alfa36 30.07.23, 08:58 Z których korzystaliście i które przypadły Wam do gustu. W Polsce. Doradźcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamkaantka Re: Trasy rowerowe 30.07.23, 09:55 W Pl żadna mnie nie powaliła na kolana, choć wciąż szukam wyjątkowej Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Trasy rowerowe 30.07.23, 09:58 Czaję się na nowo otwartą Mazurską Pętlę Rowerową- może kiedyś się uda Ty nie pytaj forumek o trasy -bo ich jest całe multum w Polsce, co Ci da że damy znane sobie lokalne trasy ? Wejdź na Velomapę i poszukaj -co będzie odpowiadało twoim preferencjom czasowym, odległościowym, finansowym itp Odpowiedz Link Zgłoś
hermenegilda_zenia_is_back Re: Trasy rowerowe 30.07.23, 10:01 Kocham R10 na Mierzei od Mikoszewa do Piasków, najpiękniej od Przekopu do Krynicy, co roku jestem tam kilka razy. Uwielbiam tez trasy rowerowe wokół Jakuszyc na szlakach karkonoskich, prawie 200 km ścieżek do wyboru do koloru, w tym kilka tras typu single-track dla rowerzystów jeżdżących bardziej sportowo/wyczynowo. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 Re: Trasy rowerowe 16.08.23, 16:20 A gdzie masz miejscówkę na trasę na Mierzeję? Odpowiedz Link Zgłoś
inez21 Re: Trasy rowerowe 30.07.23, 10:08 Najładniejsze jakimi jechałam i najdłuższe to dookoła jeziora Wigry i nad morzem chyba to R10 z Chłapowa na Hel cuuudo🥰 Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 Re: Trasy rowerowe 30.07.23, 17:05 Z Chłapowa na Hel jechałam. Okolice Kołobrzegu również. Mierzeja, czemu nie... Odpowiedz Link Zgłoś
ykke Re: Trasy rowerowe 30.07.23, 17:39 Velo Czorsztyn i Velo Dunajec. Żadna inna nie przebije. No i wybrzeżem R10 też super. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Trasy rowerowe 30.07.23, 21:12 Fajnie się przejechać z Dębek do Białogóry, dalej do Lubiatowa i Choczewa. Ale to żadna trasa dla eMatki niezakwaterowanej w okolicy Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 Re: Trasy rowerowe 30.07.23, 23:25 Raczej myślę o zakwaterowanie się właśnie w jakimś turystycznym miejscu i zrobienie wycieczki. W ten sposób w zeszłym roku pojechałam na Hel, a miejscówkę miałam we Władysławowie. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Trasy rowerowe 30.07.23, 22:58 Polecam aplikacje komoot. Uwielbiam wokół jeziora czorsztynskiego, z Krynicy morskiej do Elbląga, z Lublina do Kazimierza, piękne trasy w Izerach, piękne w Kotlinie Kłodzkiej, mazury garbate, Podlasie ... jest miliard pięknych tras rowerowych. Polecam tez rowerowo Morawy. Odpowiedz Link Zgłoś
kafana Re: Trasy rowerowe 30.07.23, 23:12 Na fb jest grupa turystyka rowerowa. Ja ze swojej strony polecam trase nad Wisła obejmująca zalipie i velo Dunajec, trase wokół jeziora w czorsztynie z przepłynieciem promem. Odpowiedz Link Zgłoś
kafana Re: Trasy rowerowe 30.07.23, 23:12 Jeśli lubicie jeździć po górkach single track glacensis Odpowiedz Link Zgłoś
myelegans1 Re: Trasy rowerowe 16.08.23, 21:26 wybieramy sie w przyszlym roku od Swinoujscia do konca mierzei Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 Re: Trasy rowerowe 16.08.23, 21:37 Raczej bym chciała mieć bazę. Więcej niż 50 km dziennie nie jestem w stanie zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
kulka-online Re: Trasy rowerowe 16.08.23, 21:53 Byle nie w wakacje. Jest strasznie dużo ludzi, w miejscowościach nadmorskich często jest ciąg pieszo-rowerowy, trzeba omijać pieszych, dzieci na hulajnogach, gokarty i tysiąc innych tego typu podjazdów. Odpowiedz Link Zgłoś