Dodaj do ulubionych

Mission: Impossible – Dead Reckoning

16.07.23, 11:26
Ematki oglądały? Tom Cruise nigdy nie był moim ulubionym aktorem, ale po tej części Mission: Impossible muszę przyznać, że mimo upływającego czasu trzyma poziom.
Obserwuj wątek
    • samaasma Re: Mission: Impossible – Dead Reckoning 16.07.23, 11:37
      Nie
      Jeszcze
      Gdzie dzieje się akcja?
      • koronka2012 Re: Mission: Impossible – Dead Reckoning 16.07.23, 17:01
        Nie, I nie wiem czy obejrzę bo po pierwsze nie jestem fanką serii, a po drugie uważam że kręcenie filmów kinowych 2:43 powinno być karalne 😡
    • jkl13 Re: Mission: Impossible – Dead Reckoning 16.07.23, 12:03
      Tak, oglądały. Bardzo przyjemna letnia rozrywka. Można spokojnie obejrzeć nie czekając na drugą część.
      Ps. Nienawidzę rozbijania filmu na kilka części... To nie serial, film powinien mieć początek i zakończenie, po prostu.
    • aadrianka Re: Mission: Impossible – Dead Reckoning 16.07.23, 14:09
      Najnowszej Mission Impossible nie oglądałam, ale niedawno widziałam Top Gun: Maverick. Tom Cruise ma typ urody wiecznie chłopięcej, osobiście takiej nie lubię, ale wygląda naprawdę dobrze i ma masę wdzięku. Wygląda o niebo lepiej niż młodszy o dekadę Leonardo DiCaprio, który też startował jako śliczny chłopiec.
      • raczek47 Re: Mission: Impossible – Dead Reckoning 16.07.23, 16:15
        Byłam wczoraj-mega! Jest wszystko, co trzeba,świetna rozrywka,nie zawiodłam się, podobnie jak na Indianie Jones. No i Dorociński przecież ma w tym filmie 5 minut, fajnie to zobaczyć.
        Polecam na letni wieczór i MI i Indianę Jonesa.Nie ma nudy🙂
    • eliszka25 Re: Mission: Impossible – Dead Reckoning 16.07.23, 16:19
      Właśnie siedzę w kinie i czekam aż skończą się reklamy. Wątek przeczytam po seansie 😄
    • kaki11 Re: Mission: Impossible – Dead Reckoning 16.07.23, 16:58
      Jeszcze nie, ale planujemy się wybrać, zwłaszcza mąż ma ochotę. W środę idziemy na Indianę Jonesa a później będziemy szukać czasu na Mission Impossible
      • eliszka25 Re: Mission: Impossible – Dead Reckoning 16.07.23, 20:14
        Indianę Jonesa też już widzieliśmy. Moim zdaniem warto. Miłego oglądania!
        • kaki11 Re: Mission: Impossible – Dead Reckoning 16.07.23, 21:19
          Dzięki! Słyszałam, że niezły więc mam nadzieję że nam też się spodoba
    • eliszka25 Re: Mission: Impossible – Dead Reckoning 16.07.23, 20:13
      To jestem po. Oglądaliśmy rodzinnie, nie zawiedliśmy się. Tom Cruise wciąż w formie.

Ale ale, dlaczego nikt nie mówi o polskim akcencie? Siedzimy sobie w kinie, film się zaczyna, patrzymy - a tu Dorociński!
    • bei Re: Mission: Impossible – Dead Reckoning 16.07.23, 20:24
      Oglądałam , i na pewno przed emisją drugiej części pierwszą jeszcze raz obejrzę. Dobre, wakacyjne kino, Idiana Jones również również.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka