lilia.z.doliny 19.07.23, 19:51 Kobieta upokarzana Gestapo w swoim żywiole. Teraz w tvn24. Jak ona się po tym.pozbierala? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kk345 Re: .wywiad 19.07.23, 20:20 Mnie zaskoczyła, że Naczelna Izba Lekarska od razu, dobrowolnie przyznała, że naruszono godność pacjentki- a oni z zasady stają przeciwko pacjentowi... Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: .wywiad 19.07.23, 21:19 A teraz, dla równowagi, reżimowka zrobila materiał.o dzielnej policji, która przyjechała na pełnej pi dzie do pacjentki, która chciała sobie odebrać życie. Skandal to nie to słowo. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: .wywiad 20.07.23, 23:14 Ja znam jeszcze inne słowo na s, kończy się na -stwo. Zdecydowanie bardziej pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: .wywiad 19.07.23, 21:43 poruszające... chodzi mi po głowie pytanie, kim jest ta pani - w sensie, czy to, co się stało nie miało jakiegoś związku z tym, kim jest, czym się zajmuje Odpowiedz Link Zgłoś
milva24 Re: .wywiad 20.07.23, 23:17 Skoro zabrali dziecko aktywistce po jednym wpisie w internecie a normalnie pijącym i bijącym mają problem to może ta pani też się czymś naraziła. Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen [...] 20.07.23, 23:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: .wywiad 20.07.23, 23:49 Trzeba mieć szczególną odwagę albo bezmyslnosc, pisac cos takiego odnosnie kobiet żyjących w kraju, gdzie kobiety umierają z powodu odmowy aborcji. Szczegolnie, gdy się zyje w bezpiecznym kraju. Co za cynizm i okrucienstwo... Wygaszam. Czytanie komentarzy tego trolla jest nie na moje nerwy. Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: .wywiad 20.07.23, 23:50 A czy Ty nie widzisz, że dla oceny skandalicznego zachowania policji i lekarki nie ma znaczenia, czy tam była aborcja i próba samobójcza? Żadnego. Ja wręcz mam nadzieję, że to udana prowokacja kompromitująca państwo PiS a nie faktyczna tragedia tej kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
auksencja15 Re: .wywiad 21.07.23, 00:05 Te twoje choroby nowotworowe to tez wymyślone baje… Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: .wywiad 21.07.23, 00:10 A ty co masochistka? Zebrałaś już wcześnie niezły forumowy wpierdziel i jeszcze ci mało? Odpowiedz Link Zgłoś