Dodaj do ulubionych

Kinderbal- problem i zagwozdka z data

27.08.23, 14:55
Jaki termin urodzinowej imprezy dziecka byscie wybraly? U nas dzieci zapraszaja cala klase.

Urodziny wypadaja w weekend problem jest taki ze w ten sam weekend zaczynaja sie krotkie tygodniowe ferie w szkole. Byloby super dla dziecka gdyby to bylo w dzien urodzin, ale czesc osob z klasy moze wyjechac czy tam miec inne plany w zwiazku z wolnym.

Ryzykowac czy rezerwowac miejsce na impreze tydzien wczesniej?

Co by zrobila emama?
Obserwuj wątek
    • turbinkamalinka Re: Kinderbal- problem i zagwozdka z data 27.08.23, 14:59
      Organizuję imprezę w dogodnym terminie, proszę o potwierdzenie przyjścia. Ten kto będzie mógł przyjdzie, kto nie będzie mógł odwoła swoje przyjście. Jest jakiś obowiązek że ma być 100% zaproszonych?

W tym zaproszeniu całej klasy chyba chodzi o to żeby nikt nie czuł się pominięty. Ale obowiązku przybycia nie ma.
      • palacinka2020 Re: Kinderbal- problem i zagwozdka z data 27.08.23, 15:24
        Zaczelam z takim podejsciem, ze kto przyjdzie ten przyjdzie. Teraz jest problem bo nie mamy minimalnej liczby uczestnikow.
        • majenkirr Re: Kinderbal- problem i zagwozdka z data 27.08.23, 16:12
          Płacisz za minimalną ilość, a ilu przyjdzie, to przyjdzie.
          • majenkirr Re: Kinderbal- problem i zagwozdka z data 27.08.23, 16:49
            *Liczbę
            zanim się ktoś przyczepi 😉
          • palacinka2020 Re: Kinderbal- problem i zagwozdka z data 28.08.23, 10:39
            Tak, tylko dziecku jest przykro.
    • palacinka2020 Re: Kinderbal- problem i zagwozdka z data 27.08.23, 15:23
      Zarezerwowalam urodziny 2 wrzesnia 2023. 80% zaproszonych albo nie moze albo - to wiekszosc "nie wie czy moze przyjsc". Przy czym odpowiedz "nie wiemy czy przyjdziemy" slyszymy od osob doroslych mimo ze wyraznie prosimy, ze musimy potwierdzic liczbe uczestnikow. Mam juz dosc, nigdy wiecej nie zorganizuje urodzin w wakacje.
    • ichi51e Re: Kinderbal- problem i zagwozdka z data 27.08.23, 15:26
      tydzień wcześniej chociaż ja osobiście to mam szwabski uraz i świętowania przed bardzo nie lubię.
    • mikawi Re: Kinderbal- problem i zagwozdka z data 27.08.23, 16:56
      Jeśli zależy Ci na frekwencji wybierz weekend przed feriami, albo po feriach. Co z tego, że impreza będzie dokładnie w dzień urodzin, jeśli przyjdzie garstka gości i dziecku będzie zwyczajnie przykro.
    • dwa_kubki_herbaty Re: Kinderbal- problem i zagwozdka z data 27.08.23, 17:51
      Mój ma w halloween i nigdy nie przenosiłam, bo to fajna data, a że większość rozjeżdża się "na groby" - no cóż, zawsze kilku kolegów przychodzi.
      Impra w domu.
      Syn nie zgłasza zapotrzebowania, żeby swiętować w inny dzień.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka