19.07.23, 19:51
Kobieta upokarzana
Gestapo w swoim żywiole.
Teraz w tvn24.
Jak ona się po tym.pozbierala?
Obserwuj wątek
    • kk345 Re: .wywiad 19.07.23, 20:20
      Mnie zaskoczyła, że Naczelna Izba Lekarska od razu, dobrowolnie przyznała, że naruszono godność pacjentki- a oni z zasady stają przeciwko pacjentowi...
      • lilia.z.doliny Re: .wywiad 19.07.23, 21:19
        A teraz, dla równowagi, reżimowka zrobila materiał.o dzielnej policji, która przyjechała na pełnej pi dzie do pacjentki, która chciała sobie odebrać życie.
        Skandal to nie to słowo.
        • eliszka25 Re: .wywiad 20.07.23, 23:14
          Ja znam jeszcze inne słowo na s, kończy się na -stwo. Zdecydowanie bardziej pasuje.
    • b.bujak Re: .wywiad 19.07.23, 21:43
      poruszające...
      chodzi mi po głowie pytanie, kim jest ta pani - w sensie, czy to, co się stało nie miało jakiegoś związku z tym, kim jest, czym się zajmuje
      • ginger.ale Re: .wywiad 20.07.23, 23:12
        Co masz na myśli?
        • milva24 Re: .wywiad 20.07.23, 23:17
          Skoro zabrali dziecko aktywistce po jednym wpisie w internecie a normalnie pijącym i bijącym mają problem to może ta pani też się czymś naraziła.
    • sueellen [...] 20.07.23, 23:20
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • pepsi.only Re: .wywiad 20.07.23, 23:43
        Milcz, durna babo!
      • yenna_m Re: .wywiad 20.07.23, 23:49
        Trzeba mieć szczególną odwagę albo bezmyslnosc, pisac cos takiego odnosnie kobiet żyjących w kraju, gdzie kobiety umierają z powodu odmowy aborcji.

Szczegolnie, gdy się zyje w bezpiecznym kraju.

Co za cynizm i okrucienstwo...

Wygaszam. Czytanie komentarzy tego trolla jest nie na moje nerwy.
      • taje Re: .wywiad 20.07.23, 23:50
        A czy Ty nie widzisz, że dla oceny skandalicznego zachowania policji i lekarki nie ma znaczenia, czy tam była aborcja i próba samobójcza? Żadnego. Ja wręcz mam nadzieję, że to udana prowokacja kompromitująca państwo PiS a nie faktyczna tragedia tej kobiety.
      • auksencja15 Re: .wywiad 21.07.23, 00:05
        Te twoje choroby nowotworowe to tez wymyślone baje…
      • borsuczyca.klusek Re: .wywiad 21.07.23, 00:10
        A ty co masochistka? Zebrałaś już wcześnie niezły forumowy wpierdziel i jeszcze ci mało?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka