy🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Mission: Impossible – Dead Reckoning 16.07.23, 16:19 Właśnie siedzę w kinie i czekam aż skończą się reklamy. Wątek przeczytam po seansie 😄 Odpowiedz Link Zgłoś
kaki11 Re: Mission: Impossible – Dead Reckoning 16.07.23, 16:58 Jeszcze nie, ale planujemy się wybrać, zwłaszcza mąż ma ochotę. W środę idziemy na Indianę Jonesa a później będziemy szukać czasu na Mission Impossible Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Mission: Impossible – Dead Reckoning 16.07.23, 20:14 Indianę Jonesa też już widzieliśmy. Moim zdaniem warto. Miłego oglądania! Odpowiedz Link Zgłoś
kaki11 Re: Mission: Impossible – Dead Reckoning 16.07.23, 21:19 Dzięki! Słyszałam, że niezły więc mam nadzieję że nam też się spodoba Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Mission: Impossible – Dead Reckoning 16.07.23, 20:13 To jestem po. Oglądaliśmy rodzinnie, nie zawiedliśmy się. Tom Cruise wciąż w formie. Ale ale, dlaczego nikt nie mówi o polskim akcencie? Siedzimy sobie w kinie, film się zaczyna, patrzymy - a tu Dorociński! Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Mission: Impossible – Dead Reckoning 16.07.23, 20:24 Oglądałam , i na pewno przed emisją drugiej części pierwszą jeszcze raz obejrzę. Dobre, wakacyjne kino, Idiana Jones również również. Odpowiedz Link Zgłoś